България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')

Мнениеот Lubaka1892 » 01 апр 2009 22:41

PFC Litex написа:Манолев просто е от Литекс момчето и сега трябва да го оплюваме.
За фала просто рискува, защото ако не бе направил същият Кипър изравняваха и за наша радост само с жълт се разминахме.

Следователно фала е бил правилен ;)
А това да плюем публично националите си,само заради клубната им принадлежност си е ежедневие.Признавам си,че и аз съм го правил,но само пред приятели и то с цел да се заяждам. :mrgreen:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 апр 2009 22:51

Слависте, ти се радвай, че само с псуване се отърва, че с простотията си и друго заслужаваш. Аз имам един отговор на поплювковците - колко човека имаше днес на стадиона? Колко гледаха този отбор и колко гледаха недоразуменията пацо, пено, кюрдо, младенов?

liverpul2
Контакти:

Мнениеот liverpul2 » 01 апр 2009 23:01

ако идва господ за стоянов ,и мърлиото стоилов да си вземе.

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 01 апр 2009 23:02

tprodanov написа:Слависте, ти се радвай, че само с псуване се отърва, че с простотията си и друго заслужаваш. Аз имам един отговор на поплювковците - колко човека имаше днес на стадиона? Колко гледаха този отбор и колко гледаха недоразуменията пацо, пено, кюрдо, младенов?

:D :D :D Такива форумни смелчаци много ги обичам , напиши ми смелчаго къде и кога да те видя да ти покажа как се псува а и други неща както казваш
ХАЙДЕ ПОРЕДНА МИШКО ТИ СИ НА ХОД

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 01 апр 2009 23:09

liverpul2 написа:ако идва господ за стоянов ,и мърлиото стоилов да си вземе.

Идеално можеш да си грухтиш в родината си ТУРЦИЯ ;) БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!С мъри , Тройчо или който и да е начело!Честита победа.Радвам се , че имаше толкова хора , КОИТО ПОДКРЕПЯХА отбора целия мач.Такива като горните 2-ма не са българи...да станат Бразилци и пак нЕма да са доволни от игра , резултат и т.н. ..до болна психика ще да е.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 апр 2009 23:19

Чета и си мисля, как всички до момента (дори и противоположните мнения), до някаква степен са прави, в един или друг момент! Всички искаме само да побеждаваме, но всъщност футболът е отражение, на действителността на родния ни футбол. До някаква степен, въпреки че има още много, каквото трябва да постигаме, има някакви проблясъци и пробуждане, даже и в определени моменти, нашите ми харесаха.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 апр 2009 23:43

slavistite написа:
tprodanov написа:Слависте, ти се радвай, че само с псуване се отърва, че с простотията си и друго заслужаваш. Аз имам един отговор на поплювковците - колко човека имаше днес на стадиона? Колко гледаха този отбор и колко гледаха недоразуменията пацо, пено, кюрдо, младенов?

:D :D :D Такива форумни смелчаци много ги обичам , напиши ми смелчаго къде и кога да те видя да ти покажа как се псува а и други неща както казваш
ХАЙДЕ ПОРЕДНА МИШКО ТИ СИ НА ХОД

След 15 минути, пред вас?

Бахти малоумника, аз ли те псувах... ма май трябваше, нещастник.

Ае стига офтопик, нещо за мача?

Аз пак да питам - колко хора имаше на стадиона? Кога за последно имаше толкова?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 апр 2009 23:50

Една доста добра атмосфера! Наблюдавах много агресивен и борбен отбор на България! За пореден път феновете показахме как се подкрепя България! Мъри видя, че националният е обичан!!! Тази вечер един голям Митко Иванков!!! От вратари сме без конкуренция. Имаме двама невероятни централни халф-а в лицето на Стенли и Пелето!!! Ако не бяха на защитата и вратаря щеше да им е черно! Нямаше слаб футболист от нашите на терена. Само някои грешни отигравания на Томашич, но после оправда доверието на Мъри. Мечо и Благо също имаха слаби отигравания, но като цяло бяха на ниво. Обаче Благо беше доста набеден от феновете на стадиона :roll: Много добро включване на Велизар!!! Като цяло съм много щастлив от победата и доволен от играта на лъвовете...защото на терена бяха истински лъвове.

На останалите бастуни дето критикуват мога само да кажа: Ей балъци, оставете хората да работят на спокойствие!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 01 апр 2009 23:51

Ебаси зора,ония спретнаха равен,сега трябва да биеме всички....

Aleksandyr
Контакти:

Мнениеот Aleksandyr » 01 апр 2009 23:53

Aбе като се замислиш няма никаква разлика пак ни тря да бием Грузия и Ейре

Върни се в “Архив”