Ла Лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Ла Лига (сезон 2022/2023)
Че какво дерби е това?! :D Ние сме отбор за средата на класирането, даже и за долната половина, обиграваме играчи под наем от Атлетико и Барса. Нищо общо с дерби няма това в момента. Дори с по-силни състави от години не сме били Атлетико. Очаквай твърда двойка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Много си черноглед, както казва Антонио Ресио ''сриваш ми бойния дух''. :D
ГоУем пъпеш е тоя съдя. Става ситуация пред очите му, не отсъжда фаул. Валенсия вкарва гол отива на ВАР и отсъжда фаул който преди секунди не е отсъдил и отменя гола. С ЧК същата работа, в реално време се видя че няма.
Последна промяна от Pichichi на 29 авг 2022 23:49, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
Да бе, и аз това се чудя. Аз в реално време по телевизията видях, че Диакаби отне топката с фаул, а той не видя. :D
А тоя рапон коментаторът какви глупости говори, че ако съдията даде само жълт, не можело да го гледат с VAR... Естествено, че могат да го гледат, като има съмнение дали не трябва да е червен. Точно по такъв начин Кьомерт го изгониха в първия кръг с Жирона. Иначе не съм съвсем сигурен дали не трябваше да остане червеният. Може би Тиери го спаси това, че Мората си я поведе ботушарски и избяга доста наляво.
А тоя рапон коментаторът какви глупости говори, че ако съдията даде само жълт, не можело да го гледат с VAR... Естествено, че могат да го гледат, като има съмнение дали не трябва да е червен. Точно по такъв начин Кьомерт го изгониха в първия кръг с Жирона. Иначе не съм съвсем сигурен дали не трябваше да остане червеният. Може би Тиери го спаси това, че Мората си я поведе ботушарски и избяга доста наляво.
Последна промяна от Udoji90 на 29 авг 2022 23:52, променено общо 1 път.
За мен нямаше ЧК но имам съмнение че ако някой наш извърши подобно с/у ботовете ще се къпе по-рано. Мората си е ботушар, Куня е доста по-добър от него но ...
Много слаб мач!
Много слаб мач!
- Udoji90
- Контакти:
Що бе, за мен не е лош мачът. Може би по-скоро от гледна точка на нашите, щото играем по-добре, отколкото очаквах. Ти може би от гледна точка на вашите наистина има причина да не си доволен.
Доста странна проява на търпение към Мората от Симеоне. Мисля че му е време за пейка в следващите мачове. Набра някаква инерция от мачове с Испания, вкара два гола първи кръг и после много слабо с/у подводницата и Валенсия. Куня съм убеден че е по-добър от Мората, дори Гризман/Анхелито ги предпочитам да водят атаката с Феликс.
- Udoji90
- Контакти:
Д*ба, втори пореден мач така подаряваме топката в своята половина и с такъв гол падаме. А с тоя дървар Макси сме все едно с 10 души, с нетърпение очаквам всеки момент да подпише с Фенербахче. Иначе не стояхме зле като цяло.
Късметлийска победа за Атлетико.
Накрая можеше да е и по-изразителна но това не променя сивото представяне през по-голямата част от мача.
Накрая можеше да е и по-изразителна но това не променя сивото представяне през по-голямата част от мача.