Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: ЛЕВCКИ-БЕРОЕ ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот greenlandia » 25 апр 2013 22:22

Все ми е тая къде ще е ,ние сме там ! Хубчев загуби един финал срещу нас,сега ще спечели с нас.Това е!
Само Берое!!!!!!!!!!!!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 апр 2013 22:33

TristaNNN написа:
BadBoy написа:Вие тези наредби ги имате за хвърчащи листчета

Добре де, дай да я видим, може пък и да си прав, но тази Наредба твърди обратното:

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Търси "Промени в наредбата" ;)
Ако ти е трудно и видео от пресконференцията има в Спортал
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2013 22:48

BadBoy написа:
TristaNNN написа:
BadBoy написа:Вие тези наредби ги имате за хвърчащи листчета

Добре де, дай да я видим, може пък и да си прав, но тази Наредба твърди обратното:

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Търси "Промени в наредбата" ;)
Ако ти е трудно и видео от пресконференцията има в Спортал

Търсих, гледах, но не намерих. От уважение към събеседника си направих труда да публикувам документ, с който да защитя мнението си. Ако ще ми се правиш на оригинален пред тинейджърите-твоя воля, Бог или Аллах с теб, не знам в какво вярвяте в Градешница/Глогово.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 апр 2013 23:05

Много си в грешка моето момче с това нон стоп припознаване с друг потребител, това градешница/глогово не зная какво е.
Ето то видео и слушай http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=46451

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 25 апр 2013 23:37

blue magic написа:София-Бургас е два пъти по-далече от Ст.Загора-Бургас. По тази логика дай да играем на Васил Левски.

Що на националния? Ами тогава дайте финала да е в Стара Загора и проблема на всички е решен. Така или иначе Берое е символичен домакин, да го направим реален такъв.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 апр 2013 23:48

Трябваше да е в Бургас- но се съмнявам, че полицията ще разреши. Двете агитки трябва да дойдат и да си тръгнат по един и същ маршрут - съмнявам се ,че ще го разрешат. Велико Търново или Сливен ми изглеждат като приемливи варианти , Ловеч също ,но там стадиона е доста малък за подобен мач.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2013 23:49

BadBoy написа:Много си в грешка моето момче с това нон стоп припознаване с друг потребител, това градешница/глогово не зная какво е.
Ето то видео и слушай http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=46451

Добре. Сега говорим. Слушал съм го, пак го преслушах, и? Освен че не чух нищо по темата на темата (може пък и ушите да ме предават днес), в по-предното мнение попитах за документ! Къде е документа? И Царя бе заснет, изказвайки мнение, че ще ни оправи за 800 дни, ама... След като ти твърдиш, че според еди си коя комисия и Наредба, мачът трябва да се играе в Бургас, е редно да покажеш наредбата, 'щото клипчето не се води официален документ. Где е документа?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 апр 2013 23:53

honda написа:Трябваше да е в Бургас- но се съмнявам, че полицията ще разреши. Двете агитки трябва да дойдат и да си тръгнат по един и същ маршрут - съмнявам се ,че ще го разрешат. Велико Търново или Сливен ми изглеждат като приемливи варианти , Ловеч също ,но там стадиона е доста малък за подобен мач.

То щото в Сливен не се пътува по един и същи маршрут, а в Търново стадиона няма терен, тъй като го ремонтират.
тристане и към документа ще ти дам линк, но сега гледам мачове

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 апр 2013 00:01

BadBoy написа:
honda написа:Трябваше да е в Бургас- но се съмнявам, че полицията ще разреши. Двете агитки трябва да дойдат и да си тръгнат по един и същ маршрут - съмнявам се ,че ще го разрешат. Велико Търново или Сливен ми изглеждат като приемливи варианти , Ловеч също ,но там стадиона е доста малък за подобен мач.

То щото в Сливен не се пътува по един и същи маршрут, а в Търново стадиона няма терен, тъй като го ремонтират.
тристане и към документа ще ти дам линк, но сега гледам мачове

Мачът ще е в Бургас. Левски колоната им ще пътува по магистралата, ние ще минем по другия път и готово. Мнооого голям проблем за полицията, ама огромен направо. Стига с тея филми хора!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 апр 2013 00:05

АЗ лично не мога да го разбера това.. Нали си има национален стадион, би трябвало финала да е на него. Аз досега не съм видял някой в Англия да се оплаква, че лондонските отбори са домакини на Уембли. Или пък ако не е на националния, поне да се обявява в началото на сезона къде ще е финала и да се знае.
И нещо друго. Защо финала все е в работен ден? Че толкова ли не могат да се отложат мачовете за първенство за двата финалиста и финала да се играе в събота? Да ги изиграят следващата сряда и толкова. С моментното положение, че финала трябва да е извън градовете на играещите излиза, че работещите фенове на двата отбора няма как да отидат на мача.

Върни се в “Архив”