Левски - Черноморец 12.12 16:00 Нюз 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски - Черноморец 12.12 16:00 Нюз 7
Браво на Макриев!!!Много се радвам за него!!!
blue avalanche написа:zlatan написа:blue avalanche написа:Гаджев е АБСОЛЮТНА НУЛА!!!
Това за сведение на неговите "приятели" от форума!!!
а другите са вързали нали,аре стига с тоя Гаджев-ся ще си иде зимата споко.
Ама другите не ги искат страшно много отбори от незнамсикъдеси нали?
блу нямам много нервички щото тоя мач е много тегав,дано победим и после ще приказваме за Бладо-аз сигурно съм го псувал повече и от теб,но няма да забравя и много негови мачове..................... е по-спокоен съм вкарахме 2:0,може да говорим вече за Владо и мачовете му за Левски.
LEVSKI_FOREVER
- blue avalanche
- Контакти:
Отбори в положение гроги като Ч-ц трябва да бъдат спуквани от бой!!!Така,както го правеха тези от '94!!!
Не мога да разбера какво е това аристократично милосърдие от наша страна???
Не мога да разбера какво е това аристократично милосърдие от наша страна???
Най-хубавото от мача са трите точки и това, че свърши.
Изключителна апатия от страна и на двата отбора.
честита ни победа.Терена беше в не много добро състояние за футбол но измъкнахме победата. 

- blue avalanche
- Контакти:
Сега очаквам "анализите" как Ч-ц ни легна,а съдията ни "бутна"...
- LSFCforever
- Контакти:
Опа.... забраих ги
Сори начи да пуска за мача с нафтата 

Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
tevez написа:Най-хубавото от мача са трите точки и това, че свърши.
Еми то това се вижда доста често напоследък .... Да кажеш,че сме имали важен мач или някакво много тежко гостуване та се пестят ????
Важна беше победата,да се трупат точки и ако не бяха изгубените 6 точки срещу Берое,Черно море и Локо сф пак щяхме да сме в челото ама ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
[quote="tatusindo"][quote="tevez"]Най-хубавото от мача са трите точки и това, че свърши.
Изключителна апатия от страна и на двата отбора.[/quote]
Еми то това се вижда доста често напоследък .... Да кажеш,че сме имали важен мач или някакво много тежко гостуване та се пестят ????
Важна беше победата,да се трупат точки и ако не бяха изгубените 6 точки срещу Берое,Черно море и Локо сф пак щяхме да сме в челото ама ....[/quote]
Левски всеки мач може да ме изненадат и да ми скрият шапката. Веднъж от добра игра и победа, а в следващия от трагичен фуДбол и апатия. Никога не можеш да знаеш какво са ни приготвили Бру
и компания.
Изключителна апатия от страна и на двата отбора.[/quote]
Важна беше победата,да се трупат точки и ако не бяха изгубените 6 точки срещу Берое,Черно море и Локо сф пак щяхме да сме в челото ама ....[/quote]
Левски всеки мач може да ме изненадат и да ми скрият шапката. Веднъж от добра игра и победа, а в следващия от трагичен фуДбол и апатия. Никога не можеш да знаеш какво са ни приготвили Бру

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Напълно достатъчна игра за победата!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]