Ивайло Петев - национален треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rere

Re: Ивайло Петев е новият национален треньор

Мнениеот rere » 19 дек 2014 13:43

С връщането на Бербатов ще започне очакваното подмладяване на отбора :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Ивайло Петев е новият национален треньор

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2014 16:13

Иван Вуцов за Петев:

"Нямам представа как ще я карат там. Ивайло Петев няма необходимият опит. Не го подценявам. Може да стане най-добрият, но все още не е готов за треньор на България. Можеше да се заложи на опитни специалисти като Стойчо Младенов, Пламен Марков или Георги Василев. Те все пак още не са приключили с треньорската си кариера.

На Петев какво ще му каже някой играч: Айде, бягай оттук, нали те познавам как те съблякоха в Левски, а ти сега ще ме учиш". Вуцов все пак се усети, че малко прекали с нападките и заяви: "Това май не трябваше да го казвам. Представям си сега какви заглавия утре ще излязат. Но аз съм искрен и директен, казвам каквото мисля"
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

bez-nick

Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?

Мнениеот bez-nick » 23 мар 2015 16:37

Аз честно казано като видях списъка се изчервих :oops: Как се почувствахте и вие, мисля че всички ги в хранало срам, поне тези, които се интересуват от български футбол. На този мач - пари да ми дават няма да отида, ще е истинска изненада ако на мача присъстват 5 000 зрители. Надявам се да не ни е срам след последния съдийски сигнал, италианците по принцип не обичат да бият с много, което е добре за нас, дано след 0:2 да намалят темпото.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 23 мар 2015 16:41

Я дай тоя списък да го видим... :?
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 23 мар 2015 16:45

Петев е абсолютен мишок! Пак същите измислени анимационни герои! Любчо-супата взе да говори и БФС си сложи послушко на негово място.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 23 мар 2015 16:48

Е, сложете го този прословут списък, де....Как да коментираме, нещо, което не знаем :roll:
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 23 мар 2015 16:52

way написа:Ами ако бием ?

На белот ли? :mrgreen:
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 23 мар 2015 16:52

Agent Yellow написа:Петев е абсолютен мишок! Пак същите измислени анимационни герои! Любчо-супата взе да говори и БФС си сложи послушко на негово място.

Любчо Супата е доказан некадърник,а Петев ще го разкрият в събота.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 мар 2015 16:54

Вратари: 1. Николай Михайлов ("Мерсин", Тур) 2. Владислав Стоянов ("Лудогорец") 3. Божидар Митрев ("Локо", Сф) Защитници: 4. Венцислав Василев (ЦСКА) 5. Илия Миланов ("Литекс") 6. Александър Александров ("Лудогорец") 7. Георги Терзиев ("Лудогорец") 8. Йордан Минев ("Лудогорец") 9. Николай Бодуров ("Фулъм") 10. Петър Занев ("Амкар", Рус) 11. Иван Бандаловски ("Партизан") Халфове: 12. Станислав Манолев ("Кубан", Рус) 13. Ивайло Чочев ("Палермо", Ит) 14. Симеон Славчев ("Болтън", Анг) 15. Георги Миланов (ЦСКА, Москва, Рус) 16. Светослав Дяков ("Лудогорец") 17. Владимир Гаджев ("Левски") 18. Михаил Александров ("Лудогорец") 19. Кристиян Малинов ("Литекс") Нападатели: 20. Александър Тонев ("Селтик", Шот) 21. Ивелин Попов ("Кубан", Рус) 22. Илиян Мицански ("Карлсруе", Гер) 23. Валери Божинов ("Тернана", Ит)

Върни се в “Архив”