Бундеслига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бундеслига - 2016/17
Прекрасен мач гледам в момента между Хофенхайм и Дортмунд. Нагелсман за 29 годишно пишлеме си е треньор отвсякъде, даде сериозен отпор на Анчелоти, а днес е напълно равностоен на Тухел..

У Хофе единственото симпатично е непълнолетния тренер, та и от там играта им. Готин мач се получи, а съдията е ляв-вторият жълт на Ройс, бе пресилен.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Бундеслигата може и да е в почивка в момента, но продължава да оглавява престижни футболни класации.
Със средно 40 хиляди на мач, немското футболно първенство продължава да бъде най-посетеното на Стария континент.
Това се случва за девети пореден сезон, което пък е доказателство за популярността на Бундеслигата.
Със средно 40 хиляди на мач, немското футболно първенство продължава да бъде най-посетеното на Стария континент.
Това се случва за девети пореден сезон, което пък е доказателство за популярността на Бундеслигата.
Борусия (Мьонхенгладбах) закупи двукратния шампион в Лига Европа Тимоти Колоджейчак от Севиля. Трансферната сума не се съобщава официално, но според медиите тя е около 7 млн. евро. Французинът подписа договор с новия си клуб до лятото на 2021 г.
tevez написа:...Тимоти Колоджейчак... Французинът...
А, много френско име

Мали от Майнц преминава във Волфсбург, нещо от рода на 13-14м евро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вълците да се стягат , че положението при тях е тежко .
Само 4 победи в 16 мача и само 15 вкарани гола .
Само 4 победи в 16 мача и само 15 вкарани гола .
Трудно могат да направят по-лош полусезон, а имат потенциал да са доста по-напред. Ще се стабилизират, но ако не се доберат до ЕКТ, доста вероятно е да изгубят минимум Родригез, а може и други.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Трудно могат да направят по-лош полусезон, а имат потенциал да са доста по-напред. Ще се стабилизират, но ако не се доберат до ЕКТ, доста вероятно е да изгубят минимум Родригез, а може и други.
Ако не успеят да се класират за ЛЕ си мисля , че и трудно ще успеят да намерят добри и класни футболисти .
Имат добри и млади играчи - Арнолд(22) , Борха Майорал (19) , Герхард (22) и др.
И Гладбах се намира в подобно състояние в момента , а имат стабилни футболисти .
Три точки пред зоната за спасителният плейоф .
Много повече очаквам всеки сезон от Шалке , Гладбах , Волфсбург и Леверкузен .
Към момента ги няма никакви . Непостоянни са в изявите си .
Специално за Шалке коментаторите разправяха, че това е отборът, чиито фенове и ръководство имат манталитета малко на нашите грандове - всеки неуспех и спад е съпроводен със сериозни сътресения, нервност, склонност към взимане на погрешни и прибързани решения, максимализъм и т.н. Трябва да се отбележи и че през тази година те може би за пръв път имат толкова много нови попълнения, макар и някои от тях да са доказани играчи. Така че от кризата, породена от слабите резултати на фона на деструктивната среда, може да се излезе само ако сравнително новото име на треньорския пост покаже класа. В противен случай не мисля че подемът им може да дойде от само себе си.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!