Уговорка между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Уговорка между ЦСКА и Литекс

Мнениеот фифи перото » 08 апр 2011 21:58

j0rka7aa написа:
edmon_dantes написа:
j0rka7aa написа:Хубава работа, ама говежда! Само се чудите какво да намерите и къде даа си наврете рогата, че да забравите за малко, че пак ще сидържите калъфките!

[offtopic]Само се чудя за тея тъсрсещите модератор, то ако е за въпрос темата трябваше да бъде заключена още при самото заглавие, но като и да е ![/offtopic]

Поредния умник с "хубава" дума в речника си.
Извинявай, ама досега не видях един левскар да ви обижда по начин, както вие го правите. То не бяха рогати, тревопасни, говежди... Санкции - никакви. Значи ние може да се сдържаме, а вие - не! Чакай бе, кои сте вие? Като обиждаш - изхвърчаш, това е.

Извинявай, но се начетох на какви ли не глупости.. Аз не искам да обидя никого, но и на теб няма да ти е приятно ако говорят и пишат глупости по адрес на твоя отбор. Аз дори до последно се чудех дали да я коментирам, но според мен нямаще да се стигне до тук ако господата модератори бяха заключили тази тема още от началото и.

[offtopic]Не съм искал да обидя трезво мислещите фенове на Левски, но ако съм успял се извинявам..[/offtopic]

не се приема...
[offtopic]да съм те нарекъл... някакъв?![/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2011 22:00

фифи перото написа:
Долно уйно написа:Достатъчно съм пораснал и също съм гледал много филми, но отново не разбрах как трябва да свършат двата мача между Ловеч и ЦСКА за да няма според вас уговорки и защо?

Да играят футбол.Темата е тъпа и провокативна...
[offtopic]за хора без морал[/offtopic]

Излизат, правят мъжка битка каквато стана между Ловеч и "Левски" и Ловеч побеждава с минимален резултат от 2:1 и по всички нещата които чета от страна на сините, при такъв резултат мачът ще е уреден, така ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 апр 2011 22:02

Цялата тая работа е абсолютна простотия!Литекс доказа,че не влиза в никакви уговорки-колко по-лесно щеше да е за тях да отпаднат лежерно от сините(както тръбяха разни познавачи)!Не виждам и какво точно гарантира на ЦСКА купата,ако влезе в уговорка?На финал срещу озверялата Славия,за която това е излаз към турнирите?Ами ако червените паднат в Ловеч и после в Пловдив,кво става?Стига с тия сашодиковски анализи-байгън!А ако Литекс бие и в двата мача,някой ще се извини ли?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 апр 2011 22:03

Долно уйно написа:
фифи перото написа:
Долно уйно написа:Достатъчно съм пораснал и също съм гледал много филми, но отново не разбрах как трябва да свършат двата мача между Ловеч и ЦСКА за да няма според вас уговорки и защо?

Да играят футбол.Темата е тъпа и провокативна...
[offtopic]за хора без морал[/offtopic]

Излизат, правят мъжка битка каквато стана между Ловеч и "Левски" и Ловеч побеждава с минимален резултат от 2:1 и по всички нещата които чета от страна на сините, при такъв резултат мачът ще е уреден, така ли?

Що се връзваш на глупости?!Ако можеше държавата да е ...уредена,тази тема нямаше да я има..Хората са изнервени и ги дразни всичко..Лошото е,че само по форумите...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 апр 2011 22:04

Че на кой му пука?
Нека си се радват, уговорени, неуговорени.....
Все тая.
Едните ще играят за ШЛ, другите в ЛЕ.
Който се мисли за познавач - да залага.
Това е.
Тъпа тема.

П.С. Поне да спорехте да това кое е морално и кое не, а то - пак заяждане на дребно.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 08 апр 2011 22:17

Добре бе, и да има уговорка, въпреки че не вярвам, какво лошо има в това. Могли, разбрали се. Разберете се и вие, че да не мрънкате само. То се е видяло, че в България футбол има там където има пари и уговорки. От тук нататък сами можем да си направим извод. В крайна сметка голия ни г*з, с извинение, лъсва в Европа.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 апр 2011 22:21

bekono написа:Добре бе, и да има уговорка, въпреки че не вярвам, какво лошо има в това. Могли, разбрали се. Разберете се и вие, че да не мрънкате само. То се е видяло, че в България футбол има там където има пари и уговорки. От тук нататък сами можем да си направим извод. В крайна сметка голия ни г*з, с извинение, лъсва в Европа.

Жалко за мнението ти.... Жалко за България.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 08 апр 2011 22:28

...еми то самия жребий предопределя уговорката....не знам дали има някой да очаква ЦСКА да прави Левски шампион,като бие Литекс.....в недела равенство или "трудна победа".:))) за Литекс с 2-1, а за купата победа за ЦСКА....и Литекс шампион,ЦСКА с купата.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 апр 2011 22:36

red__army написа:...еми то самия жребий предопределя уговорката....не знам дали има някой да очаква ЦСКА да прави Левски шампион,като бие Литекс.....в недела равенство или "трудна победа".:))) за Литекс с 2-1, а за купата победа за ЦСКА....и Литекс шампион,ЦСКА с купата.

Разбра ли какво написа?! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2011 23:18

Old_death написа:
Въобще не ме е страх.Напротив.Стисках палци да играете продължения с Литекс и да биете.Знаеш ли защо?Защото продълженията щяха да ни предложат изморения тим от Ловеч на тепсия,а вас щяхме да си ви биеме и на сън.Стоя зад думите си,че вас ви гони параноята.Още ви болят задниците от пердаха за купата,а сега ви пулсират свинктерите в предкусване на поредната калъвка.Някой тук говорят за злоба,но нека тия,особено някои Ривалдовци,да дадат пример за мое такова нахълтване в синия форум и такова предизвикателно поведение.Пак повтарям:ЖАЛКИ СТЕ!Много бързо преглътнахте горчивия хап от резила ви на Герена и пак търсите всетовната конспирация срещу "отбора на народа"!Сега ме е яд,че миналия шампионат не пуснахме на Локомотив,а вие да гледате ЕКТ през крив макарон.Мястото ви е само тук,да плетете интриги.Място в Европа няма за вас!

Темата не е в подфорум цска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всеки път пишеш провокативни глупости, най-нормалното нещо е да ти отговоря! Естествено, че ще защитя любимият си отбор, било то и в някакъв форум. Още 25 години ли ще живеете със спомена от победата на Герена? Желая Ви за напред винаги през 25 години да се радвате на победа, радвайте и се през всички 25 години до следващата такава!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”