Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот Gonzi_407 » 26 окт 2010 17:35

Още един глас за Снайдер!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 окт 2010 17:37

Gonzi_407 написа:Още един глас за Снайдер!

ще го вземат предвид :Д :П

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 17:38

Btovfan80 написа:Меган, не искам да се заяждам с теб, но понеже искаш аргумент - аз ще ти дам! ;) Златната топка на Христо Стоичков! В нея година колко трофея имаше "камата", а дори не игра и на финал на Световното първенство? Не ми изтъквай, че беше голмайстор, защото за това си постижение, взе Златна обувка! Тогава българинът беше лидер - точно като Снайдер! И също не казвай, че не е имало достойни за приза играчи по това време! Ще спомена само едно име - РОБЕРТО БАДЖО!

Ъ... и искаш да ми кажеш, че Шави не е лидер?! И точно примера със Стоичков доказва, че не се гледа ШЛ, а предстаявнето на световното! Това вече го казах безброй много пъти. ;) Та или си писал на грешният човек, или не си ме разбрал нещо...

И все пак да ти отговоря на въпроса. Нея година Стоичков имаше само 2 трофея - титлата на Испания и Суперкупата на страната. :)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 окт 2010 17:40

Меган Фокс , ще я земе :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 26 окт 2010 17:46

megan fox написа:
Btovfan80 написа:Меган, не искам да се заяждам с теб, но понеже искаш аргумент - аз ще ти дам! ;) Златната топка на Христо Стоичков! В нея година колко трофея имаше "камата", а дори не игра и на финал на Световното първенство? Не ми изтъквай, че беше голмайстор, защото за това си постижение, взе Златна обувка! Тогава българинът беше лидер - точно като Снайдер! И също не казвай, че не е имало достойни за приза играчи по това време! Ще спомена само едно име - РОБЕРТО БАДЖО!

Ъ... и искаш да ми кажеш, че Шави не е лидер?! И точно примера със Стоичков доказва, че не се гледа ШЛ, а предстаявнето на световното! Това вече го казах безброй много пъти. ;) Та или си писал на грешният човек, или не си ме разбрал нещо...

И все пак да ти отговоря на въпроса. Нея година Стоичков имаше само 2 трофея - титлата на Испания и Суперкупата на страната. :)

Не, искам да ти кажа, че Стоичков тогава нямаше това СВЕТОВНО, на което ти толкова държиш, а сега се отмяташ и ми казваш, че имал титла и купа на Испания(което за мен са два трофея, не три или четири)! Много си противоречиш - на Снайдер също може да му се гледа представянето на Мондиала, а не спечелването на купата в края! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 17:52

На кого изобщо му пука за глупавата златна топка,която изобщо не я дават на най-заслужилите :evil: :evil: :evil: .Асамоа Гиан в битка за златната топка :shock: :shock: :shock:,а Диего Милито и Лампард ги няма :roll: .

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 17:55

megan fox написа:

Меган, сега ще пиша е-мейл на Франс футбол, разрешаваш ли ми да те цитирам? Вси пак хората трябва да знаят, че Шампионска лига не се гледа при избирането на призовите места и че нямат право да сложат играч в топ 3, ако той не играе в Барселона :lol:

Отначало исках да проведа интелигентен спор с теб, базиран изцяло на факти, но това е невъзможно. Аз нито за секунда не отрекох качествата на Шави, нито че той заслужава да спечели златната топка. Само те моля да престанеш да омаловажаваш Снайдер от омраза към Интер, защото е абсурдно.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 26 окт 2010 18:12

Тези които са правили номинациите, са изтрещели напълно ! Един от основните претенденти за отличието, изобщо го няма там ... А именно : Диего Милито !!! Не знам по какъв критерий се правят тези номинации, но е факт, че той заслужава да е там на мястото на поне 20 от изброените. Веднага се аргументирам : Последния кръг от "калчото"- Сиена-Интер 0:1, гол на Милито. Финал за купата на Италия- Рома-Интер 0:1, гол на Милито. Финал на Шампионската лига- Интер-Байерн 2:0, два гола на Милито ... И още един куп голове, по време на споменатите турнири ! И какво е виновен човека, че оня наркоман- тренера на Аржентина, не го пускаше на световното ?!? Иначе при тези обстоятелства съм за Снайдер, като фаворит за отличието, дано го вземе, той също напълно го заслужава !
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 окт 2010 18:37

megan fox написа:
durex написа:Говорим за миналия сезон,не за 5 години назад! А миналия сезон е ясен 4 купи(чакаме 5-та) +финал на СП.Наистина в последните години е номер 1 на поста си Шави, но не и миналия сезон!

Купите са 4 на 4 за двамата! Но Шави е и световен шампион! Това не го забравяй. ;)

И понеже си знаех, че ще се стигне до тук да споря така отегчително с теб... пазех си един последен аргумент:

АНАЛИЗАТОРИТЕ на Франс Футбол, докато АНАЛИЗИРАТ УСПЕХИТЕ на НОМЕНИРАНИТЕ ще вземат под внамание един НЕОСПОРИМ ФАКТ! - Интер се класираха на Финала на ШЛ с НЕРЕДОВЕН ГОЛ на Диего Милито от ЯВНА засада! Ако не беше този гол Интер НЯМАШЕ да са на финал, а Снайдер НЯМАШЕ да СПЕЧЕЛИ Требъл!!! А Шави щеше да има в АКТИВА си МИНИМУМ финал в ШЛ. ;)
Съответно Снайдер щеше да ИМА в актива си САМО титлата и купата на Италия! А те НЕ СТРУВАТ НИЩО пред СВЕТОВНАТА ТИТЛА!

Бъди сигурен, че анализаторите на Франс Футбол няма да го подминат това в оценките си. ;)

Със здраве, лек ден от мен. :)
Скоро ще разберем кой крив и кой прав! ;)

:lol: :lol: :lol: Стига е лице...ами вашия гол е толкова редовен колкото нашия,а да не говоря колко измислени засади ни бяха вдигани и то,когато Ето о или Милито бяха сами срещу вратаря...стига с тези номера...победихме ви признайте си го най на края!

Потребителски аватар
cristiano_ronaldo7
Контакти:

Мнениеот cristiano_ronaldo7 » 26 окт 2010 18:41

абе хора да ви питам по кое време на годината дават тази награда :?: :?: :?:
иначе аз изкам да я вземе някои от реал ;) ;) ;)
Изображение

Върни се в “Архив”