Къшей, разбира се.
Колкото нагъл, толкова и некомпетентен.
Форумен трол на годината
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форумен трол на годината
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Какво сте го подхванали Кашчея? Никому нищо не прави и все той виновен. Не съм го виждал да провокира, а и обикновено е прав, където сме се засичали.
Колкото по въпроса за троловете за мен това е на първо място Capitan Puyol. А тези, които са номинирали Станко, Виали и шумкаря, вече е късно някой да им помогне.
Колкото по въпроса за троловете за мен това е на първо място Capitan Puyol. А тези, които са номинирали Станко, Виали и шумкаря, вече е късно някой да им помогне.
Последна промяна от doktora25 на 26 дек 2014 00:07, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Аз не смятам, че моят градски е трол, обича да провокира и да се конфронтира, но не е трол. Също така много от нещата, които пише са адекватни и разумни, но заради чепатият си начин на дискутиране остава лошо впечатление в останалите и така, написаното от него загубва смисъл, защото личните нападки надделяват.
На мен ми симпатичен, нищо, че не веднъж сме се захапвали, то това е чарът на форума, ние сме като едно малко виртуално семейство и всеки си има някакви кусури и пороци.
На мен ми симпатичен, нищо, че не веднъж сме се захапвали, то това е чарът на форума, ние сме като едно малко виртуално семейство и всеки си има някакви кусури и пороци.
- Trueplayer
- Контакти:
1. CTAHKO
2. Teo
3. Levskar90
2. Teo
3. Levskar90
За Кашчей направете награда "най-тъп подпис/гиф/''. Може да не е трол, но тия мечки, вълци и всякакви там щуротии го извисяват над останалите.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Моят вот е за Betchualeng Arnaikem - комунистически провокатор!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
Годишни класации на Gong.bg 2014 г. - 35 вота.
Форумен трол на годината - 40 вота.
Май форумните тролове определят "Форумен трол на годината".
Крадецът вика дръжте крадеца...
Форумен трол на годината - 40 вота.
Май форумните тролове определят "Форумен трол на годината".

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Нека номерирания за номер едно да спечели екскурзия до Северна Корея.
Опаа, отнесъл съм и аз 2-3 номинации, предимно от фенове на Чел$и, естествено
Колкото и да е трудно да се определят призьорите, за мен челната тройка изглежда така:
1. Кашчей - винаги "компетентен" в теми за Левски и ЦСКА, съответно отнасящ си заслужената порция "аплодисменти"
2. СТАНКО - както се казва на запад - "took it to the next level this year"
- банван няколкократно за провокации
3. Гамаюн - абсолютен шампион по заключени теми

1. Кашчей - винаги "компетентен" в теми за Левски и ЦСКА, съответно отнасящ си заслужената порция "аплодисменти"

2. СТАНКО - както се казва на запад - "took it to the next level this year"

3. Гамаюн - абсолютен шампион по заключени теми

Леевски, оле

Изберете Санди, че иначе може да се самоубие. Единственият смисъл в живота му е форума. Той друго си няма. Не му отнемайте едничкото нещо на горкия човечец. Факт!