Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Shtuka
- Контакти:
Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Като футболист му симпатизирах,много добър дефанзивен халф.Да видим като треньор какъв успех ще има.Желая му дълга и успешна кариера в ''Левски'',че почнахме да ги сменяме като ЦСКА треньорите 

[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
ако сам си беше правил селекцията...закърпване на положението е цялата работа.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
milen.hristov написа:tiamat написа:Някой има ли приятел, фен на Партизан? Да поразпита малко, да го видим що за птица е новия.
До скоро работех с доста сърби, с един се и сприятелихме, но пък като мен е от Звезда
И това не е лошо - все ще има някакви впечатления. Разпитвай!!

- Vladislav Tonev
- Контакти:
Добър вечер !
Скоро не съм писал във форума, но днес след назначението на Йоканович реших да драсна няколко реда, тъй като съм запознат детайлно с първенството на Сърбия последните 2-3 години.
Първо - не мисля, че да направиш дубъл с Партизан в последните няколко години е кой знае колко трудно. Сръбското първенство категорично е по-слабо от Българското и затова и Сръбския клубен футбол не може да се похвали с никакви успехи от години. Спомнете си, че Партизан едвам биха "гранда" Тромсьо за да влязат в групите на ЛЕ миналата година и после отпаднаха в групите без да вземат победа. Отбора разполага с най - добрите играчи и бюджет в Сърбия и дори Цървена Звезда не могат да ги доближат. Често накрая на първенството разликата в полза на Партизан надхвърля 10 точки т.е те просто печелят с лекота. В Звезда постоянно ( бих казал почти на всеки полусезон ) се сменят и играчите и треньора, затова не може да се изгради силен отбор и те не могат да се похвалят с почти никави успехи последните години. Следващите отбори по сила са Ягодина и Войводина, а те са на нивото на Берое и Славия - т.е в България няма да са в петицата. Смея да твърдя, че оценката ми е реалистична. Така, че не си мислете, че можете да изтъквате дубъла в Сърбия, като кой знае какво постижение !
За мен е съмнително защо Йоканович е бил 3 години безработен (!) и след това отива да работи в Тайланд (!) затова аз приемам с голяма доза скептицизъм това назначение. Надявам се той да разсее тези съмнения с течение на времето, но... аз определено не мисля, че той има кой знае каква визитка.
Не зная за Вас, но аз като Българин и Левскар бих искал отбора на сърцето ми да се води точно от Българин и Левскар ! Само такъв човек, ще знае какво е Левски !
Времето ще покаже какво ще се случи...
Лека вечер на всички !
Левски завинаги !
Скоро не съм писал във форума, но днес след назначението на Йоканович реших да драсна няколко реда, тъй като съм запознат детайлно с първенството на Сърбия последните 2-3 години.
Първо - не мисля, че да направиш дубъл с Партизан в последните няколко години е кой знае колко трудно. Сръбското първенство категорично е по-слабо от Българското и затова и Сръбския клубен футбол не може да се похвали с никакви успехи от години. Спомнете си, че Партизан едвам биха "гранда" Тромсьо за да влязат в групите на ЛЕ миналата година и после отпаднаха в групите без да вземат победа. Отбора разполага с най - добрите играчи и бюджет в Сърбия и дори Цървена Звезда не могат да ги доближат. Често накрая на първенството разликата в полза на Партизан надхвърля 10 точки т.е те просто печелят с лекота. В Звезда постоянно ( бих казал почти на всеки полусезон ) се сменят и играчите и треньора, затова не може да се изгради силен отбор и те не могат да се похвалят с почти никави успехи последните години. Следващите отбори по сила са Ягодина и Войводина, а те са на нивото на Берое и Славия - т.е в България няма да са в петицата. Смея да твърдя, че оценката ми е реалистична. Така, че не си мислете, че можете да изтъквате дубъла в Сърбия, като кой знае какво постижение !
За мен е съмнително защо Йоканович е бил 3 години безработен (!) и след това отива да работи в Тайланд (!) затова аз приемам с голяма доза скептицизъм това назначение. Надявам се той да разсее тези съмнения с течение на времето, но... аз определено не мисля, че той има кой знае каква визитка.
Не зная за Вас, но аз като Българин и Левскар бих искал отбора на сърцето ми да се води точно от Българин и Левскар ! Само такъв човек, ще знае какво е Левски !
Времето ще покаже какво ще се случи...
Лека вечер на всички !
Левски завинаги !
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]
- batmanlevski
- Контакти:
още в началото ще се разбере дали става за треньор или е поредния заплатаджия,ако изгони Везалов и върне в отбора Дембеле ще има успех ,ако не, аз съм първия дето ще му иска оставката още на първия му мач !!!!!!!!!!!!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:още в началото ще се разбере дали става за треньор или е поредния заплатаджия,ако изгони Везалов и върне в отбора Дембеле ще има успех ,ако не, аз съм първия дето ще му иска оставката още на първия му мач !!!!!!!!!!!!!
Tи с този Дембеле се побърка. Мислиш ли, че новият треньор изобщо е чувал за Дембеле и че всичко зависи от него? Като каже искам го и айде идва. При това, че имаме 2 нападатели с големи заплати? А това, че на Дембеле едва ли му се връща в България е друг въпрос. Айде стига писа навсякъде едно и също.
Топчо и Мариан ще останат ли в отбора, щото чета, че този си води двама помощници?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Топчо и Мариан ще останат ли в отбора, щото чета, че този си води двама помощници?
Eдва ли... Но си е в правото новият треньор да доведе който си иска. Навсякъде е така.
- Kris_men2000
Браво бе Наско същият тъпир си като Гонзо.Така ли ще градим Левски.На парче и с кръпка до кръпка.Защо го назначи този анонимник бе Раев.Какво ще свърши този ръпон за една година.Ще си вземе парите и по живо по здраво и догодина пак отначало.Пак ще търсим някой анонимник два месеца и пак нищо.АБЕ ГОСПОДА ТЪПИРИ КОЙТО СЕ ВОДИТЕ НАЧАЛНИЦИ НА ЛЕВСКИ НЯМА ЛИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА НА ЛЕВСКИ.Вземете 4 добри играчи докарайте един добър треньор.Треньор с име и авторитет а не някоя еднодневка.Дайте му една хубава заплата подпишете минимум 3 годишен договор поставете му своите изисквания за отбора и го оставете да работи на спокойствие като стоите здраво зад гърба му и толкоз.Това много ли е за един отбор.Ако не можете да направите това просто сте тъпи некадътници и не ставате за този отбор.Затова или се взимай в ръце господин Сираков или те чака съдбата на Митов и то в най-скоро време.Просто няма да разбереш как ще изчезнеш от отбора като насекомо на подскоци.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Имаше на времето един немец който мисли 2 месеца дали да стане треньор на ЛЕВСКИ и след това го изхвърлиха от отбора след 7 кръга.Мисля че този немец го докара пак Сираков.Та този анонимник сърбина ще е същият като немеца.ТУК СЕ ЗАКЛЕВАМ ЧЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЩЕ ТЪРСИМ ПАК НОВ ТРЕНЬОР (НЕКАДЪРНИК).В ТОВА СЪМ 1000% СИГУРЕН.ЛЕВСКИ Е ПЪЛЕН С НЕКАДЪРНИ МАЛОУМНИ ТЪПИРИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.