Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 18:16

Red_Girl написа:
шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама :lol:

Аа, на армията все пак вкарваме гол.. :lol: Айде нема нужда. :lol:

Така като гледам на армията резултата подхожда - двете нули! :lol: Гол имаше вчера на Герена, ама си тръгна :lol:
[offtopic]Ех тоя бай СТАНКО как ми чете мислите :lol:[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 18:17

McLovin написа:Е то си е забавно... Поне се показаха момчетата, видяха ги... не са се крили на паркинга да заплашват с кормене чрез винкел и изтребване на родата до девето коляно, която впрочем е на заплата в клуба. Октоберфеста как е? Пури продават ли се? :P

Кой се е показвал?? Доколкото се вижда всички са с качулки, традиционните шапки, очила... Че и заплашват операторите да не снимат... :lol: Големи мъже, няма що. Иначе феста е як, има хубава бира( макар да не съм фен на Каменица), но иначе става.. Макар, че нямам много време да ходя. А, иначе, аз не пуша и не се интересувам дали продават подобни неща :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 окт 2013 18:17

bilyaletdinov написа:
шивача написа:Жалко :P :lol:
дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка :mrgreen:

Шивач, като виден сеирджия, тарикат и цесекар, би ли ми казал какво ще е извинението на Стойчо, ако Сухия ви дрънне в дербито :lol: :lol:

Че за какво се нарича дерби според теб?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:17

bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Не е за боклука по простата причина, че си има тема за секторБ, другомислещите фенове също трябва да имаме тема

Не те знам мангал ли си, сърбин ли или си чист ********, ама с какъв гопишеш тоя "декларация" баш ти, дето всички те знаем какви клетви изговори за оказалия се най-голям мъжкар и левскар Георги Иванов. Аман от незадоволени пичове търсещи внимание в тоя форум..

Може да съм искал оставката на Гонзо, и с право защото очевидно не става, оставка съм скандирал срещу него. Но никога е бих си позволил подобно нещо, въпрос на добро възпитание

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 18:19

McLovin написа:
Red_Girl написа:
шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама :lol:

Аа, на армията все пак вкарваме гол.. :lol: Айде нема нужда. :lol:

Така като гледам на армията резултата подхожда - двете нули! :lol: Гол имаше вчера на Герена, ама си тръгна :lol:
[offtopic]Ех тоя бай СТАНКО как ми чете мислите :lol:[/offtopic]

Тва е за заблуда на противника.. Лично аз, смятам, че и двата отбора са зле и както се случва, ще бъде поредното 0:0 или 1:1..Ако бием-още по-добре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 окт 2013 18:20

Христов, не разбирам защо се обясняваш на подобни обществени животни. Гледай си живота, милей си за отбора и не си създавай излишни главоболия и нерви. Остави ги да спържват на спокойствие.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:22

Theos написа:Тук гледам си ги мерите кой е по голям левскар...но ето ще ви извадя нещо от фейсбук което прочетох днес извадено от Пред банята...мнението е на човек без да му цитирам името:
Да си призная бих искал да отида на мача на Левски с ЦСКА. От години не съм ходил, обаче сега бих отишъл, за да се види, че не всички левскари са говеда. Обаче там сигурно ще дойде "великата синя публика" да ме линчува. Може даже да ми свали шалчето, защото не съм достоен да го нося, понеже подкрепям "Левски" срещу ЦСКА. А на мен това шалче ми е ценно, купих си го през 1993 г. след като Левски отстрани "Глазгоу рейнджърс" и първия мач, на който съм ходил с него беше с "Вердер Бремен", когато за малко не влязохме в групите на ШЛ, които тогава бяха само две с по 4 отбора. А "великата синя публика", дето вчера прослави Левски по цял свят тогава дори не е била родена.

Та разни малки шматки с малки пишки и голямо самочувствие с никакво покритие мога да им кажа... НАШИЯ ЛЕВСКИ Е ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙКИ...ние сме били на тия мачове...а вие къде бяхте...да в детската...а след това на мач с Монтана. Живи и здрави да сте! ИСКАМЕ ЛЕВСКИ НА НАШИТЕ ДЕДИ, А НЕ НА НЯКАВА ГРУПИРОВКА!

Голди го беше казал преди време, няма повече и по-малко левскари

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 18:24

Red_Girl написа:
McLovin написа:Е то си е забавно... Поне се показаха момчетата, видяха ги... не са се крили на паркинга да заплашват с кормене чрез винкел и изтребване на родата до девето коляно, която впрочем е на заплата в клуба. Октоберфеста как е? Пури продават ли се? :P

Кой се е показвал?? Доколкото се вижда всички са с качулки, традиционните шапки, очила... Че и заплашват операторите да не снимат... :lol: Големи мъже, няма що. Иначе феста е як, има хубава бира( макар да не съм фен на Каменица), но иначе става.. Макар, че нямам много време да ходя. А, иначе, аз не пуша и не се интересувам дали продават подобни неща :lol:

Е при повече старание, ако се разгледат клипчетата из нета им се виждат лицата, било то с очила или без. Пък и в кранйа сметка се знае кои са... Все едно, темата се изчерпа, пък и стана време за бира!
Чеп за Тара, Насо и другите боклуци! Два за М.Х.(единия задължително на Насо, щото иначе е изневяра!)!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 окт 2013 18:24

milen.hristov написа:Може да съм искал оставката на Гонзо, и с право защото очевидно не става, оставка съм скандирал срещу него. Но никога е бих си позволил подобно нещо, въпрос на добро възпитание

Милене, не ми се рови да търся твои цитати за Гонзо. Та как Гонзо се оказа най-големият престъпник в историята на Левски, а на Наско който години наред работи против Левски и един от архитектите на титлите на Литекс, ще му целуваме задника??? Всеки фен си има позиция, която може да изкаже за създалата се ситуация в някоя от многото теми. Кому беше нужно да пускаш цяла тема и да се правиш на интересен?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:26

rsk написа:Кажи за фалическите хореографии бе сърбофилче!!! КАЖИ ЛИКЪТ НА АПОСТОЛА ФАЛИЧЕСКИ ОРГАН ЛИ Е БЕ МИЗЕРНИК!!!!!!!!

А на един мач с ЦСКА помниш ли как направихте емблемата на ЦСКА като п.... и как един к.. я е..
Ако искаш ще ти припомня

Върни се в “Архив”