NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Ние продължаваме да вдигаме средната възраст - май вземаме Бевърли срещу ТХТ и Стенли Джонсън
Тяхното приятелство и уважение с Ръс е пословично.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Тяхното приятелство и уважение с Ръс е пословично.
:))) Вероятно ще имаме нужда от много силна химия в съблекалнята
По скоро загатва че скоро ще има трейд и за Ръсел, Бевърли е лайнарче по принцип но ми се струва че може да допринесе игрово на Лейкърс.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
То какви са спекулациите за Уестбрук?
Пейсърс? Има ли други?
Пейсърс? Има ли други?
- Drunken_Master
- Контакти:
rmfan5 написа:По скоро загатва че скоро ще има трейд и за Ръсел, Бевърли е лайнарче по принцип но ми се струва че може да допринесе игрово на Лейкърс.
Шансовете за трейд на УестБрик са малки, според мен. Нетс май се отказаха да трейдват Кайри...
Иначе, Лейкърс за да не бъдат, както миналата година, трябва да си подсилят пейката задължително. И ако Брон и Веждьо са здрави, тогава вече, може да се говори за някаква атака на титла.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Пейсърс, които сигурно ще му откупят договора. Ще видим.

Айде поредния стъклен талант. Холмгрен N 2 от последния драфт се очаква да пропусне целия сезон.
Pichichi написа:Айде поредния стъклен талант. Холмгрен N 2 от последния драфт се очаква да пропусне целия сезон.
E това е счупване, може да се случи на всеки и по всяко време. Хубавото е, че няма последици след това.

По принцип е така но не бих се изненадал ако Холмгрен изиграе по-малко мачове и от Зайън в първите 3г от престоя му в лигата. Естествено не му го пожелавам но не бих се изненадал.