Лил - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лил - Левски | 21.10.10
Абре като ви глдам какви сте оптимисти нема лошо ама айде малко по реално да си говорим някой гледа ли Лион и Лил току що ако го е гледал и разбира малко от футбол ще е забелязъл, че френското първенство е на светлинни години от нашето и макар че Лил загубиха с 3-1 до последно пресираха и тичаха все едно мача сега започва нашите най -много 60-70 мин да издържат на такова темпо аз се моля да не загубим катастрофално а шанса ни е да се подведат по нашето темпо и да задържим равния ама както каза тук един колега с тази дантелена защита съм леден а най-лошото е че и колкото да се подготвям аз психически за този мач и да зная че шансовете ни за х са минимални пак ще ходя 3 дни като болен ако загубим 
Лил са допуснали загуба от Лион с 1:3 и в четвъртък ще излязат да си го изкарат на нас, но каквото и да стане в този мач, този отбор на Левски си е извоювал кредит на доверие и подкрепа до края на сезона, в който главната цел е титлата в А група.
- ndrangheta
- Контакти:
Моето мнение е, че трябва да изграят защитно, или както е модерно да се казва сега - "компактно"
При 0:0 борбата продължава.
При 0:0 борбата продължава.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
-
THE G.A.M.E
Никаква защита !
Да си играем това, което си можем, пък да става каквото ще !
Срещу Спортинг, от прекалена тактика ( доста защитно, дори когато португалците не искаха топката ) ... ни заболя главата ..... 5 пъти !
Просто, трябва по осторожно в защитен план ... ако не се направят дежурните глупави - ИНДИВИДУАЛНИ грешки на защита и вратар, не виждам тия как ще ни вкарат повече от 2 гола !
А нашето нападение ако има ден, също бихме могли да жилнем 1-2 пъти !
Тук от тоя мач вече, трябва и да гледаме да не губим с много !
Щото ЛИЛ и Гент са ни преки конкуренти, и накрая може да се гледат мачовете помежду ни.
Всеки гол на терена на французите, ще е ценен за нас !
Загуба обаче с > 2, 3 : 0, ще ни убие ....
Да си играем това, което си можем, пък да става каквото ще !
Срещу Спортинг, от прекалена тактика ( доста защитно, дори когато португалците не искаха топката ) ... ни заболя главата ..... 5 пъти !
Просто, трябва по осторожно в защитен план ... ако не се направят дежурните глупави - ИНДИВИДУАЛНИ грешки на защита и вратар, не виждам тия как ще ни вкарат повече от 2 гола !
А нашето нападение ако има ден, също бихме могли да жилнем 1-2 пъти !
Тук от тоя мач вече, трябва и да гледаме да не губим с много !
Щото ЛИЛ и Гент са ни преки конкуренти, и накрая може да се гледат мачовете помежду ни.
Всеки гол на терена на французите, ще е ценен за нас !
Загуба обаче с > 2, 3 : 0, ще ни убие ....
Мнението на Бардон за Лил: http://gong.bg/view_article.php?article_id=163701

С тази калпава защита и абсолютно неадекватна срещу силен отбор халфова линия ще паднем на 99%
С тази защита не виждам как ще вземем и точка в тоя мач...Дано отборът ме опровергае 
- BLUE CHAMPIONS
anton1oli написа:Абре като ви глдам какви сте оптимисти нема лошо ама айде малко по реално да си говорим някой гледа ли Лион и Лил току що ако го е гледал и разбира малко от футбол ще е забелязъл, че френското първенство е на светлинни години от нашето и макар че Лил загубиха с 3-1 до последно пресираха и тичаха все едно мача сега започва нашите най -много 60-70 мин да издържат на такова темпо аз се моля да не загубим катастрофално а шанса ни е да се подведат по нашето темпо и да задържим равния ама както каза тук един колега с тази дантелена защита съм леден а най-лошото е че и колкото да се подготвям аз психически за този мач и да зная че шансовете ни за х са минимални пак ще ходя 3 дни като болен ако загубим
Мача и аз го гледах. Може да се обобщи така: Лил играха много добре,от 1та мин.нападаха като оси,Лион обаче вкарваха с грозна игра. Докато го гледах единствените ми мисли бяха,че тия ще ни размажат
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Re: Лил - Левски | 21.10.10
Мачът със Спортинг бях сигурен,че ще го загубим.Е наистина не с такъв резултат но....За този...ами дано им дойде акъла в главата и разберат че не сме достигнали ниво да се надиграваме при гостуванията ни в Европа.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk