Шутърмен, споко бре, човече. То голяма злоба, то голямо чудо. Миналата година имаше чиста дузпа срещу Тасевски. В смисъл, че нападателят изпревари вратаря, а че беше изпросена, това е друга работа наистина. Принципно такива дузпи не трябва да се свирят, трябва да се дават картони на атакуващите играчи, но съдиите в Англия са толкова корумпирани особено, ти за Левски си тръгнал да се тръшкаш.
Има и друго - научете се да играете ФУТБОЛ, защото това много не ви се отдава.
Оправете си стадиона също така. Последното е от фундаментално значение, че на тази картофена нива и баба знае.
Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Всеки нов играч който отиде в Левски,след първия му що годе сносен мач,феновете започват да го правят национал.Същата работа е сега и с Мони Райков и Пламен Илиев.Възвеличени до небесата,посредствени играчи.Да,може Мони да вкара гол на Тича.Защо не?Но като е толкова голям,защо свали ниско летящ самолет над Търнава?А не бодна гол и да продължите напред?Ами защото е точно толкова голям,колкото Метъла.Другия който го подготвяхте за национал.И да!Пиргов е класа над Пламен Илиев.Не виждам какво толкова сте го захвалили това вратарче.Може някога и да стане,но сега видимо не е толкова добър,колкото го изкарвате.И за да не бъда голословен,ще ви дам пример с който да ви докажа че ВЪОБЩЕ не разбирате от вратари вие феновете.Как само плюехте по сина на перуката.Като си спомня,чак мен ме хваща срам.А сега е ВЕЛИК вратар,излязъл от школата на Левски.Понеже искате да правите сравнения между двамата вратари,вземете и вижте на кой вратар колко гола са му вкарали в Европа и кои точно отбори са сторили това.Тогава продължавайте със сравненията.А Стрелеца че понякога се увлича е вярно,но сега ви каза истини,които ви бръкнаха не знам къде и затова скачате като ужилени.На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би,а се пробва да подаде възможно най неточния пас,за да не стане някоя беля.ПФУ!Писна ми Славия и Локо сф да ви реанимират.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Всеки нов играч който отиде в Левски,след първия му що годе сносен мач,феновете започват да го правят национал.Същата работа е сега и с Мони Райков и Пламен Илиев.Възвеличени до небесата,посредствени играчи.Да,може Мони да вкара гол на Тича.Защо не?Но като е толкова голям,защо свали ниско летящ самолет над Търнава?А не бодна гол и да продължите напред?Ами защото е точно толкова голям,колкото Метъла.Другия който го подготвяхте за национал.И да!Пиргов е класа над Пламен Илиев.Не виждам какво толкова сте го захвалили това вратарче.Може някога и да стане,но сега видимо не е толкова добър,колкото го изкарвате.И за да не бъда голословен,ще ви дам пример с който да ви докажа че ВЪОБЩЕ не разбирате от вратари вие феновете.Как само плюехте по сина на перуката.Като си спомня,чак мен ме хваща срам.А сега е ВЕЛИК вратар,излязъл от школата на Левски.Понеже искате да правите сравнения между двамата вратари,вземете и вижте на кой вратар колко гола са му вкарали в Европа и кои точно отбори са сторили това.Тогава продължавайте със сравненията.А Стрелеца че понякога се увлича е вярно,но сега ви каза истини,които ви бръкнаха не знам къде и затова скачате като ужилени.На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би,а се пробва да подаде възможно най неточния пас,за да не стане някоя беля.ПФУ!Писна ми Славия и Локо сф да ви реанимират.
Виж сега, в България няма футболисти като хората. Ако си мислиш, че Делев става за играч, много се лъжеш. Той е с няколко микрометъра повече от други. Но е доста посредствен. Няма как да стане.
Събуди се! Черно море няма стадион, Локомотив София няма стадион, Славия - няма. Както се казва, кой има изобщо? Само с чужденци евентуално трябва да се прави селекция, за да има наистина резултат, но и те тук ще дойдат едни.
- blue avalanche
- Контакти:
Готвача написа:Всеки нов играч който отиде в Левски,след първия му що годе сносен мач,феновете започват да го правят национал.Същата работа е сега и с Мони Райков и Пламен Илиев.Възвеличени до небесата,посредствени играчи.Да,може Мони да вкара гол на Тича.Защо не?Но като е толкова голям,защо свали ниско летящ самолет над Търнава?А не бодна гол и да продължите напред?Ами защото е точно толкова голям,колкото Метъла.Другия който го подготвяхте за национал.И да!Пиргов е класа над Пламен Илиев.Не виждам какво толкова сте го захвалили това вратарче.Може някога и да стане,но сега видимо не е толкова добър,колкото го изкарвате.И за да не бъда голословен,ще ви дам пример с който да ви докажа че ВЪОБЩЕ не разбирате от вратари вие феновете.Как само плюехте по сина на перуката.Като си спомня,чак мен ме хваща срам.А сега е ВЕЛИК вратар,излязъл от школата на Левски.Понеже искате да правите сравнения между двамата вратари,вземете и вижте на кой вратар колко гола са му вкарали в Европа и кои точно отбори са сторили това.Тогава продължавайте със сравненията.А Стрелеца че понякога се увлича е вярно,но сега ви каза истини,които ви бръкнаха не знам къде и затова скачате като ужилени.На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би,а се пробва да подаде възможно най неточния пас,за да не стане някоя беля.ПФУ!Писна ми Славия и Локо сф да ви реанимират.
Уточнявам:
1.Пл.Илиев го направи национал МАТЕУС,а не феновете!
2.Не е важно дали Райков е "свалил самолет" в Търнава!Важно е на вас да ви "скъса...мрежата"!
3."На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би..."
Ако Галин можеше да вкарва голове,нямаше да играе в Славия!Впрочем,той на кого е вкарал гол за последно?Че нещо ми се губи?
хора не се занимавайте с комплексари и злобари дето ги е яд на това какви играчи имаме.Толкова злоба има във тях че просто незнам вече от къде я вадят
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Абе какво се занимавате с тоя перко
Още помня темата му как видиш ли Локо Сф "подкупили" орките да не легнат на черно море

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
1:2
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- london_hools
- Контакти:
ShooterMan написа:Твърде много говорите за анонимника и напълно провален футболист-24 годишния Райков.Сашо Тъмното няма да му даде и 1 топка...то туй да не ви е надупената Славия да ви реанимира?Още ли не разбрахте,че ви се надупи Венци да ви вади от комата?Само Калво не разбра,че мача е фарс и улесни задачата ни...Цирковете ви ми са ясни,Галин Иванов как умишлено не вкарва гол-пълен цирк и на фона на това - яяяяя си кажете за любимците Райков и Пламенчо Ловеца на Дузпи?Райков дъртото магаре дето изпорти 200% решителен гол в Търнава и Пламен-стабилягата на центриранията,Бога на уловените дузпи(15-20 бити срещу него - НИТО една спасена)....
ШШШШ ало,психопат,ходи се разхлади в морето,че от жегата си сланчасал

абе мането го тоя ShooterMan да се скрие некъде в морете по-надълбошко да го не видеме и прочетеме повече ,луд е ясно , ама какво да му се занимаваме.
По-важно е в събота да ги отупаме хубавичко та да млъкнат чайкте по морето да не пелтечът много
По-важно е в събота да ги отупаме хубавичко та да млъкнат чайкте по морето да не пелтечът много
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
1. Добре, обвиняваш Райков, че не е вкарал гол , за да продължим напред.Айде кажи ми защо Меси не успя да вкара на Уругвай, за да продължат напред?Или ще кажеш, че и Меси не става за национал понеже е направил един добър мач, и веднага викнат в националния?
2.Пиргов е класа над Пламен Илиев!?Смешко, като е класа над Илиев защо Матеус вика Пламен, а не вашия?
3.На Ники Михайлов защитата му е по - силна от тази на Левски и това го знае всеки, защото повечето голове се допускат заради грешки на защитата, а не заради грешки на вратаря!
4.Както казаха по - горе Галин Иванов, ако можеше да вкарва нямаше да е в Славия(нямам нищо против Славия просто са среден отбор(за българските стандарти)).
5. Точно Локо София са ни един от тежките противници, ама няма кой да погледне статистиката...
[center]1914[/center]