Моля разпространявайте следния текст чрез Facebook, коментари по медии, блогове и т.н.:
На 16 Юни Неделя от 18:00 ще се проведе масов Национален граждански протест с искане за оставка на кабинета Орешарски и касиране на изборите. Повече информация ще намерите на сайта на протеста http://www.ostavkaoresharski.com и на Facebook събитието на протеста http://www.facebook.com/events/515265125212955/ Моля всеки да разпространи новината за протеста чрез покани, коментари по медии, блогове и т.н. Не очаквайте да чуете за протеста по масовите медии - телевизии и вестници, тъй като повечето са под контрола на депутата от ДПС Делян Пеевски. Силни сме когато сме много и единни!
Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

1977 написа:Какво време да се даде бе пич?Пеевски шеф на ДАНС????!!!!??
Ти знаеш ли какво е ДАНС?
Пеевски до оняден беше подлога на Боко, тогава той и Цветанов колеха и бесеха в ДАНС, сега обаче стана неудобен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Става все "по-хубаво". Нека ви, така ви се пада. Още по-лошо трябва да става. Този народ не заслужава нищо добро, а само робство!
- Daniel Levski
- Контакти:
W84me написа:Daniel Levski написа:Какво време, те ще унищожат БЪЛГАРИЯ за 2 месеца. Вън Олигарски и неговите кукловоди от дпс, комунисти и атака
Празни приказки... Как унищожават България по-точно? Още не са взети почти никакви решения...
Ти сериозно ли ? Те подготвят краденето което беше при тройната коалиция, при Жан и при Луканов. Зам.мин.на земеделието е човек на който се носеха куфарчета с пари за да преодрежда горски фонд на морето в земя която може да се строи. Не ми се пише повече всеки разумен човек може да прецени...
- rosenpetkov
- Контакти:
Станишев: Пеевски има волята да работи за хората
"За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията".
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2058059
Ех, мaмицата, ви гаджалска! ...
"За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията".
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2058059
Ех, мaмицата, ви гаджалска! ...
Последна промяна от rosenpetkov на 14 юни 2013 11:40, променено общо 1 път.
Нефтохимик (Бургас)
Още в първия ден на новото правителство, имаше промени в закона за ДАНС,след които дефакто тя стана най-важната и мощна спецслужба в България. Сега господин Пеевски стана неин шеф. Също така, ми направи впечатление следния абзац в един от сайтовете :
Атака, освен да правят циркове ще имат ли някаква роля в парламента
. Признавам си, преди години харесвах Волен, но сега съм изключително бесен от него и цялата му партийка. На мен лично, той ми е доста по-гнусен от Доган, Сергей и т.н. - при тях всичко си е ясно и нищо не може да ме учуди.
При повторния вот гласуваха 204 депутати, от които 116 бяха „за”, 87 – „против”, 1 се въздържа.
„Атака” не участваха в гласуването.
Отсъствието на Атака е определило избора
Атака, освен да правят циркове ще имат ли някаква роля в парламента

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Tribune East 1912
- Контакти:
Атака, дпс и бсп да се хващат под ръчичка и масово в затвора. Отиваме към тотална катастрофа! Крайно време е да се надигнем и да покажем, че БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ, а не на турци, роми, цигани, резаци и т.н.
- Red Warrior
- Контакти:
Тоя капут Бареков го няма никакъв. Скрил се е като мишка. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Протести, протести и накрая начело пак измекяр. Нови протести, същият измекяр се е издигнал. Самолетен билет да си взема, но дали това не е сбогом с моята Родина? Дали децата ми ще разберат какво означава "България" ? Дали ако израстнат тук ще я заобичат или само мен ще мразят, че не сме тръгнали навреме?
По-голяма гнусотия от пеевски начело на ДАНС не е имало. Това лице олицитворява целия "преход".
По-голяма гнусотия от пеевски начело на ДАНС не е имало. Това лице олицитворява целия "преход".
Орешарски и Станишев днес счупиха тъпомера! А после Бойко бил тиква, прост и не знам си какво (и не - не симпатизирам на ГЕРБ)!