Боримиров се бие на детски футболен турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир

Мнениеот shotgun blues » 28 май 2011 01:54

сега го гледах бахти проститията :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от shotgun blues на 28 май 2011 02:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 28 май 2011 02:00

Обръщението на главния организатор на турнира Динко Николов:

"Във връзка с възникналият инцидент на финала на детския футболен турнир в Твърдица, като главен организатор искам да заявя следното:

...Не искам да се превръщам в негов защитник и не го оправдавам за постъпката му, но и не съм съгласен с това, че той е инициатора на инцидента. Истината е, че за да се стигне до тези грозни сцени той беше провокиран по всевъзможен начин с много грозни обидни думи , а не от резултата на мача, както се твърди. Грозно е да се петни името на човек, който е дал толкова много на българския футбол."
Последна промяна от eelche на 28 май 2011 02:02, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 28 май 2011 02:00

на мен друго нещо ми направи впечатление ..... отново моралните атакуват 10 на 2ма ........типично

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 май 2011 03:13

storm написа:
Mourinio написа:Тая смешка Боримиров ако мен ме беше ударил в гръб, не знам какво щях да му направя, със сигурност нямаше да спра да го удрям :mrgreen:

Ха , ей такива като тебе най са ми смешни..
"Ако мен ме беше ударил"... хахха , че ти някав много мощен ли си ?

И на мен ей такива като Боримиров са ми най-смешни, поставих се на мястото на тоя с бялата тениска и как щях да набера след такава ситуация, просто щях да действам без да мисля, за това казвам г/д какво бих искал да направя :mrgreen: а дали аз ще пребия или мен ще ме пребият, едва ли ще мисля в такъв момент, в такива ситуации просто изключваш тотално и то най-вече заради путьовата постъпка на такава смешка
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 май 2011 03:42

Боже,дано никога не стана такъв 'боец'. Големите бойци удрят в гръб и бягат наистина...и го правят като са поне пет към едно. И ще ми говорят някои,че казармата играела огромна роля в израстването на мъжете. Е,тези всичките са минали казарма,а са пълни клитори.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 28 май 2011 04:25

Съжелявам Боримиров ,горкият ....От този ден нататък ,повярвайте ми няма да може да спи спокойно ..Не Таки ами ако ще и Б.Борисов да е ,няма да могат да му помогнат .Ще има възмездие .

Човека с зелената фланелка се казва И.Михаилов и е шеф на фен-клуба на Черно море ,сина му играе в този мач ..
Ако нямаше странични хора, ви гарантирам ,че Борето щеше да е в болница на 100 % ..
Най-много ме хваща яд ,на другата звезда Веско-Къдравия този с фланелката на Барса ,супер известния във Варна -пълна жена и страхливец , а може да се бие доста добре ..

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 28 май 2011 04:28

sMotLiO написа:Боже,дано никога не стана такъв 'боец'. Големите бойци удрят в гръб и бягат наистина...и го правят като са поне пет към едно. И ще ми говорят някои,че казармата играела огромна роля в израстването на мъжете. Е,тези всичките са минали казарма,а са пълни клитори.

Така е братле ,много си прав..Но само това му е шанса ,да удря в гръб ...Друг възможност едва ли щеше да има ,много бързо щяха да го препарират :)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 май 2011 07:19

И това са звездите на BG футбола и пример за малките деца...
Нека от днес Боримиров се скрие и спре да натрапва фъфлещите си мнения за каквото и да е,особено за Левски!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 май 2011 07:48

"Идеален пример за малките деца"! БРАВО
Боримиров е идиот.
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Архив”