nikita 333 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Викам Серго и Олигарски да се готвят на клада
Викай си каквото си искаш,щом ти е кеф?
Да

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nikita 333 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Викам Серго и Олигарски да се готвят на клада
Викай си каквото си искаш,щом ти е кеф?
milen.hristov написа:ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Просто се опитва да привлече разочаровани от Атака националисти!
Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни!![]()
![]()
Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите
klamer4o написа:http://mon.bg/top_menu/general/
Дайте малко надолу и вижте поправките в учебните програми (Последните 4 реда от програмата за 2ри клас).
Ето за това бих излязъл аз на протест.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
doktora25 написа:milen.hristov написа:doktora25 написа:Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.
Моля, я пак
Безкрайно точен и ясен бях. А и българският народ се произнесе по въпроса. Унищожаването на втория по значимост отрасъл в страната, разваляне на взаимоотношенията ни с най-големия ни стратегически партньор, социалното унищожение на Белене и региона, замяната на най-евтиния към момента енергиен източник с най-скъпия такъв или внос според теб са по-добри алтернативи ли?
za nas e toj religiq написа:milen.hristov написа:ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни!![]()
![]()
Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите
Не ми изглеждаш глупав , ама явно не можеш да смяташЗагубилите са едни -тези които нямат правителство и никой не иска да работи с тях
milen.hristov написа:Колега в България ли живееш, колко пъти тази зима и пролет имаше огромен излишък на ел. енергия, разрови се из сайта на дарик ,като и в гугъл като цяло и провери.
Белене означава поне двойно по-скъп ток, за да се избитя разходите за производство и разпределение на енергия, да добавим и за заплати на работниците, също огромни съкращение в Козлодуй и Вецовете. Пък мен не интересуват стратегичските парньори, Русия и Турция и техните интереси особено
milen.hristov написа:ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
![]()
)
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта