megan fox написа:
Аз пък искам да ги бием с 1:0, за да им бъде максимално гадно, заслужават си го предвид, начина, по който победиха в Лондон!
Става, но предпочитам да ги смажем от бой, както реал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:
Аз пък искам да ги бием с 1:0, за да им бъде максимално гадно, заслужават си го предвид, начина, по който победиха в Лондон!
[center]Любопитни статистики преди Барса - Арсенал[/center]
1. На 6 април 2010 година в мач от 1/4 - финалите в Шампионската лига Барса отново не може да използва титулярните си централни защитници - Карлес Пуйол и Жерард Пике. Тогава Габриел Милито и Рафа Маркес оформят отбранителния тандем.
2. Арсенал никога не е побеждавал Барселона до първия мач в Лондон преди три седмици - 2:1. Преди този двубой три пъти Барса излиза победител и два пъти срещата завършва реми.
3. Три от резултатите от тазгодишното издание на Шампионската лига биха класирали Барса тази вечер - 5:1 срещу Панатинайкос, 2:0 срещу Копенхаген и 2:0 срещу Рубин.
4. Четири пъти Барса се изправя пред предизвикателството да обръща след 1:2 в първия мач. В два от случаите успява.
5. Арсенал се е класирал 14 пъти от 15 опита след победа у дома в първата среща.
6. В последните три издания на Шампионската лига и Барса, и Арсенал стигат до 1/4 - финал.
7. Арсенал е отборът с най-много голове в Шампионската лига през този сезон - 20. Също така е на второ място по извършени фаулове след Шахтьор (Донецк) (113).
8. Лионел Меси изостава с един гол от най-добрите стрелци в Шампионската лига този сезон - Анелка, Марио Гомес и Самуел Ето'о.
9. Андрес Иниеста и Емануел Ебуе са двамата застрашени да пропуснат следващия мач при жълт картон тази вечер. Пике е наказан днес.
10. Масимо Бусака ще свири двубоя. След негово ръководене Барселона спечели последната си европейска купа - в Рим през 2009.
luddeN написа:megan fox написа:
Става, но предпочитам да ги смажем от бой, както реал.
megan fox написа:И все пак ще съм доволен и на минимална победа.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Frankie Lampard написа:Сори пичове, отпадате.
Топспорт прогнозират ваша победа, значи нямате и 1 % шанс !
Проклятието топспорт е всесилно![]()
[offtopic]Това в кръга на шегата[/offtopic]
hajitsu написа:megan fox написа:И все пак ще съм доволен и на минимална победа.
Аз също бих бил доволен на 3-2...![]()
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Имам въпрос към феновете на Барса.В Спортал пишеше,че Пике и Пуйол пропускат мача,има ли нещо вярно в това?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта