Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2011 18:29

Dust написа:За разтрогване на договор има причина, нали така?
Договор се разтрогва са по взаимно съгласие за да няма губеща страна.
Изтъкни една причина поради която въпросният иска да разтрогне предварително когато отборът му влиза в примера дивизион?

Нашите медии в България са толкова зле, че са способни да докарат Меси във Вихрен.

Може да не влиза в плановете на треньора? :o

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 май 2011 18:36

Дори да не влиза, няма как да му прекратят договора едностранно ако футболистът не желае.
Водиш така дискусията все едно за първи път се срещаш с подобни неща.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2011 18:54

Ми ...на мен също ми звучи невероятно да дойде Делибашич. Ако изпадаха от Примера и се освобождават от чужденците звучи логично, ама при положение, че ще влизат...
Иначе, може да е супер трансфер...
Имат двама нападателя с по 7 гола. Единият Делибашич...
Симо Иванов не го ли бяха купили Райо?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 май 2011 19:51

Против съм евентуален трансфер на Делибашич. Това е човек минал през хиляда клуба и ми се струва, че вече се е изчерпал емоционално да играе голям футбол. Не искам експерименти с цел да видим, дали не можем да изтръскаме още малко чувала, пък барем паднат няколко гола.
Ако ще взимаме човек на такава възраст, по-добре да се вземе Цветков от Пирин.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 май 2011 22:07

Parmalat написа:Отново Батков се насочва към свободен агент разбира се ако го освободят от Райо Валекано както пишат в статията,защо ли не се изненадвам.То последните години почти всички трансфери са ви такива с изключение на няколко български играчи.Батков пак иска без да даде да ставате шампиони.Дембеле е на 25 години,а този пенсия на 30.Ще играе най-много един или два сезона и ще си замине.В последните няколко години с изкючение на Светльо Тодоров и Занев Литекс не е привличал нито един свободен агент.Всичките им чужденци са купени.
После не се сърдете,че сте втори или трети с такива чужденци толкова.Левски трябва да взима добри и класни чужденци. ;)

Я кажи в Ловеч кои са по качествени от Дъсти, Сержиньо, Гара и Тасевски ? Говорим за чужденците :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 май 2011 09:56

Искам само достоен заместник на Гарата и ако може един талантлив играч тип "плеймейкър"...Ако си запазим отбора може би с 1 крило отляво ама крило,а не Матондо ще газим наесен :twisted: :twisted: :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 май 2011 10:40

ehh написа:Против съм евентуален трансфер на Делибашич. Това е човек минал през хиляда клуба и ми се струва, че вече се е изчерпал емоционално да играе голям футбол. Не искам експерименти с цел да видим, дали не можем да изтръскаме още малко чувала, пък барем паднат няколко гола.
Ако ще взимаме човек на такава възраст, по-добре да се вземе Цветков от Пирин.

Цветков пред Делибашич :o
Пич ти не си добре ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 24 май 2011 10:43

Thsmith написа:
Parmalat написа:Отново Батков се насочва към свободен агент разбира се ако го освободят от Райо Валекано както пишат в статията,защо ли не се изненадвам.То последните години почти всички трансфери са ви такива с изключение на няколко български играчи.Батков пак иска без да даде да ставате шампиони.Дембеле е на 25 години,а този пенсия на 30.Ще играе най-много един или два сезона и ще си замине.В последните няколко години с изкючение на Светльо Тодоров и Занев Литекс не е привличал нито един свободен агент.Всичките им чужденци са купени.
После не се сърдете,че сте втори или трети с такива чужденци толкова.Левски трябва да взима добри и класни чужденци. ;)

Я кажи в Ловеч кои са по качествени от Дъсти, Сержиньо, Гара и Тасевски ? Говорим за чужденците :lol:

Никой, добри трансвери са си от всякъде.Само с "крило" не оцелих ме.А пък с Ловеч въобще не трябва,да се сръвняват.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2011 11:42

"Левски е в напреднали преговори за подписа на крилото на Берое Тодор Христов, стана ясно вчера. Фланговият играч е договорен за "Герена" и остава само да се разбере със "сините" за личните си условия. Твърди се, че сделката ще бъде за около 200 000 лева."
"Защитникът на Левски Веселин Минев, който на 99 процента ще играе от новия сезон в Анортозис на Станимир Стоилов, ще плати сам трансфера си в Кипър.
Директорът на „сините" Георги Иванов се е разбрал с Минев да пусне национала в чужбина за минимална трансферна сума. Самият футболист иска да напусне „Герена", защото клубът няма финансова възможност да му вдигне заплатата, която и без това е сред най-ниските от титулярите на „Герена"."
Не винаги НЕвдигането на заплатата означава липса на средства!

Върни се в “Архив”