КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|
Чакам с нетърпение мача,заради такива като тия над мен.Тогава пак ще си говорим за комплексарщина,грандове като ЦСКА и т.н.Липсата на сериозни отбори по селата,където сте вие ви дава някакво лъжливо усещане за моментното ви състояние.Истината и реалността ще ви се стоварят като парен чук върху празните глави.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Аз смятам, че Берое няма да се хвърлят да търсят разгрома, а ще чукнат червените със скромното 1-0, и то в името на футбола, за да може феновете на състезаващия се във В група тим да имат повод за някакви надежди. Хубчев все пак е джентълмен, даже на реванша може, пак в името на футбола, да ви пусне едно хиксченце, да се радвате и да си мислите, че "бяхме достоен противник" 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
luxorus написа:Чакам с нетърпение мача,заради такива като тия над мен.Тогава пак ще си говорим за комплексарщина,грандове като ЦСКА и т.н.Липсата на сериозни отбори по селата,където сте вие ви дава някакво лъжливо усещане за моментното ви състояние.Истината и реалността ще ви се стоварят като парен чук върху празните глави.
Виж си вашето положение , че с 7 млн държавна пара немате грам напредък пета година !
TristaNNN написа:Аз смятам, че Берое няма да се хвърлят да търсят разгрома, а ще чукнат червените със скромното 1-0, и то в името на футбола, за да може феновете на състезаващия се във В група тим да имат повод за някакви надежди. Хубчев все пак е джентълмен, даже на реванша може, пак в името на футбола, да ви пусне едно хиксченце, да се радвате и да си мислите, че "бяхме достоен противник"
Направо да ни пуснат да си ги бием
Beladona написа:TristaNNN написа:Аз смятам, че Берое няма да се хвърлят да търсят разгрома, а ще чукнат червените със скромното 1-0, и то в името на футбола, за да може феновете на състезаващия се във В група тим да имат повод за някакви надежди. Хубчев все пак е джентълмен, даже на реванша може, пак в името на футбола, да ви пусне едно хиксченце, да се радвате и да си мислите, че "бяхме достоен противник"
Не става, че хората се стягат за юбилей и вероятно планират да си пият шампанското направо от купата.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Момчета Армейчета,не знам защо спорите с разни цървули от разни тимчета-мача е 1:1 в Ст.Загора и 1:0 за нас в София 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
TristaNNN написа:Beladona написа:TristaNNN написа:Аз смятам, че Берое няма да се хвърлят да търсят разгрома, а ще чукнат червените със скромното 1-0, и то в името на футбола, за да може феновете на състезаващия се във В група тим да имат повод за някакви надежди. Хубчев все пак е джентълмен, даже на реванша може, пак в името на футбола, да ви пусне едно хиксченце, да се радвате и да си мислите, че "бяхме достоен противник"
Не става, че хората се стягат за юбилей и вероятно планират да си пият шампанското направо от купата.
Тоя път ше пият от „шишето“
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
TristaNNN написа:Beladona написа:TristaNNN написа:Аз смятам, че Берое няма да се хвърлят да търсят разгрома, а ще чукнат червените със скромното 1-0, и то в името на футбола, за да може феновете на състезаващия се във В група тим да имат повод за някакви надежди. Хубчев все пак е джентълмен, даже на реванша може, пак в името на футбола, да ви пусне едно хиксченце, да се радвате и да си мислите, че "бяхме достоен противник"
Според мен имаме некви шансове да ги отстраним , но да видим . Все пак Берое са корав отбор , но ние сме ЦСКА !
Има нема 10-тина дена до мача, а тия вече нз в коя дупка да се влязат от страх... спокойно, нема да боли

Е нищо де. Вие ще им услужите с вашата от юбилея.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.