gonzobg написа:Със сигурност има място в отбора, с класа е над М.Антонов, Кръстовчев и Жоро Музиканта.....
В това няма съмнение, че е така.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gonzobg написа:Със сигурност има място в отбора, с класа е над М.Антонов, Кръстовчев и Жоро Музиканта.....
delpi написа:Ако не настъпи някаква генерална промяна в отбора, Дембеле(ако дойде) го очаква съдбата на Жоро Метъла и Чилика...
track.and.field написа:Аз лично много харесвам Дембеле, вчера видяхте ли как проби при втория гол на Пловдив ? В "Левски" няма едновременно толкова здрав физически и бързи играч като него. Ще пасне много добре на отбора, на бас за по 2 бири
groti написа:track.and.field написа:Аз лично много харесвам Дембеле, вчера видяхте ли как проби при втория гол на Пловдив ? В "Левски" няма едновременно толкова здрав физически и бързи играч като него. Ще пасне много добре на отбора, на бас за по 2 бири
Да,лошото е,че не вярвам да го вземем..Па камо ли Камбуров.По-скоро Гонзо ще се върне на терена
levski30 написа:Бог да те благослови ако Гонзо се завърне на терена! И Ще те черпа бира
groti написа:delpi написа:Ако не настъпи някаква генерална промяна в отбора, Дембеле(ако дойде) го очаква съдбата на Жоро Метъла и Чилика...
Не съм 100% сигурен. Той е чужденец.Името и очакванията не му тежат толкова,колкото на Жоро,например. Иначе Дембеле ми харесва,като опция.Здрав,бърз и висок.
А тези глупости за Гигов в Левски ме карат да се усмихвамНали не го вярвате в действителност?
groti написа:track.and.field написа:Аз лично много харесвам Дембеле, вчера видяхте ли как проби при втория гол на Пловдив ? В "Левски" няма едновременно толкова здрав физически и бързи играч като него. Ще пасне много добре на отбора, на бас за по 2 бири
Да,лошото е,че не вярвам да го вземем..Па камо ли Камбуров.По-скоро Гонзо ще се върне на терена
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта