Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Протест срещу Батков

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 яну 2009 18:00

Да,момчета,не става дума само за пари!!!Аз ще протестирам СРЕЩУ Батков,защото Левски трябва да се върне към старите ценности-да сме отбор на народа е ОТГОВОРНОСТ,нима с Гунди,Наско,Гиби все по Анталия и по Кипър ходехме?!Лагерите ли правят футбола???Духът на Левски е убит,защото собственикът ни е лакей на властта,защото прави заменки и се обогатява от това!Обогатява се от народа!Е,как тогава ще сме "отбор на народа"?Мислете!!!И стига сте се прекланяли пред парите,те убиват всичко,включително и футбола!!!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 08 яну 2009 18:25

OBI4AM LEVSKI написа:Да,момчета,не става дума само за пари!!!Аз ще протестирам СРЕЩУ Батков,защото Левски трябва да се върне към старите ценности-да сме отбор на народа е ОТГОВОРНОСТ,нима с Гунди,Наско,Гиби все по Анталия и по Кипър ходехме?!Лагерите ли правят футбола???Духът на Левски е убит,защото собственикът ни е лакей на властта,защото прави заменки и се обогатява от това!Обогатява се от народа!Е,как тогава ще сме "отбор на народа"?Мислете!!!И стига сте се прекланяли пред парите,те убиват всичко,включително и футбола!!!

Ще перефразирам един много умен човек:" Този, който на 20 години не вярва в идеали, той няма сърце, а този който на 30 години продължава да вярва в равенството е глупак!"

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 яну 2009 18:27

OBI4AM LEVSKI написа:Да,момчета,не става дума само за пари!!!Аз ще протестирам СРЕЩУ Батков,защото Левски трябва да се върне към старите ценности-да сме отбор на народа е ОТГОВОРНОСТ,нима с Гунди,Наско,Гиби все по Анталия и по Кипър ходехме?!Лагерите ли правят футбола???Духът на Левски е убит,защото собственикът ни е лакей на властта,защото прави заменки и се обогатява от това!Обогатява се от народа!Е,как тогава ще сме "отбор на народа"?Мислете!!!И стига сте се прекланяли пред парите,те убиват всичко,включително и футбола!!!

Най-точното и правилно мнение,което прочетох до сега :!: Напълно съм съгласен :!: 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 яну 2009 18:34

Батков трябва да си тръгне, защото с него Левски става просто отбор. Колкото до водената от него политика към момента, въпреки, че е тъпа, е най-добрата на български отбор. Лошото е, че имаше шанс да се издигне наистина много. Както и да е, батков е комунист, такова е и половината от ръководството. Вън! Левски няма нищо общо с това!

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 08 яну 2009 19:06

Подкрепям идеята. В началото на първенството подкрепях г-н Батков защото все още вярвах ,че той е точния човек за нас, макар и направил някои грешки.Мислех,че той като правист и икономист ще успее да изведе ЛЕВСКИ от кризата.Надявах се, че ще намери верния треньор, правилните футболисти за ЛЕВСКИ и най-сетне ще видим отбора който всички ние искаме ДА МАЧКА НАВРЕД. Но дойде зимната пауза и......нищо.Никаква трансферна политика.Или по-точно пак свободни играчи ако може без пари и потенциални таланти от къде ли не.Пак търсим някой да запълни някоя дупка.СТИГА.Време е да се мисли за бъдещето , а не само за полусезона.Да се направи план ,който да се следва, а не само временни решения.За съжаление няма кой да го направи тоя план и жалкото е ,че няма нужните хора които да го изпълнят.Велев е най-неадекватният треньор който ни е бил начело.Коментирали сме го достатъчно,няма смисъл от него това е ясно.Лошото е ,че реномето на марката ЛЕВСКИ е тотално смазано.Не мога да си обесня как играчи ще подписват с цецка при условие ,че ония постоянно нямат пари,бавят заплати и т.н. Защо??? Кой е виновен да ни пренебрегват???Не знам какво да кажа и как да продължа. Болно ми е за моят клуб, за идеята ЛЕВСКИ болно ми е,че малко по малко потъваме,въпреки,че назнайно как сме на върха в смешното ни първенство.Болно ми е, че левскарския дух е останал само в двама трима футболисти на ЛЕВСКИ всичко останало е пазарлък и безумия.
Г-н Батков ако нямате възможност да развивате ЛЕВСКИ, моля Ви нека това да го прави някой който е син до гроб и има желанието и средствата да го прави.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 08 яну 2009 23:16

Хора,аз лично смятам че Батков наистина е "ДЕБЕЛАК N1" Но в това има двоен смисъл!Батков , е най знаещия ръководител на ФК в България!малко ни дразнят измъчените трансвери на футболисти с свободен трансвер но,като изключим последната година добре се справя.От друга страна този човек наистина проспа момента да направи от ЛЕВСКИ европейско величие с постоянно силно участие в европейските турнири!!! :( :cry: :cry: и ние сме тези които трябва да го събудим.Но не трябва да хапем ръката която в крайна сметка дава за левски!!!да не забравяме че ние даваме само емоции и присъствие,подкрепа и сме най великата публика в БЪЛГАРИЯ!!!Но парите ги дава друг!Не че това го управдава да спи.Според мен трябва да се излезе с декларация до Батков.Нека не бъдем като другите тимове :!: :!: :!: :roll:

kokich1981
Контакти:

Мнениеот kokich1981 » 09 яну 2009 09:45

така и не чух кой от вас ще заделя от закуската, за да издържа отбора!!!колкото и да не ни се иска на всички-пари трябват навсякъде.Камо ли за издръжката на футболни отбори.А и Наско,Гиби и другите където и да са тренирали все тая-тяхното е талант!дай да ходим на Белмекен да тренираме в залата и ще станем най-добрия европейски отбор по...футзал обаче!!!мислете малко,стига сте говорили глупости!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 яну 2009 13:39

Според мен е малко рано да се правят генерални заключения за Батков. Това дето чуваме... че не иска да даде 30 000 евро за талантлив футболист може да се окаже, че е само слух и измислици или предположения на заблудени журналисти... или може би на някой от би им се искало да е така... Нека изчакаме подготовката, да теглим чертата и да видим кой сме купили и какъв състав сме сглобили по време на подготовката и тогава да "надаваме вой". А и още по-малко е нужно да критикуваме и коментираме Велев, поне за момента човека дава всичко от себе си и Левски е на върха, прав е колегата по-горе дето дава примера с оплюването на Гонзо и какво стана след това...
Все пак ако вземем Милиев, Да Коща и Йовов аз не виждам за какво да ни повече футболистси при положение, че не сме продали все още никой.
Хайде със здраве всички и наистина нека се радваме, че има кой да дава и тези средства за отбора в момента, защото не е толкова лесно да се намери богат собственик да налива пари и да не печели почти нищо, още повече щом става въпрос за България и български отбор..
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 09 яну 2009 13:54

Да добавя само че смятам че ако Батков няма пари ,според мен просто ще продаде отбора и то на добра цена и не на МИТАЛ! :roll:

ventsi
Контакти:

Мнениеот ventsi » 09 яну 2009 15:08

delpi написа:Според мен е малко рано да се правят генерални заключения за Батков. Това дето чуваме... че не иска да даде 30 000 евро за талантлив футболист може да се окаже, че е само слух и измислици или предположения на заблудени журналисти... или може би на някой от би им се искало да е така... Нека изчакаме подготовката, да теглим чертата и да видим кой сме купили и какъв състав сме сглобили по време на подготовката и тогава да "надаваме вой". А и още по-малко е нужно да критикуваме и коментираме Велев, поне за момента човека дава всичко от себе си и Левски е на върха, прав е колегата по-горе дето дава примера с оплюването на Гонзо и какво стана след това...
Все пак ако вземем Милиев, Да Коща и Йовов аз не виждам за какво да ни повече футболистси при положение, че не сме продали все още никой.
Хайде със здраве всички и наистина нека се радваме, че има кой да дава и тези средства за отбора в момента, защото не е толкова лесно да се намери богат собственик да налива пари и да не печели почти нищо, още повече щом става въпрос за България и български отбор..

поткрепям това мнение,според мен е твърде рано да съдим Батков.

и две сини сърца биат в мадрид

Върни се в “Архив”