В Бет365 Наполи са фаворити с 3.25!
След това са Милан и Интер.
Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Нормално е Наполи да са фаворити с оглед състоянието на Юве и Интер
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Конте възропта срещу слуховете за негово завръщане в Ювентус
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изрази голямото си недоволство относно слуховете в някои италиански медии, че няма против да се завърне начело на Ювентус при уволнение на Масимилиано Алегри. Той беше категоричен, че се чувства щастлив при “шпорите” и че тези спекулации са неуважителни за него и за колегата му в торинския гранд.
“Това е невероятно. Мисля, че в момента това е неуважително към треньора, който работи в Ювентус, както и към мен, работейки в Тотнъм. Току-що започнахме сезона. Много пъти съм говорил по тази тема и винаги съм казвал, че съм щастлив и че се наслаждавам на периода ми в Тотнъм. Имаме цял сезон, за да намерим най-доброто решение за клуба и за мен, като със сигурност ми е приятно да бъда в Тотнъм. Имам прекрасни взаимоотношения с директора Фабио Паратичи. В момента не виждам никакви проблеми. И двете страни подписахме договор. Не искам да слушам никой да говори по тази тема”, коментира Конте.
Интер ще наддава с Юве за алжирски национал
Защитникът на Борусия (Мьонхенгладбах) Рами Бенсебаини е приковал интереса на два от грандовете на италианския футбол - Ювентус и Интер. “Бианконерите” от известно време са набелязали 27-годишния алжирец, като идеята на Масимилиано Алегри е той да засили конкуренцията по левия фланг на отбраната, където Алекс Сандро се представя неубедително.
Алегри предпочита Бенсебаини пред Алехандро Грималдо от Бенфика, който също е свързван с Юве. Според “Гадзета дело Спорт” обаче, Интер също обмисля да отправи оферта за национала на Алжир. “Неадзурите” са харесали крайния бранител още преди да подпишат с Робин Госенс и оттогава са в постоянен контакт с агентите му.
Друго предимство на Интер е свободната квота за чужденци извън Европейския съюз. Ювентус няма такава.
Бордът на директорите на Ювентус постави ултиматум на Алегри
Ювентус е в изключително лоша ситуация в Серия А. Най-успешният отбор в Италия в момента е едва осми в класирането, докато започна Шампионска лига с две поражения.
Преди паузата в шампионата "бианконерите" загубиха от Монца, но след сътресенията президентът Андреа Аниели все пак гласува кредит на доверие на Алегри.
Сега обаче от Италия идва информация, че той ще има период от пет мача, за да подобри резултатите на тима.
Съобщава се, че на Алегри е даден ултиматум да спечели и двата мача срещу Макаби в следващите два кръга на Шампионската лига и да вземе минимум седем точки в следващите три кръга на Серия А.
В италианското първенство Ювентус ще се изправи срещу Болоня в неделя, последвано от дерби дуели с Милан и Торино.
- Авалокитешвара
- Контакти:
Ей! 'га почна първенството, 'га свърши ... за нас.
Индзаги джуниър май, скоро е пътник. И под "май" нямам предвид месец май.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Преди Коледа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Странно ми е да гледам играчи на Интер и Ювентус толкова обезверени и уплашени, въпреки че и двата клуба са имали своите слаби моменти в историята... ок, Алегри и Индзаги не се справят добре, но тези хора носят фланелка, която олицетворява гордостта на много хора, включително и тяхната.
Интеристите заиграха в последните 10 минути, след като вече губеха в резултата...започнаха да се мятат с телата, да скачат здраво за всяко единоборство... еми за 10 минути- толкова. В крайна сметка, лошата форма и резултатите породени от нея могат шокират човек, но не е ли време да видим малко футболен гняв от тяхна страна?
Рома не играха много по-добре, просто излъгаха Интер, вероятно защото Интер първи се опитаха да излъжат тях.
Сезонът на Интер със сигурност не е приключил, защото зона ШЛ е много важна от гледна на паричните постъпления.
Интеристите заиграха в последните 10 минути, след като вече губеха в резултата...започнаха да се мятат с телата, да скачат здраво за всяко единоборство... еми за 10 минути- толкова. В крайна сметка, лошата форма и резултатите породени от нея могат шокират човек, но не е ли време да видим малко футболен гняв от тяхна страна?
Рома не играха много по-добре, просто излъгаха Интер, вероятно защото Интер първи се опитаха да излъжат тях.
Сезонът на Интер със сигурност не е приключил, защото зона ШЛ е много важна от гледна на паричните постъпления.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Авалокитешвара написа:Ей! 'га почна първенството, 'га свърши ... за нас.
Чалхана е кутсуз.
Иначе, и Милан не е кой знае колко добре. Леао носи останалите на гърба си горе-долу, а и пак се контузиха 420 човека.
Люта битка между Наполи и Аталанта за титлата.
- Furious_Monk
Ювентус се посъбудиха малко, да видим дали това ще им даде някаква основа или просто е някакво временно избухване.
Понякога ти трябва много по-малко, отколкото очакваш, а друг път много повече. Да видим как ще е при тях.
Понякога ти трябва много по-малко, отколкото очакваш, а друг път много повече. Да видим как ще е при тях.
Анчелоти.
Анчелоти.
Една победа не е събуждане. Ей го сега Милан ще ги треснат и пак "у ряката"!
- Furious_Monk
Може и да ги треснат, Алегри не е треньор тип "грабвайте телата" , не гледа на нещата като Конте "ако тази вечер не биете на терена, аз ще ви бия извън него" , но не бих подценявал хора, чиято гордост е силно наранена, а зад гърба им има сериозна история, която да защитават.
Анчелоти.
Анчелоти.