Blue_Girl написа:А, колко е минимума, като цифра?
Няма минимум, има само таван на бюджета. Минимума е с колкото по-малко пари успее да се справи един отбор, толкова по-добре.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:А, колко е минимума, като цифра?
Blue_Girl написа:Хрумна ми 1 идея и тя е:
Защо не си направим игра, която да е свързана с предстоящия сезон?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:И на мен ми се въртеше нещо такова из главата ... да си спретнем една игричка.
И аз викам, като ще е гарга, да е рошава ! ...![]()
Можем примерно, да прогнозираме и квалификациите и съзтезанията.
За квалификациите да прогнозираме първата тройка, а за съзтезанията - хората които ще вземат точки ...
Ще се опитам да обясня, как ги виждма аз нещата ...
Примерно за квалификациите :
Прогноза - 1. Хамилтън ... 2. Маса ... 3.Уебър
Предлагам, за познат място , да се дават 3 точки, а за просто познат човек сред първата тройка > 1 т.
Примерно, ако тия тримата дето съм ги дал, са в тройката, но с разменени позиции:
1. Уебър 2. Хамилтън 3. Маса ..... получавам 3 т. за всеки един, че съм ги уцелил, че ще дадът трите най добри времена.
А, ако уцеля тройката която съм прогнозирал, получавам общо - 9 т.
А, ако позная, че Маса ще е с второ време в квалификациите, вземам 3 т. за познато място, и ако останалите са с разменени места, и не ги позная, вземам по точка, защото все пак съм познал, че ще са в тройката ....
Басси, изглежда сложно ...![]()
Идеята ми е, че просто - за познато място - 3 т. за познат човек в тройката - 1 т.
Така може да точкуваме и за състезанията ....
Вече за съзтезанията, само трябва да се разберем, дали да прогнозираме тройката .... или - примерно 10-ятката.
megan fox написа:Бтв нали ви е ясно, че тази игра ще си я играем основно 5 човека: Синята лейди, Играта, Джак, Модератор Локо Пд, и аз.
Blue_Girl написа:megan fox написа:Бтв нали ви е ясно, че тази игра ще си я играем основно 5 човека: Синята лейди, Играта, Джак, Модератор Локо Пд, и аз.
Тъкмо ще има по-голяма интрига, като сме по-малко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта