Италианската Серия А (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Италианската Серия А (2019-20)

Мнениеот Groucho » 20 юни 2019 13:36

JackPackage написа:И аз нз що за Даниел Фонсека си мислех, цъкаше прилично в Ромите и Юве по време на силните години на Калчото по Ефир 2 8-) :lol:

Аз не помня как точно е цъкал, но тогава Калчото беше както сега е ВЛ: имаше много добри футболисти от цял свят, които играеха в 5-6 отбора примерно, а не само в 2 или 3.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 20 юни 2019 15:21

Sardukar написа:Милан назначиха един от най-големите "неудачници" Карло Анчелоти, след като не спечели нищо с един от най-силните състави на ЮВЕ. Работата му в Милан в крайна сметка му осигури работа в топ отбори из цяла Европа. Милан почти винаги са имали успех с хора, които са "анонимници" за широката аудитория. Не мисля, че това някога е било проблем за тях. Важно е да има играчи, за да се случи работата на треньора.
Бтв, мисля, че доста хора не осъзнават колко силен състав има ЮВЕ. Миналата кампания беше една от най-посредствените за сегашния ЮВЕ и въпреки това титлата беше капарирана без никакво напрежение. Ако нямаме толкова контузени този сезон и някои от водещите ни футболисти заиграят на нормалното си ниво ще стане грозно.
Относно Конте и Интер. Трябва да видим каква селекция ще направят, но сегашната ситуация няма нищо общо с ЮВЕ и ЧЕЛСИ. И в двата отбора имаше едни от най-добрите халфове и възможност да има първа кампания без мачове в Европа.

Анчелоти, когато ви пое 1999г. лятото бяхте в криза и бяхте завършили 6ти в Италия. Даже тогава играхте с Левски за Купата на УЕФА (есента на 1999г), помня как някаква кифла тука в София се обясни в любов на Чиро Ферара (един от централните защитници) :lol:, който наистина си беше симпатяга.
И от 6то място веднага ви направи кандидат за титлата. Е 2000г. наистина се изложи след като загуби 9 точки преднина пред Лацио и изпусна титлата, но като цяло ви вдигна нивото за тия 2 сезона като треньор на Юве. После в Милан е ясно какво спечели. Но не е справедливо при тези успехи, които има да бъде наричан посредствен треньор. ;)

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 20 юни 2019 17:51

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H74HI5Nema0[/youtube]
Моментът, в който харесах Сари. Не се и съмнявам, че именно той ще сложи край на доминацията на Ювентус, по един или друг начин. :mrgreen:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 юни 2019 19:26

Groucho написа:
rhaegar написа:Играе го поклонник на чеп, затова е в списъка. Ама не е Даниел Фонсека.

Видях го. Някакъв, който е вършал в Шахтьор. Значи Милан трябваше да назначи Мъри Стоилов, за да му се противопостави успешно :roll: :lol:

Мне, Милан трябваше да направи всичко възможно и да вземе треньорът на Аякс - Ерик Тен Хаг, който така брутално насили Старата Дама в Торино с младежката си банда, че раираните още не са се съвзели напълно :lol: 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2019 20:22

Тен Хааг от месеци е обявил, че остава в Аякс. Днес е подписал нов договор. Е, сигурно преди това на колене е молил да поеме Милан, ама ръководството му е отказало. Разбираемо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 20 юни 2019 22:04

69-ката много харесва Тен Хааг. Ако не се лъжа го определяше като холандския Моуриньо. :lol:
Джанпаоло тепърва ще трябва да се доказва. Милан трябва сериозна селекция да направят. Със Крунич, Крушич или там както се казваше новият им играч няма да станат работите.

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2019 22:19

Е, Крунич е взет за резерва предимно.

Ще видим какво ще направят. Като цяло не е нужна цялостна подмяна на състава, просто малко надграждане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2019 22:25

CSKA69 написа:Мне, Милан трябваше да направи всичко възможно и да вземе треньорът на Аякс - Ерик Тен Хаг, който така брутално насили Старата Дама в Торино с младежката си банда, че раираните още не са се съвзели напълно :lol: 8-)

rhaegar го е написал. Защо този човек да си напуска мястото в Аякс, след като изглежда, че е паснал идеално там? Евентуално с много, много пари може да бъде изкушен, но пак не е много сигурно, че ще приеме. А Милан в момента няма много пари, че да изкушава треньори и състезатели, това не са първите години на Берлускони. Малко по-реалистично трябва да се гледа. От утвърдените имена теоретично според мен имаше шанс само Алегри да се съгласи, ако му бяха предложили, ако му се работеше и ако съответно нямаше друго предложение от някой голям и богат отбор. A и както казах, политиката на Милан почти през цялата история на клуба не е била да се привличат нашумели треньори. Евентуално Фатих Терим може да се приема за такъв случай, защото беше спечелил Купата на УЕФА с Галатасарай една-две години преди да поеме Милан.

И по принцип Гатузо, колкото и грешки да допусна, беше много близо да изпълни целта, която му бяха поставили, чисто като точков резултат и класиране, въпреки че отборът му играеше супергрозен футбол през повечето време. Така че, защо Джампаоло да не успее примерно? В смисъл, повечето клубове(включително грандовете) си назначават треньори без кой знае каква визитка. Ако Аякс мислеха за визитката на треньора, нямаше да назначат Тен Хаг, той да не би да е водил Байерн Мюнхен преди Аякс?

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 20 юни 2019 22:35

Бат Гроучо, купете Бейл! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2019 22:40

Tiberius написа:Бат Гроучо, купете Бейл! :lol: :mrgreen:

Нали ще го давате трампа за Неймар :?: :lol:
Много му е голяма заплатата, а и по принцип тези трансфери на бивши звезди на Реал и Барселона не са много успешни за Милан, още от времето на Редондо, през Ривалдо и Бекъм, та до Роналдиньо.
Малдини и Бобан са ходили в Мадрид да уговарят покупката на Дани Себайос, доколкото чета аз слуховете.
Зидан го бил зачеркнал с дебелия флумастер от проектотитулярите, които ще носят белия екип през следващия сезон.

Върни се в “Архив”