Може би,защото е от Ямбол?Blue_Girl написа:Chelsea Forever написа:Blue_Girl написа:Дано, в понеделник да отидем на финал!
Дано не отидете на финал!!!!![]()
Това, няма как да се случи!
На финал ще сме!
П.п
Нали си фен на Левски, а си против тях, защо?
НБЛ 2010-2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: НБЛ 2010-2011
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- controller
- Контакти:
Левски е на финал , от ясно п-ясно е , даже си мисля ,че още в понеделник ще ни бият за 3:0 . Сега трябва да се готвим за мaча срещу Рилски за 3-4 място . А в по-дългосрочен аспект за отбора на Ямбол през лятото трябва основна чиста в отбора и да се оставят само тези играчи , които играят добре - хора акто Нино , Салтер, Стойо , нямат място ако и Дурчев до края на плейофите не докаже ,че има място в Ямбол - и той трябва да си иде ! Отборът ни има нужда от сериозен reset - говоря и за треньорското място и за играчите ! Недопустимо е за отбор играещ на полуфиналите на НБЛ да вкара само 53 точки в мач от , които 25 на един играч (Говедаров), а и смешното бе ,че самият втори мач се игра в ... тренировъчна зала !

- Chelsea Forever
- Контакти:
Защото аз обичам ПФК Левски,а не БК Левски има разлика!!!
Аз в баскетбола съм за БК Ямбол
-
Blue_Girl
- Контакти:
Утре от колко ч. е мача ни с Ямбол?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- storm
- Контакти:
За Феновете на НБА имам едни неща за продаване , които знам ,че истинските фенове ще оценят...
Става въпрос за сезоните 95-96 и 96-7, на които имам Албумите с картички на абсолютно всички отбори .. Колекциите са на Панини и пак подчертавам са абсолютно пълни ..
Включват всички играчи + емблемите на всички отбори+ статистика..
Албумите са в отлично състояние ..
Ако има интерес пишете на лично..
Става въпрос за сезоните 95-96 и 96-7, на които имам Албумите с картички на абсолютно всички отбори .. Колекциите са на Панини и пак подчертавам са абсолютно пълни ..
Включват всички играчи + емблемите на всички отбори+ статистика..
Албумите са в отлично състояние ..
Ако има интерес пишете на лично..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- controller
- Контакти:
Chelsea Forever написа:Защото аз обичам ПФК Левски,а не БК Левски има разлика!!!
Днес от 18:00 часа пряко ще го предават тук - http://sportmedia.tv/ - аматьорско предават мачовете , ама като няма читава телевизия да предава НБЛ ... така ще е !

- Chelsea Forever
- Контакти:
Левски е първият финалист в Националната баскетболна лига, след като спечели полуфиналната серия срещу Ямбол с 3-0 победи. „Сините” се наложиха със 101:72 в третия двубой с като гости в ямболската зала „Диана”, и пратиха своя съперник да се бори за трето място в шампионата. Утре може би ще стане ясен и изходът от другата полуфинална серия, в която Лукойл Академик води с 2-0 на Рилски спортист.
Ямбол бе без двама от основните си състезатели – плеймейкърът Юлиан Радионов и центърът Николай Върбанов. И двамата получиха травми в мач №2 от серията с Левски в София, и докато Върбанов може би ще се възстанови от проблема в дясната си ръка до мачовете за третото място, но Радионов е под въпрос и за тях. Това допълнително скъси пейката на домакините, и там седяха почти само юноши.
Левски от своя страна излезе пределно мотивиран, да си осигури в три мача място на финалите в НБЛ.
Първата четвърт премина под тоталното превъзходство на гостите, което дойде и благодарение на неориентираната защита на домакините. „Сините” стартираха мача със серия от 9-0, а в средата на частта вече имаха двуцифрен аванс. Кратко прекъсване забави хода на срещата, когато шест минути след началото на срещата, при един тайм аут електронното табло се върна на 10 минути и последва пауза от около пет минути, за да се възстанови оставащото време. Това обаче не се отрази на развоя на мача, и Левски затвори частта с 30 точки в актива си, срещу 17 за Ямбол.
Още след началото на втория период момчетата на Константин Папазов покачиха на 15 точки аванса си, но това като че ли ги поуспокои, и те позволиха на домакините да се върнат в мача, след пет поредни точки на Мартин Дурчев и Павел Маринов, изоставането им стана само девет.
След страхотни начални 15 минути, без много защита, двата състава си бяха вкарали повече от 80 точки. Ямбол успя да стопи до осем при 39:47, но до почивката отново нещата се върнаха до 10 в полза на Левски – 40:50 в зала „Диана”. И двата състава реализираха над 50% от изстрелите си, което доведе и до стабилния резултат. За първите 20 минути Дурчев вече бе с 13 точки, колкото имаше и Доналд Коул от състава на гостите.
След подновяването на играта Левски показа, че е дошъл в Ямбол, за да приключи серията, и след серия от 11-2 в първите три минути и половина направи аванса си 20 точки. Многото пропуски на домакините бяха наказвани много бързо в ответните атаки, а „сините” нанизаха и поредица от тройки, за да решат до голяма степен нещата след 30 минути – 55:75.
Нищо не се промени и в последната четвърт, в която разликата си остана двайсетина точки, а една тройка три минути преди края на Аарън Харпър сложи точка на спора, като направи резултата 66:90.
Най-резултатен за Левски бе именно Харпър с 25 точки в мача. С девет точки, осем борби и шест асистенции се отчете Асен Великов.
За Ямбол Мартин Дурчев реализира 23 точки, а Павел Маринов отбеляза 12 точки и направи шест асистенции.
Защо никъде не пише за съдийството бе??????????????
-
Blue_Girl
- Контакти:
На финал сме!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- boston celtics
- Контакти:
Радвай се,защото шампиона от 10-ина (вече им загубих бройката...Blue_Girl написа:На финал сме!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- controller
- Контакти:
К'во да се коментира съдийството ?? Ямбол се състои от тези играчи Говедаров, Радионов, Върбанов и Маринов - днес двама от тях не играха , и всеки ,който е очаквал нещо различно от загуба от Левски е мега-оптимист . А баскетболното недоразумение Стойо няма какво да го коментирам - коефициент -1 . Ямбол има нужда от сериозна промяна откъм треньорския пост !
П.П. Изненадващо Дурчев днес бе на ниво !
П.П. Изненадващо Дурчев днес бе на ниво !