Така нагледах се на какви ли не коментари за тоя мач и мисля,че има много луди глави във форума

.Според мене в София не им мърдат 4-5 гола,а ако вкараме ранен гол и повече,а запомнете веднъж за винаги,че Левски не е Черно море и това много добре се видя в контролота онзи ден.Въпреки равния резултат смело мога да кажа,че надигравахме отбора на Черно море в големи периоди от мача да не говорим,че след удар на Хичо играч на Черно море изчисти топката от гол линията буквално,а и изпуснахме още куп други положения.Като за финал мога да кажа,че съм доволен от играта на отбора за момента и мисля,че имаме потенциал,а с Жоб ако е във форма селкцията поне за мен е завършена напълно.Дано Левски играе пак в групите на Шампионската лига тази година,защото няма по-голяма радост и по-голямо изживяване за един фен от това да гледа на живо отбори като Барса,Челси и Вердер с футболисти,които след 30-40 години ще са легенди за световния футбол.Успех на всички български отбор в Евротурнирите,защото българския футбол не е толкова слаб,колкото го изкарват!