Използвали ли сте услугата на компаньонка/и

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Атеист
Контакти:

Re: Използвали ли сте услугата на компаньонка/и

Мнениеот Атеист » 01 ное 2013 22:13

Soulen написа:
daduradam написа:
Jürgen написа:Siegfired, къртиш с тези изказвания за атеизма :lol: :lol: :lol: !

Троли или си вярва според теб :?

Вярва си, а иначе най-големите расисти са черните просто защото имат комплекс от едно време от белите. Едно време са ни смятали за по-висша раса и това им е останало генетично заложено 8-)
Всеки има право да вярва в каквото си иска стига да не вреди на останалите, като католици, ислямисти, сектанти и прочие.

Значи Моргън Фрийман, Луис Армстронг, Джими Хендрикс, Дензъл Уошингтън, Самюъл Джаксън, Джейми Фокс, Форест Уитакър, Стиви Уондър, Лорънс Фишбърн, Рей Чарлс мразят "висшата раса"? Я ми кажи едно нормално черно американско момиче от Бруклин и то ли пак мрази белите? А хора в Бразилия, които също живеят заедно - черни с бели с кафяви и не ги интересува цвета на кожата - и те ли се мразят помежду си?

Все пак ти трябва да си по запознат с тези футболсти - Флоран Малуда, Майкъл Есиен и Дидие Дрогба - и те ли мразят белите?

Стига с този расизъм вече, дайте да оправяме сериозните проблеми на тази планета.
Последна промяна от Атеист на 01 ное 2013 22:14, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2013 22:14

Никои от колегите не желае да отговори, въпреки, че се правят на големите пичове, зад монитора...

За тъмницата, която беше, ми се стори сносна женицата. Ма беше и от по-евтините услуги, та не проблема с гнус и нечистоплътност го нямаше. Естествено, през цялото време се притеснявах да няма някакви последователи на Шумкаря, които да ми развалят купона. :twisted:

Като цяло уличната проституция е кофти нещо. Ако ще има такава, нека е по-елитна и по-скъпа. Така пропадналите типове на 20+ (щото по-малките ги е срам да ходят) може да направят нещо за смотаната си външност и да се хванат да забиват мацки.
Но това е и нож с две остриета, защото може само на "домашно" да се отдадат.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2013 22:16

Атеист написа:
Soulen написа:
daduradam написа:
Jürgen написа:Siegfired, къртиш с тези изказвания за атеизма :lol: :lol: :lol: !

Вярва си, а иначе най-големите расисти са черните просто защото имат комплекс от едно време от белите. Едно време са ни смятали за по-висша раса и това им е останало генетично заложено 8-)
Всеки има право да вярва в каквото си иска стига да не вреди на останалите, като католици, ислямисти, сектанти и прочие.

Значи Моргън Фрийман, Луис Армстронг, Джими Хендрикс, Дензъл Уошингтън, Самюъл Джаксън, Джейми Фокс, Форест Уитакър, Стиви Уондър, Лорънс Фишбърн, Рей Чарлс мразят "висшата раса"? Я ми кажи едно нормално черно американско момиче от Бруклин и то ли пак мрази белите? А хора в Бразилия, които също живеят заедно - черни с бели с кафяви и не ги интересува цвета на кожата - и те ли се мразят помежду си?

Все пак ти трябва да си по запознат с тези футболсти - Флоран Малуда, Майкъл Есиен и Дидие Дрогба - и те ли мразят белите?

Стига с този расизъм вече, дайте да оправяме сериозните проблеми на тази планета.

Разбира се, че в днешно време по-голяма част от расистите са всъщност черните. Ясно е, че в днешни дни само някакви долни бели утрепки се смятат за расисти и то на базата на някакви тъпи предубеждения, че черните не са раса.

Самите черни пък в народопсихологията им е засегнато това, че в момента в които някой бял ги погледне, той веднага си мисли, че мястото им не е на улицата, в магазина, в градския или тн.
Очевидно този комплекс им е останал и им се е набил в главите, дори несъзнателно.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 01 ное 2013 22:21

Serafim написа:
Атеист написа:
Soulen написа:
daduradam написа:

Разбира се, че в днешно време по-голяма част от расистите са всъщност черните. Ясно е, че в днешни дни само някакви долни бели утрепки се смятат за расисти и то на базата на някакви тъпи предубеждения, че черните не са раса.

Самите черни пък в народопсихологията им е засегнато това, че в момента в които някой бял ги погледне, той веднага си мисли, че мястото им не е на улицата, в магазина, в градския или тн.
Очевидно този комплекс им е останал и им се е набил в главите, дори несъзнателно.

На запад има немалко хора, които мислят българите за долнопробно племе, което не става за нищо. Мислиш ли, че те са прави така да генерализират за цял един народ/етнос? А ти от друга страна? Няма значение бял, черен, зелен, лилав - расист може да е всеки. Аз не казвам да се борим само против белите скинхеди, а против расизма въобще.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2013 22:31

^
Расизма идва в много форми и не е само, че черния гледа на белия като поробител, който счита себе си за висша форма на живот и обратното.

Един азиатец, който държи магазин в щатите най-вероятно ще счита негрите от гетото за потенциални престъпници, които могат да го оберат. Те пък ще считат, че той най-вероятно въобще не е американец и е помъкнал 12 членното си семейство със себе си.

Както казах - расизма не се поддава много на логика. Аз самия не твърдя, че едните са по-добри от другите, а че е наложен.

Казах и че според мен негрите са най-големите расисти в днешни дни, защото дълги години са били репресирани.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2013 22:31

Манете ги тия аболицинисти, палячувци. Аз имам много мой авер, от 10 години живее по Мисисипи. Там мръкне ли се, цялото маймун се прибира в маалата и не мърда . Хеле в Америка с бой и тръстика ги понаучиха да бачкат, ама са по-зле от наште мангали. Това негър да работи-забрави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 01 ное 2013 22:36

sin4ec написа:Манете ги тия аболицинисти, палячувци. Аз имам много мой авер, от 10 години живее по Мисисипи. Там мръкне ли се, цялото маймун се прибира в маалата и не мърда . Хеле в Америка с бой и тръстика ги понаучиха да бачкат, ама са по-зле от наште мангали. Това негър да работи-забрави!

Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 01 ное 2013 22:45

Нали се сещате, че самите негри се наричат помежду си НЕГРИ, НИГАС и тн ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А че те са най-големите расисти, е ясно като бял ден :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 ное 2013 22:46

Негрите просто прекаляват с тоя расизъм и каквото и да стане все в расизъм те обвиняват.Както жените те обвиняват в сексизъм задето им се подиграваме, че не могат да шофират, докато извървшат куп нарушения...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 01 ное 2013 22:49

Siegfried написа:Нали се сещате, че самите негри се наричат помежду си НЕГРИ, НИГАС и тн ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А че те са най-големите расисти, е ясно като бял ден :!:

Да, аз съм виждал черен и бял да си викат помежду си "nigga", само че това е като тукашното "брат" например.

Иначе за това кой е по-голям расист историята друго показва. Най-много злини като цяло в човешката история е сторил белият човек.

Върни се в “Архив”