Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот POPCORN » 04 окт 2009 17:55

Извинявам се за това където казах, че Локо няма да се напират.Играха с хъс хората !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 04 окт 2009 17:56

Бардон каза истината ... няма смисъл от повече коментари след този мач съм 100 % убеден нямаме отбор треньор Гонзо Ратко да си отиват няма смисъл от този отбор а този вратар и В група няма право да играе с това което направи срещу Лацио 3 гола негови тук 2 - та гола негови за какво е титуляр ? няма и други юнущи ли
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 04 окт 2009 17:56

Баси и мача...нямам думи. Да водиш с два гола и по този начин да оставиш да се развие мачът... Срам :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 04 окт 2009 17:57

РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЩО НЕ СТА ОТ ТИЯ СРАМ МЕ Е ЧЕ СМ ЛЕВСКАР :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 04 окт 2009 17:57

DukeUnv написа:Чорбари к'ви сте противни обаче :shock: Не може без да осерете някоя тема или да пропуснете да се заядете нали?

Няма заяждяне, епитетите са от теб. Напротив казах, че мачът бе добър. Не аз съм виновен, че един отбор играе не добре. И накрая - Йовов игра добре - този мач
Последна промяна от jul на 04 окт 2009 17:58, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 04 окт 2009 17:58

Егатиии, нямам думи. Да изпуснат спечелен мач. Тамън се зарадвах и айде пак ни вкараха. Не знам още колко мъка трябва да изживеем за да се махне това подобие на треньор - Ратко. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 04 окт 2009 17:58

BiJuTeRa написа:РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЩО НЕ СТА ОТ ТИЯ СРАМ МЕ Е ЧЕ СМ ЛЕВСКАР :oops: :oops: :oops:

Ей такива НИКОГА не ставайте!!!!!!!!!! Ти какъв левскар си, че да кажеш, че те е е срам от това, че си левскар?!?!?! Боже господи! И такива постове доживях да чета :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

П.С : @jul не говоря за теб
Изображение

Потребителски аватар
Zvezdichko
Контакти:

Мнениеот Zvezdichko » 04 окт 2009 17:59

Е мисля, че това се очакваше :)

Все пак вие отдавна имате опит така да ви обръщат :) Като се почне мача с Антверпен (които ви обърнаха с 10 души в продължението) и се стигне до Локо Пд.
И преди и сега ЦСКА е на върха!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Цветан Димитров!?!

Мнениеот turbogena » 04 окт 2009 18:00

Абе на мене ли само ми се струва или това момче не може да пази въобще ,сбърка при гола на Черноморец миналата седмица с полуизлизането си ,според мене или излизаш или не ,не да спреш по средата ,в мача с Лацио също имаше грешки ,при първия гол днеска пак тръгва да излиза после се връща и върха беше изравнителния гол на Локо ,който оставям без коментар ,защото удара беше от 30 и нещо метра :evil: :oops: :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 04 окт 2009 18:00

Ратко, айде махай се вече от Левски! Стига мъчи...себе си и нас. Не помня треньор на Левски, който по този начин да сведе глава при дузпата за Левски...та той самият не вярваше, че Бардон ще я вкара!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”