Лично за мен, тестът за Хубчев ще е предстоящият мач в Бургас. Очаква се това да ни е едно от най-трудните гостувания (още повече с оглед и на моментната ни форма). И за това най-логично би било треньорът да излезе отново със защитна подредба. Но, ако Хубчев е осъзнал в какъв отбор е треньор в момента, какви са целите му, какви са очакванията на публиката, то той ще излезе с офанзивен състав, ще постави играчите на постовете, на които са най-силни (вместо да експериментира с тях) и ще играе за победа, а не за равен.
Аз продължавам да смятам, че имаме най-силните играчи в настоящата ни група. И виждам проблемите в подредбата им на терена и в тактиката, която им се определя. А загубата на мотивация им, която коментираме, идва по-скоро от предните две неща. От една страна те не се чувстват комфортно по постовете си и стила на игра, а от друга Хубчев е с достатъчно голям авторитет, за да си позволят да оспорват тези му решения. Но това води до едно безразличие и апатия у тях. И постепенна загуба на самочувствие, която се засилва като започнат и да ги псуват от трибуните. И навлизаме в движение по една спирала надолу. Сега е моментът Хубчев да ни покаже, че има бъдеще в Ботев и може да спре това движение надолу. Отговорността е изцяло негова, защото проблемът е единствено играта на отбора. Няма оправдания като селекция, мотивация и т.н. Той е бил наясно при какви условия ще работи в Ботев, каква е политиката на клуба и е приел. Вярно е, че е под голямо напрежение, но точно за това, ако издържи теста, ще има предпоставки да се превърне в име в Ботев. Аз му дадох кредит на доверие преди сезона (даже сме спорили с други потребители тук) и в тази анкета също гласувах против оставката му. Кредитът е нещо, което са дава авансово, предварително и след това, този който го е дал очаква адекватна реакция от отсрещната страна в определен срок. За мен срокът е мачът с Нефтохимик. Дори и да не победим, искам да видя промяна в стила на игра - да играем нахъсано с атаки, със самочувствие. Ако не се случи това, от следващата седмица и аз ще съм от тези, които ще гласуват "за" оставка на треньора, при бъдещи анкети. Надявам се обаче да не се стига до там. Да не говорим, че като се замисля, не виждам адекватен човек за поста. Сигурно ще ви се стори странно, но за мен най-подходящият човек, да заеме мястото на Хубчев, при евентуалното му отстраняване би бил ... Марин Бакалов.
Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow blood
- Контакти:
Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
bnborisov написа:ето едно мнение на фен на Ботев което взех "на заем" от един друг сайт. Човека го е написал много добре и на 100% мисля като негоПоложението че е закучено, спор няма. Че са наляли гипса наще, е очевидно. Въпроса, който ние като публика трябва да си зададем е дали като половината стадион освирква играчи и треньор, на тея хора ще им е по-лесно. Имали ли ли сме треньор в историята, който да сме изгонили след няколко равни мача? Имали ли сме треньор, който да е бил по-скромен и дисциплиниран и с такова желание за работа, а ние да му се отблагодаряваме с най-чобанските псувни? Дори и да не става, а аз изобщо не съм сигурен в това, това ли е начина да се разделим с този човек. Та нали утре никой треньор няма да иска да дойде имено заради това, че тук не се работи на спокойствие и всички фенове искат да дават акъл. Къде ни отиде манталита на публика, която си обича отбора и го подкрепя до последно? Хубчев каза, че му звъняли 20 човека да му казват кой да пуска. Това нормално ли е? Как може да работи човек на спокойствие така? Гоним играчи, гоним треньори, гоним Бакалов, някой чак и срещу Цветан Василев взеха да скачат. Та аз взех да си мисля и не се сещам за някой освен Коцето Видолов, който да не сме оплюли. Всичките ни легенди направихме за 2 стотинки-тоя бил алкохолик, другия ходил по курви, третия комарджия. Ние сме супер неблагодарна публика и повечето от нас са със супер селски манталитет. Е така не можем да вървим напред. Хора, които мразят повече, отколкото обичат, не могат да са истински фенове. Съжалявам, но това е истината, по-добре да си я кажем дет се вика "право куме в очи". Трябва да си оправим публиката първо и тогава, защото с публика , която псува като чобани и ръси клетви за щяло и нещяло, няма да играем в Европа. А и да играем, само ще се излагаме. Дайте да видим кво да направим, за да се развиваме. Да съберем парите за уредбата, да си оправим Бултра телевизията, да направим една силна и организирана структура и да си подкрепяме отбора. Другото е бонус! Ние не сме фенове за купи и за титли. 10 години ходя на гостувания на цска и левски ( имам предвид селската ера) и винаги сме знаели, че ще падаме с по 4 и нагоре и пак ходехме и си правихме кефа.
+++ Интелигентните фенове са рядкост
Хубчев дойде при отбор със селекция правени от друг,с футболисти част от който са клубни "звезди" завърнали се от тук и там.... в очакване да "изгреят" за кой ли път.
Оставете човека да работи бе!!!

Месершмит написа:phoenix написа:Не Хубчев, принцесата Тодорка трябва да изгоните. Според мен той е човека, който успя да развали климата в отбора. Преди началото на сезона няколко ваши "фена" се направиха на мъже и изгониха от отбора едно момче, просто защото беше играло в Локомотив, сега бъдете мъже и изгонете и този травестит Тимонов.
Да този също много дразни, има някакъв талант в него но е голям лигльо но това е съвсем отделна тема на разговор, в момента Тимонов не е големия проблем на Ботев.
напротив,точно примадони като Тимонов и Курдов са проблема на БОТЕВ в момента,а не Хубчев.тези двамата са много талантливи футболисти,но и големи лигльовци и докато не започнат да се влагат на 100% и спрат да се лигавят,ще имаме проблеми.Хубчев е най-малкия виновник в момента и аз съм твърдо против неговото уволнение.
- chepishev73
- Контакти:
[/quote]
Не се изживявам като треньор, нито пък робувам на имена. Хубчев за момента не се справя добре. Даже и задоволително не се справя. Но не съм сигурен, че само той е виновен за създалата се ситуация. В отбора има напрежение, това се вижда от всички. Има някакви дразги между футболистите. Има и ненавременна намеса от страна на ръководството. Има и пренавиване от наша страна. Но ... да не забравяме, как топката не искаше да влезе във вратата на Спартак Вн, как изпуснахме победата и срещу Сливен. Късмета не беше с нас в тези два мача. Хубчев за момента допуска грешка, че не затяга дисциплината в съблекалнята. Допуска грешка и с непрекъснатата ротация на футболистите. Много експерименти ни се събраха от началото на сезона. Затова съм по-склонен да се търси решение на тези "проблеми" в самия треньор, отколкото смяната му към момента. Може би прагматизма ми идва в повече, но не виждам вариант за нов треньор, който да реши на мига всичко и да започнем да побеждаваме с лекота.[/quote]
+1912
Не се изживявам като треньор, нито пък робувам на имена. Хубчев за момента не се справя добре. Даже и задоволително не се справя. Но не съм сигурен, че само той е виновен за създалата се ситуация. В отбора има напрежение, това се вижда от всички. Има някакви дразги между футболистите. Има и ненавременна намеса от страна на ръководството. Има и пренавиване от наша страна. Но ... да не забравяме, как топката не искаше да влезе във вратата на Спартак Вн, как изпуснахме победата и срещу Сливен. Късмета не беше с нас в тези два мача. Хубчев за момента допуска грешка, че не затяга дисциплината в съблекалнята. Допуска грешка и с непрекъснатата ротация на футболистите. Много експерименти ни се събраха от началото на сезона. Затова съм по-склонен да се търси решение на тези "проблеми" в самия треньор, отколкото смяната му към момента. Може би прагматизма ми идва в повече, но не виждам вариант за нов треньор, който да реши на мига всичко и да започнем да побеждаваме с лекота.[/quote]
+1912
Прекалено голямо напрежение има в отбора.Това трябва да се промени по някакъв начин.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
хубчев трябва да остане. поне до зимната пауза. наистина това, което виждаме в изминалите 5 мача не ни харесва(преди всичко като игра и поведение на терена), но пък замислете се едно прибързано отстраняване на треньора до какво може да доведе, при положение че той си е водил цялата предсезонна подготовка ... освен това избора в България е прекалено ограничен и всички са с "едно на ум" относно треньорския пост.
личното ми мнение е, че проблема е в играчите и по-точно в селекцията. някои играчи просто толкова си могат, не могат да издържа на огромните очаквания като цяло, не са пердета, на които да не им пука от дюдюканията от трибуната, а други, които определено могат, като виждат какво е дереджето на останалите и се обезкуражават.
много хора освен това повярваха, че в Б ще е като във В. "да, ама не". докато миналата година играхме срещу села и паланки(дори и там в някои мачове се виждаше, че леко издишаме), сега играем срещу професионални клубове. разберете, че всеки играе колкото може и името БПФК няма да накара никой да се предаде преди мача да е почнал. за всичко си трябва време, усилена работа и спокойствие. въпроса е дали ние като публика можем и искаме да дадем това последното ... а за разликата между В и Б група ви давам един пример - васко гуджев. миналия сезон всички говореха за него, а този е пълна дупка. вижда се, че момчете има желание, ама понякога това не стига. е, някой по-горе беше писал как тогава сме мачкали и сме показвали страхотна игра ... ами, с васко гуджев като един от най-добирете за сезона във В група, който в момента каквото и да говорите, е трагичен. за какво говорим изобщо?
п.п. далеч съм от мисълта, че хубчев е идеалния треньор за бпфк, като цяло аз и не го харесвам като стил, който проповядва, но точно в този момент, ако бъде освободен това ще означава, че неубедителният старт в шампионата се дължи изцяло на него, а аз не мисля, че е точно това е причината.
личното ми мнение е, че проблема е в играчите и по-точно в селекцията. някои играчи просто толкова си могат, не могат да издържа на огромните очаквания като цяло, не са пердета, на които да не им пука от дюдюканията от трибуната, а други, които определено могат, като виждат какво е дереджето на останалите и се обезкуражават.
много хора освен това повярваха, че в Б ще е като във В. "да, ама не". докато миналата година играхме срещу села и паланки(дори и там в някои мачове се виждаше, че леко издишаме), сега играем срещу професионални клубове. разберете, че всеки играе колкото може и името БПФК няма да накара никой да се предаде преди мача да е почнал. за всичко си трябва време, усилена работа и спокойствие. въпроса е дали ние като публика можем и искаме да дадем това последното ... а за разликата между В и Б група ви давам един пример - васко гуджев. миналия сезон всички говореха за него, а този е пълна дупка. вижда се, че момчете има желание, ама понякога това не стига. е, някой по-горе беше писал как тогава сме мачкали и сме показвали страхотна игра ... ами, с васко гуджев като един от най-добирете за сезона във В група, който в момента каквото и да говорите, е трагичен. за какво говорим изобщо?
п.п. далеч съм от мисълта, че хубчев е идеалния треньор за бпфк, като цяло аз и не го харесвам като стил, който проповядва, но точно в този момент, ако бъде освободен това ще означава, че неубедителният старт в шампионата се дължи изцяло на него, а аз не мисля, че е точно това е причината.
Хора оставете човека да работи на спокоиствие,неможе още на загрявката да ми се налага да обяснявам на един чичка, дошъл само да псува и вика като чобанин, кой какъв е във Ботев,кой на какъв пост играе,да си пожелава да ни вкарат гол за да ги видел какво щели да правят, така не се подкрепя Ботев така само се вреди на отбора.Искам да попитам тези кадето псуваха и викаха оставка, каде бяха когато Яшар беше треньор и направихме 11равни и 4победи тогава всичко беше наред отбора не играеше "дефанзивно" ,че даже и името му скандираха.Ако вас ви псуват и обиждат постояно на работното място вие как ще се чувствате,ще работите ли нормално, ще давате ли всичко от себе си 

за съжаление трабва да чакаме да се осерем и срещу нафтата(което е почти сигурно)за да махнат хубчев и мангала левон.това за белия е силно преувеличено.ръковоството не са идиоти.идеята да го лансират сега за алтернатива е да може така хубчев да изпъкне и поне малко да се свали напрежението.за щастие опитни и доказали имена като треньори има в момента бол-вили вуцов,стойчо,илиян илиев чака само добра оферта преди да си бие камшика от педерое
- botevist82
- Контакти:
[quote="pucky"]хубчев трябва да остане. поне до зимната пауза. наистина това, което виждаме в изминалите 5 мача не ни харесва(преди всичко като игра и поведение на терена), но пък замислете се едно прибързано отстраняване на треньора до какво може да доведе, при положение че той си е водил цялата предсезонна подготовка ... освен това избора в България е прекалено ограничен и всички са с "едно на ум" относно треньорския пост.
+1912 Хора осъзнайте се,какви оставки,какви смени,дайте да изгоним всички и да закриваме отбора,аз също писах негативно за играта на отбора и някои играчи,но до там,гласувах с НЕ за оставка,какво ви става незнам,дайте да сме най-големите СЕЛЯНИ и да псуваме и обиждаме всички,вместо да подкрепяме отбора,МАЙ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КЪДЕ БЯХМЕ ДО ПРЕДИ ГОДИНА.
+1912 Хора осъзнайте се,какви оставки,какви смени,дайте да изгоним всички и да закриваме отбора,аз също писах негативно за играта на отбора и някои играчи,но до там,гласувах с НЕ за оставка,какво ви става незнам,дайте да сме най-големите СЕЛЯНИ и да псуваме и обиждаме всички,вместо да подкрепяме отбора,МАЙ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КЪДЕ БЯХМЕ ДО ПРЕДИ ГОДИНА.
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
към вили вуцов, къв стойчо ве? ти нормален ли си???