Копа Америка 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Копа Америка 2011
Абе Трекаричи ще играе ли на "Копата" ?
- Udoji90
- Контакти:
Pichichi написа:Абе Трекаричи ще играе ли на "Копата" ?
Това някаква шега ли е?

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Баси въпроса...

Какво ще прави играч на ЦСКА и като цяло от родната скапана "А" група на Копа Америка?!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Ще играе.......на плейстейшъна. Може и да поКопа малко картофите на село, ако има нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

megan fox написа:THE G.A.M.E написа:Време е нацията, която ражда най талантливите футболисти, най после да вземе трофей !
Естествено, говоря за Аржентина ...
С това няма как да се съглася. Най-талантливите футболисти се раждат в Бразилия, а колкото до Меси... той е непорочно заченат и баща му не е от този свят...![]()
![]()
И двамата грешите, най-талантливите футболисти се раждат в España

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:megan fox написа:THE G.A.M.E написа:Време е нацията, която ражда най талантливите футболисти, най после да вземе трофей !
Естествено, говоря за Аржентина ...
С това няма как да се съглася. Най-талантливите футболисти се раждат в Бразилия, а колкото до Меси... той е непорочно заченат и баща му не е от този свят...![]()
![]()
И двамата грешите, най-талантливите футболисти се раждат в España
Оптимист.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Аз съм за Парагвай.Този отбор играе изключително приятен за мен футбол.Иначе ето прогнозите ми като класиране в групите:
А
1.Аржентина
2.Колумбия
3.Боливия
4.Коста Рика
В
1.Парагвай
2.Бразилия
3.Венесуела
4.Еквадор
С
1.Уругвай
2.Чили
3.Перу
4.Мексико
Венесуела и Перу продължават от 3-те отбори.
Парагвай наистина не трябва да се подценяват - могат да бият всеки отбор по света. Доста ми паднаха в очите обаче с прагматичната си, не особено привлекателна, на моменти дори досадна игра, която показаха на СП 2010.
Колкото до групите, в първа е напълно възможно класирането, което си дал, но мисля, че по-скоро К. Рика ще са преди Боливия - определено са по-добрият от двата отбора в последните години.
Във втора също е възможно такова класиране, но не изключвам вариант, в който Бразилия и Парагвай да са с разменени места, както и Еквадор и Венецуела. Разбира се Парагвай, както казахме вече, са солиден отбор и могат да изненадат Бразилия, въпреки че "селесао" изглеждат по-класен отбор. Еквадор пък играха 2 пъти на СП и определено бяха по-добри от Венецуела, но в последните квалификации не се представиха добре, а и на Копа Америка неизменно се дънят в последните години.
Трета е доста равностойна и е трудно да се посочи конкретно класиране, но си мисля, че е абсурдно Мексико да са последни - само Уругвай са в състояние да ги изпреварят - Чили показаха очевиден подем напоследък, но мисля, че все още са една идея по-слаби от Мексико и Уругвай.
Разбира се не изключвам възможността да си отписал Мексико и К. Рика заради участието им в турнира за Златната купа на CONCACAF и евентуалната умора, която може да натрупат. Има логика в такова твое разсъждение, но и през 2007 г. двата турнира се засякоха в една година и не бяха с голяма пауза помежду си. Въпреки това, Мексико първо завършиха на второ място в Златната купа, а след това бяха трети в Копа Америка. Нищо чудно и сега да се представят успешно и в двата турнира.

И аз ще прогнозирам класиране по групи, за да провокирам дискусия евентуално:
Група А: 1. Аржентина; 2. Колумбия; 3. Коста Рика; 4 Боливия.
Група В: 1. Бразилия; 2. Парагвай; 3. Еквадор; 4. Венецуела.
Група С: 1. Мексико; 2. Уругвай; 3. Чили; 4. Перу.
Като най-добри трети ще продължат Еквадор и Чили.
Последна промяна от Udoji90 на 07 юни 2011 13:00, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
За любителите на клишета:
"Кариоки" са жителите САМО на щата Рио де Жанейро!Самите бразилци не наричат отбора си "кариоки"!Ако не ви се превърта езика за "селесао"-просто бразилци,ще свърши работа.
"Кариоки" са жителите САМО на щата Рио де Жанейро!Самите бразилци не наричат отбора си "кариоки"!Ако не ви се превърта езика за "селесао"-просто бразилци,ще свърши работа.
- Udoji90
- Контакти:
blue avalanche написа:За любителите на клишета:
Да, прав си. Знам, че се отнася само за тези от Рио, ама в бързината хич не помислих и аз, като си пишех прединия коментар.

Все ми е тая кой ще спечели турнира.От двата фаворита Аржентина и Бразилия малко клноя към ''гаучусите''.Но истински в турнира ще съм за Уругвай.Страхотен мондиал направиха миналото лято ! А нападението им е според мен най-доброто на този турнир.Суарес-Кавани-Форлан могат да разцепят всяка една защита .. 

Последна промяна от Nightfate на 07 юни 2011 19:28, променено общо 1 път.
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA