Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 18:30

deepblue1963 написа:
stannn написа:
deepblue1963 написа:Че вие още от сега ги оплюхте.Ама срещу "червеното братство" не те виждам да "скачаш"!

Ти си по болен и от Жаклин Михайлов и Георги Атанасов взети заедно. Няма смисъл да споря с болни мозъци.

"Домовчийски е резерва в отбор от втора бундеслига."
Не се изказвай неподготвен!
"Здрав" мозък:
"Мнениеот stannn на 24 Сеп 2010 16:22
Най -накрая да видя Валентин Илиев в отбора. В момента той е най -добрият ни централен защитник според мен. Проблема на треньора Правилен футбол беше, че прекалено се водеше от фенските се пристрастия."
Още "здрави" мозъци:
"Мнениеот nikullas на 24 Сеп 2010 16:14
защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock:
-------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот ros на 24 Сеп 2010 16:17

nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock:
Те са най-добрите на постовете си :lol: :lol: :lol: :
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот liany на 24 Сеп 2010 16:18
Щом и Живко Миланов е викнал ясно. Нестава. Не вика футболисти а връзкарите.
---------------------------------------------------------------------------- "

И какво в мнението ми е грешно. Че Мъри се прочу като господин "Правилен футбол" ли? Или, че според мен Валентин Илиев е най добрият ни централен защитник. А може би, че Мъри просто така не виждаше силните мачове на Илиев. Може би Стоянов е играел по -силно от Илиев? Махни очилата и кажи реално не викаше ли играчите повлиян от фенщината си.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 24 сеп 2010 18:31

Zaash написа:Абе Живко е мнго жилав и борбен и мисля, че има качества за националния, ама не разбирам за сина. Не слушах интервюто с Мадански, но ще го прослушам през сайта. И все пак един въпрос ме гложди и недоумявам... Какво като Ники е вратар Твенте и бивш играч на Ливърпул, за мен най важното е как играе? А той играе ганкиното. Абсолютно неуверен, но за сметка на това наперен. Допуска груби вратарски грешки, но за сметка на това син на Име, при това шефа на футбола у нас. Какво по категорично от тези факти, че няма смисъл повече да го налагат. Сигурен съм че има български вратари които ще са много по-подходящи от него. Ако сме стигнали до там, че всички други са "по-слаби от него" от кумова срама нека Стоянов да е титуляр пък онзи резерва, нали пак ще е национал!

Абе,ти видя ли какъв гол си вкара Стоянов в първия мач от ЛЕ?Айде по-сериозно.

deepblue1963, ти четеш ли хубаво какво съм написал?!!!
След като ще вика Стоянов нека да е той. Поне се доказал с няколко спасени дузпи, далеч съм от мнението че Стоянов е за титуляр на лъвовете, ама тия го удрят през просото и почти никой от повиканите не е за национала...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 сеп 2010 18:33

Taка това е списъка на Цанко Цветанов и Станимир Стоилов.Лотар Матеус е посикал да му предложи футболисти които са най-добрите според миналото треньорско ръководство.Сега с мача с Уелс Лотар Матеус ще види кой става и кой не.След това ще има приятелска среща срещу отбора на Саудитска Арабия в който ще попаднът чуженците които по рядко играят в националния отбор или не са викани за да ги види и тях.От това видях в гонг Матеус е споделил че иска и още една контрола от която ще извика само играчи от България и ще има доста които не са играли за национлният отбор.От тези три състава ще се отсее най-доброто в един.Мисля че много умен ход на Матеус.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 18:35

Има поставено от Лотар Маетус условие да се търси противник през ноември, дори и контрола за младежкия отбор, при това на различна дата, за да присъства и на нея.

В този ред на мисли, Стоилов колко мача на младежкият национален отбор е изгледал на живо, през времето си докато беше национален селекционер?
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 18:36

Parmalat написа:Taка това е списъка на Цанко Цветанов и Станимир Стоилов.Лотар Матеус е посикал да му предложи футболисти които са най-добрите според миналото треньорско ръководство.Сега с мача с Уелс Лотар Матеус ще види кой става и кой не.След това ще има приятелска среща срещу отбора на Саудитска Арабия в който ще попаднът чуженците които по рядко играят в националния отбор или не са викани за да ги види и тях.От това видях в гонг Матеус е споделил че иска и още една контрола от която ще извика само играчи от България и ще има доста които не са играли за национлният отбор.От тези три състава ще се отсее най-доброто в един.Мисля че много умен ход на Матеус.

Определено така трябва да се прави. Нека му пожелаем успех. Той не е нито от ЦСКА нито от Левски. Всички трябва да сме зад отбора.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 18:38

PFC Litex написа:
Има поставено от Лотар Маетус условие да се търси противник през ноември, дори и контрола за младежкия отбор, при това на различна дата, за да присъства и на нея.

В този ред на мисли, Стоилов колко мача на младежкият национален отбор е изгледал на живо, през времето си докато беше национален селекционер?

Че той,младежкият отбор,за гледане ли беше?Мадански нали го е "гледал"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 сеп 2010 18:39

Искам да ви обърна внимание на тази тема http://forum.gong.bg/bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=59043. Моля който не е дал мнение, да го направи. Ще направя всичко възможно преведена и изчистена версия от тази тема да стигне до Матеус. Може да не помогне, ама може и да помогне.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 24 сеп 2010 18:40

Нищо ново под Слънцето!!!
ВДинев

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 18:42

Мадански ли е национален селекционер или Матеус?
Че то Мадански може изобщо да не е в щаба му, това сега са временни неща на пожар, защото когато играят мъжете, тогава са и младежите и Мадански има ангажимент с тях, но за тези неща трябва да се мисли, а тогава да се пише.

Усещам страх в адски много хора, че ако Матеус успее, тогава ще бъде разбит мита за Стоилов и вече няма да има никакви оправдания.
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 18:44

PFC Litex написа:Мадански ли е национален селекционер или Матеус?
Че то Мадански може изобщо да не е в щаба му, това сега са временни неща на пожар, защото когато играят мъжете, тогава са и младежите и Мадански има ангажимент с тях, но за тези неща трябва да се мисли, а тогава да се пише.

Усещам страх в адски много хора, че ако Матеус успее, тогава ще бъде разбит мита за Стоилов и вече няма да има никакви оправдания.

Не говори така. Никой не е по велик от Мъри. Дано се усеща иронията.

Върни се в “Архив”