Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikiwm
Контакти:

Re: След Баку - Левски

Мнениеот nikiwm » 28 юли 2009 21:44

Изказването на Гонзо е просто велико :lol:

"Мисля, че отборът игра добре, тактически правилно, всички се раздадоха. През последните петнадесет минути малко се изморихме и дадохме инициативата на противника"

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 28 юли 2009 21:50

Не съм много по статистиката, но не знам Левски да е отстранявал някого след дузпи,така че дано не се стигне дотам.
Рабех и Петков си играха екстра.
Обаче Сърмов, Йовов и Хичо просто са много зле.Не са за титуляри.
На Сърмов всичките му пасове са САМО НАЗАД и като ги сбърка стават егати положенията - много неграмотно парче :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 28 юли 2009 21:57

ndrangheta написа:Не съм много по статистиката, но не знам Левски да е отстранявал някого след дузпи,така че дано не се стигне дотам.
Рабех и Петков си играха екстра.
Обаче Сърмов, Йовов и Хичо просто са много зле.Не са за титуляри.
На Сърмов всичките му пасове са САМО НАЗАД и като ги сбърка стават егати положенията - много неграмотно парче :)

В пасовете назад има много резон и не винаги са грешни. По - добре назад и правилно отиграване, отколкото да я изплюе напред и да я загубят.
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 28 юли 2009 22:00

nikiwm написа:Изказването на Гонзо е просто велико :lol:

"Мисля, че отборът игра добре, тактически правилно, всички се раздадоха. През последните петнадесет минути малко се изморихме и дадохме инициативата на противника"

Това изказване е в компетенцията на Димитър Рачков и Зуека, да вземат да се замислят да наградят Гонзо със златен скункс :lol:
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 28 юли 2009 22:02

Преди година, след "епопеята", твърдях че това е най слабият Левски който някога съм гледал, е вече не е така, тазвечершният Левски беше в пъти по-слаб от тогава. Абсолютна липса на желание за игра, тотална липса на игрова идея, никаква тактика, убийци в спортен екип - УЖАС!!! Азерите били слаби? Някой обърна ли внимание как си подават топката, добре че поне последният им пас куца, иначе майка плаче! Не е виновен треньора, в Левски няма футболисти /ако не броим Гошо Петков, който за пореден път беше най-добрият на терена/, всъщност това е и най-голямата вина на Борат. Хората отдавна са го казали - със стари к*рви нов бардак не се прави! Това се видя в национала, сега го видяхме и в Левски. Очевадно е, че и Левски и Черно море не са във форма и това е нормално, не може да има 1 месец пауза м/у последният шампионатен мач и първите мачове в Европа, а кой е виновен за това - "това ние много добре го знаеме", да живеят Перуката, Плешивия, Синоптика и цялото БФС!!! Все пак се надявам Левски и Черно море да се класира напредт, колкото и трудно да е и дано другите два отбора, които успяха да отпочинат повече и да проведат подготовка се представят добре и влязат в групите на ЛЕ.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 28 юли 2009 22:21

Какво показа днешния мач:
1. Абсолютно слабата физическа подготовка на
състезателите. Не случайно най-добре в това от-
ношение стояха Бардон, Ортега и Топузаков, които
не бяха в Самоков. Силите на останалите състеза-
тели достигнаха само през първата част, през коя-
то играха преса и именно тя беше по добрата от
двете.
2. Няма никакъв синхрон между отделните линии
и части на терена. Никакво разбирателство между
Зе Соарес и Миланов, между Йовов и Минев при про-
бивите от дясно и ляво.
3. Никакво чувство за пласиране в свободните про-
странства, удари от далечно разстояние. Безо-
бразни центрирания.
4. Прекомерно задържане на топката, въртене око-
ло собствената ос, безцелни връщания, проблеми при
спирането на топката и не на по-следно място - за-
държане на топката и промяна на темпото.
5. Досадни грешки пред наказателното поле, което
довеждаше до паника пред нашата врата.
6. Пълен психически регрес, особено подчертано при
играта на Йовов, Димитров и от части при Сърмов
и Христов.
За съжаление всичко казано дотук, до голяма степен
са резултат от неправилния тренировъчен процес и
схемата на игра практикувана досега. Много ще е
трудно на новото техническо ръководство с маги-
ческа пръчка да отстрани проблемите! Вярвам, че
следващата седмица Левски ще покаже, чувстви-
телно подобрение и с подкрепата на публиката ще
отстраним отбора от Кубан!
Без да оправдавам отбора, искам да отбележа, че
силния страничен вятър също повлия за качество-
то на играта. Всеки който е бил на терена при тако-
ва време, знае колко трудно се контролира топка-
та и се правят точни средни и дълги подавания.
Искам да се спра на ситуацията при контузията на
централния нападател. При него Рабех игра опасно
и това можеше да се накаже с двоен удар, но нико-
га с дузпа. Правилника е абсолютно категоричен в
това отношение, Тук има и още нещо, ако нападате-
лят се е навел и е действал от задна позиция, съ-
дията може да прецени невиновност.
Друг е въпроса, че Рабех блъсна нападателя с ръце
малко преди спорната ситуация....

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 28 юли 2009 22:24

За играта вече всичко е ясно-трудно е да се види по-слаб Левски или.... Бъдещето ще покаже де,иначе исках само да кажа,че бях приятно изненадан от играта на Ортега докато не се контузи де,въпреки че нямаше много време за сплотяване с отбора,а и не достигаха достатъчно топки до него!Иначе има скорост,бореше се за всяка топка и показа желание за игра!Можеше да си вкара и положението де,но все пак му беше първи мач с отбора.Все пак като за дебютен мач-много добре според мен,дано и занапред да показва силни игри и да отбележи немалко голове за ЛЕВСКИ!И на реванша-всички на стадиона,който не може-пред телевизора и пълна подкрепа,защото иначе ситуацията не изглежда никак добре

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 юли 2009 22:35

Чак пък Топчо, Бардон и Ортега да са стояли най-добре на терена... elit, не съм съгласен!
Бардон е много далеч от класата дето беше преди 2 години. Топчо, за него съм съгасен донякъде, че се справи. Ортега имаше голямо желание, но нищо повече. При положението с удара му с глава, определено можеше да вкара, но уви избра по-трудното.
Пак гледам критики за Йовов... ама Вие какво искате, като не играе офанзивната част от отбора на ниво Ицо да прави чудеса ли??? И все пак той пак направи 2-3 бижутерски отигравания.
Живко Миланов показва доста израстване. Чак се изненадвам. Миналата година в началото на сезона когато играхме с Вердер все още се спъваше в топката без да иска.
За Хичо си казах мнението в другата тема.
На Жоро Христов му скапват психиката отвсякъде. Не може някакъв си нигериец да дойде миналата седмица в отбора и хоп титуляр при положение, че Христов вкарва 2 гола в последния си мач, макар и на аматьорски отбор.

И като цяло, Баку ни надиграха според мен. Само късмета и Петков ни спасиха. Но само засега... на реванша очаквам и най-лошото... колкото и да искам да съм оптимист, просто нищо не играем и резилите следват един след друг!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 28 юли 2009 23:29

Слаб ЛЕВСКИ,много слаб!
Йовов-бавен,никаква идея при отиграванията.Бардон-бавен,няма я онази борбеност и онзи точен пас,явно лоша форма.Хичо ще оставя без коментар.Гаджев,Зе,Сърмов и други,които сме виждали да правят много добри мачове,бяха слабо свое подобие.Не точни пасове,ненужни и неефективни финтове,комични настъпвания на топката.По едно време азерите добиха,такова самочувствие,че започнаха да си подават с петичка.Нервност и неконцетрираност в играта,като цяло.Което,според мен,е признак за проблеми в отбора.Нищо чудно футболистите да са изплашени от случилото се с Велев и от новите шефове.
Достанич ще ми разчита на Ортега в толкова важен мач.Футболист на който това му е първи официален мач със синята фланела.И то за сметка на Жоро Христов,който има нужда от игра и самочувствие,за да покаже своя потентциал.С две думи-майката му е.а.
Като цяло не видях нещо по-различно,като схема,от при Велев.Още не разбирам:защо го смениха?Имам предвид-футболни аргументи.
Обичам ЛЕВСКИ и много искам той да е един добър отбор,но виждам,че не вървим добре,ама никак.Очаквам проблеми.И то още на мача с Литекс.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот Бижутера » 31 юли 2009 11:00

Пишете тук каквото ви е на душата...

Изображение
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!