j0rka7aa написа:edmon_dantes написа:j0rka7aa написа:Хубава работа, ама говежда! Само се чудите какво да намерите и къде даа си наврете рогата, че да забравите за малко, че пак ще сидържите калъфките!
[offtopic]Само се чудя за тея тъсрсещите модератор, то ако е за въпрос темата трябваше да бъде заключена още при самото заглавие, но като и да е ![/offtopic]
Поредния умник с "хубава" дума в речника си.
Извинявай, ама досега не видях един левскар да ви обижда по начин, както вие го правите. То не бяха рогати, тревопасни, говежди... Санкции - никакви. Значи ние може да се сдържаме, а вие - не! Чакай бе, кои сте вие? Като обиждаш - изхвърчаш, това е.
Извинявай, но се начетох на какви ли не глупости.. Аз не искам да обидя никого, но и на теб няма да ти е приятно ако говорят и пишат глупости по адрес на твоя отбор. Аз дори до последно се чудех дали да я коментирам, но според мен нямаще да се стигне до тук ако господата модератори бяха заключили тази тема още от началото и.
[offtopic]Не съм искал да обидя трезво мислещите фенове на Левски, но ако съм успял се извинявам..[/offtopic]
не се приема...
[offtopic]да съм те нарекъл... някакъв?![/offtopic]