Fabrizio Ravanelli написа:Captain Stottlemeyer написа:BadBoy написа:counterstrike написа:BadBoy написа:Надявам се няма много хора, които да се възхищават на създатели на оръжия...
Що бе?
Мистър Самюъл Колт!
Другаря Михаил Калашников!
Уникални инженери и изобретатели! Какво точно не ти харесва?
Аз лично няма да изпадна в скръб и съжаление, защото най-голямото постижение на този човек е инструмент за убиване. И въпреки това всеки българин знае за него :D
Аз скърбя за Джеймс Уотсън, едва ли много българи знаят какво е постигнал и как е променил Света.
Не разбирам даже каква е тази истерия в интернет за смъртта му. Все едно национален герой е починал...
Ако иде реч за Джеймс Дюи Уотсън (род. 1928 г.) - един от откривателите на структурата ДНК, доколкото знам той все още не е напуснал този свят...

Що се отнася до автоматите "Калашников", те се произвеждат повече от половин век в Казанлък, дали са и дават хляб на много българи и са донесли и продължават да носят много, ама много милиони долари на нашата страна, които се използват за здравеопазване, образование, наука, социални грижи и т.н., и т.н...

По темата: Лека му пръст на Михаил Калашников - да почива в мир.
Братко, Капитане, наистина ли вярваш, че милионите долари се използват за здравеопазване, образование, наука, социални грижи и т.н., и т.н...
За това ли ВСИЧКИ гореизброени сектори са на тоя хал ??? Не са ли тия ШИБ*НИ МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ външен дълг, не са ли в нечии сметки в Швейцария ??? Не се ли учат нечии деца на запад, да управляват някъде на изток от рая ???

Става въпрос за това, че България е изнасяла и изнася оръжейна продукция, от която е спечелила и печели сериозни суми. В частност автомат "Калашников" се произвежда в Казанлък от 1958 година. За какво
са използвани и се използват тези милиони долари е съвсем друг въпрос, а в какво вярва и в какво не вярва капитан Стотълмайер - трети.

Все пак аз съм сигурен, че някой "шибан" долар е отишъл и за моето "безплатно" образование и "безплатно" здравеопазване. Конкретно за децата: някои са имали и имат привилегии (политически или финансови, все едно) и са се учели и се учат на Запад
и преди, и след 10 ноември - това е даденост, или както казва трол № 1 във форума - факт...