Гонзо горкичкия почти се беше разревал 5 мин. преди края на мача. После му стана доста весело.
Методите му са като бакенбардите му - доста остарелички.
Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс-Левски
При положение, че от ПФК Левски есента категорично заявиха, че за дербитата през пролетта ще искат чужди съдии, защо не поискаха чужд съдия за престоящия мач и същият ще бъде свирен от наш съдия?

PFC Litex написа:При положение, че от ПФК Левски есента категорично заявиха, че за дербитата през пролетта ще искат чужди съдии, защо не поискаха чужд съдия за престоящия мач и същият ще бъде свирен от наш съдия?
Според мен е, защото от БФС са твърди в позицията си да не викат чужди съдии за мачовете. Може и да греша, разбира се. Ти какво мислиш по въпроса?
На мача в Ловеч очаквам корида - много фалове и нерви, никакъв футбол. Залогаа е голям, а играчите на Литекс са технични (Том и най-вече Дока).
Според мен за да се играе футбол, а не ръгби е нужен чуждестранен съдия. Даже не само чужденец, а и нетолериращ грубата игра. Ако се спестят картоните в първите 10 минути ни чака същия "спектакъл", както есента.
Според мен за да се играе футбол, а не ръгби е нужен чуждестранен съдия. Даже не само чужденец, а и нетолериращ грубата игра. Ако се спестят картоните в първите 10 минути ни чака същия "спектакъл", както есента.
- edmon_dantes
- Контакти:
Dobri написа:На мача в Ловеч очаквам корида - много фалове и нерви, никакъв футбол. Залогаа е голям, а играчите на Литекс са технични (Том и най-вече Дока).
На този терен в Ловеч и при това лошо време, техничната игра ще остане на заден план. Пак ще преобладават сблъсъците, нарушенията и т.н. Горката топка, ще й се вземе акъла.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Синьо сърце
- Контакти:
[/quote]POPCORN написа:Първо си погледнете вашите собственици и играчи,както и дълговете-все още неплатени.Аз никога не съм ги наричал Латекс,защото са достоен противник.Съдията с нищо не ни е помогнал-даже и Сашко Диков призна факта с настъпването,а има и един много красив кадър как ръката на защитника на Миньор дърпа фанелката-ама вие такива неща не обичате да гледате!И няма сини очила-просто гледах Стара Загора и Кюстендил.Впрочем не играхте ли и вие 65 мин с човек повече?Но както споменах,не обичате такива напомняния-например феноменалните прояви на Акалски,заради когото вкарахте три гола без свястна атака?Всеки ни бил,пък само три точки разлика-как стават тези работи,не знам.Пък Литекс може и да ни бие,ама нещо много не ми се вярва-само искам да ви видя изкривените физиономии при наша победа там-и стига ми!А призракът на 9 май ще ви стряска още дълго,даже ви е подпочнал вече...
не играхме от 51 мин с човек повече вие играхте 70 мин с човек повече!Сашо Диков като е казал че има дузпа и е дузпа така ли?Кво значи видяхме ви в Стар Загора.Берое да не са слаб отбор?Там нямат загуба пък и малко са отборите които са им взели точка на тоя стадион.А гледа ли първият мач на ЦСКА?И там ли играхме трагично?Просто е много смешно да обиждаш съперниците ти при положение ,че те водят с 3-6 точки!Ако те са жалки какво да кажеме за по-долните следователно и вие!А да Акалски ни пусна головете ясно.хахаха ебати смешната работа!
Никого не обиждам-правя си изводи.Питахте на какво се дължи самочувствието ни-аз отговарям,ЦСКА и Литекс НЕ ИГРАЯТ ДОБРЕ.Не казвам,че Акалски нарочно е сгрешил-сбърка момчето,част от играта е,ала без неговите грешки нямаше да биете-факт!И щом смятате,че с тази игра имате шанс срещу Левски-добре!Но на вас това ви е потенциалът,а при нас липсват 5 основни фигури,които тепърва ще влизат в игра-а и това 4-4-2 от вчера беше инцидентно заради тежкия терен,не може да разчитате вечно,че нашето нападение ще пропилява по 5-6 чисти положения на мач,те ще почнат и да влизат!И много добре ви е ясно,че ако Левски бие в Ловеч,нататък много трудно ще бъде спрян-без да твърдя че ще бие 14 мача.Макар че за някои 10 или 13??? поредни победи са нещо нормално,ама ние ако бием 10 мача ще са едни приказки-не е за разправяне...Литекс за мен са загадка-загуби като 0-3 и 1-4 не говорят добре за тях.ЦСКА няма да промени играта си-това могат и това играят,по-добре или по-зле едва ли ще стане...Сините са ми още по-голяма загадка-могат да бият и паднат от всеки!Това са реалностите-не виждам нищо обидно в тях.А че футболът ни е жалка пародия-това е също факт!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа: Никого не обиждам-правя си изводи.Питахте на какво се дължи самочувствието ни-аз отговарям,ЦСКА и Литекс НЕ ИГРАЯТ ДОБРЕ.Не казвам,че Акалски нарочно е сгрешил-сбърка момчето,част от играта е,ала без неговите грешки нямаше да биете-факт!И щом смятате,че с тази игра имате шанс срещу Левски-добре!Но на вас това ви е потенциалът,а при нас липсват 5 основни фигури,които тепърва ще влизат в игра-а и това 4-4-2 от вчера беше инцидентно заради тежкия терен,не може да разчитате вечно,че нашето нападение ще пропилява по 5-6 чисти положения на мач,те ще почнат и да влизат!И много добре ви е ясно,че ако Левски бие в Ловеч,нататък много трудно ще бъде спрян-без да твърдя че ще бие 14 мача.Макар че за някои 10 или 13??? поредни победи са нещо нормално,ама ние ако бием 10 мача ще са едни приказки-не е за разправяне...Литекс за мен са загадка-загуби като 0-3 и 1-4 не говорят добре за тях.ЦСКА няма да промени играта си-това могат и това играят,по-добре или по-зле едва ли ще стане...Сините са ми още по-голяма загадка-могат да бият и паднат от всеки!Това са реалностите-не виждам нищо обидно в тях.А че футболът ни е жалка пародия-това е също факт!
Абе пич, ти мисли ли като пишеш нещо? Какво значи "Не казвам,че Акалски нарочно е сгрешил-сбърка момчето,част от играта е,ала без неговите грешки нямаше да биете-факт" ? Ми ако вчера не ви беше свирена дузпа и вие нямаше да биете! ако няма грешки няма да има голове! баси логиката извади, честно...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
vaskonti написа:Синьо сърце написа:
Това не се знае-имаше още доста игрално време...
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Синьо сърце написа:
Това не се знае-имаше още доста игрално време...
бая доста, цели 3 минути. освен това как ще вкарате ако вратаря на Миньор не пусне гол? придържаме се към логиката ти за Акалски!
[center]I'll be the savior of you all
- Синьо сърце
- Контакти:
4 минути плюс 5 продължение-твърде много са.Всъщност ние вкарахме още един гол в тези минути...