Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Мнениеот kent1914 » 19 мар 2013 13:41

Всичко е черно тото някъде по Азия :) Явно ,че и ние и Лудогорец сме се разбрали за първите мачове след паузата. Извинявайте ,но футболистите и на двата отбора сме ги виждали как могът да играят,така че ,не си хабете нервите за този който духа ! :twisted:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 мар 2013 17:24

Тоя Тонев кой си мисли че ще излъже..... слушах го сега обяснява кво искал да каже за другите начини по които щели да стават шампиони именно наказания и привличането на Боримиров и това станало по желанието на тренера .
Е хубу де тренера пожела наказанията и борето след като му отхвърлиха оставката... а да обясни тонев преди илиев да му постави тея искания той на врачка ли е ходил бооб ли е хвърлял че да ги знае.
Ще си купите мачовете и те тва е.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 19 мар 2013 19:48

Браво Ивчо ,Боримиров бе най-големия кол, който можеше да му забиеш в г..а на Батков.Още малко и може да прекръстиш и отбора.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 19 мар 2013 22:30

Тонев, Боримиров и Илиев много заплашително гледаха на пресконференцията.. :mrgreen:
И кого плашат с тези закани? :shock:
Ако досега не са си въвели ред в отбора, кой им е виновен на Ил Ил и шефа на тотото?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 20 мар 2013 09:42

Интересно как така един друг треньор поиска да има един друг спортен директор и мъжагата Тонев тогава се направи на малко бебе и беше казал в едно интервю,че тогава е бил готов да си тръгне от Левски,а сега щом Илиев си поиска Боримиров го получава ! А другото по дразнещо е защо вчера на пресконференцията никой журналист не го попита точно това или се бяха уплашили милите от страшния поглед на Тонев :lol:

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 20 мар 2013 09:57

Много ме е яд,като чета глупостите ,които пишат някои колеги във форума. Може и да са прави,но в името на синята идея се налага да преглътнем нещата,които в даден момент не ни харесват.Преди седмица написах тук,че ако Илиян обича Левски,трябва да си тръгне.Е,това не стана,а получихме нов спортен директор.Не е Сираков,но все пак е нещо.Надявам се на някаква промяна.Ако не спечелим мача във Варна,идването на Боримиров ще се окаже според мен безсмислено. Омръзна ми да чета " Батков вън ".Стига с тия простотии.Няма отбор в България,който има такъв собственик.И на мен не ми е много симпатичен,но това е истината. Да си гледаме отбора.Що се отнася до Пелето и Рамос,мисля,че ще разберем доколко прав е бил Илиян още на мача с Черно море.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 20 мар 2013 12:34

[offtopic]Като става въпрос за черно тото защо миналия мач на Лудогорец го нямаше във Еврофутбол?[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 мар 2013 16:19

Горните редове е истината, моите поздравления за обективния коментар, пич! ;) Препоръчвам на всички залитнали по крайностите фенове на Левски да прочетат по още веднъж тия няколко изречения :!:

Аз друго се чудя - какво ли щеше да стане, ако в средата на второто полувреме Жоао Силва бе вкарал онова центриране на Гари Родригес, при което ударът му мина на сантиметри от гредата, защото с този гол печелехме мача? Дали щяха да станат тия събития, дали Илиян щеше да подаде оставка, дали Борето щеше да бъде привикан? Айде дайте си сметка, че всичко беше на един косъм там и при тоя случай надали щеше да има такива сътресения.
Реално нашите влязоха в тоя мач отпуснати и подцениха съперника. Първото полувреме имахме едно положение, но второто реално имахме 3-4 реални шанса за гол и само заради лош късмет не влязоха. Наистина липсата на мотивация е грешка на треньора, но нека да не забравяме и тежкия мач с Литекс само няколко дни по-рано, които поизчерпа и физическите сили на играчите. Според мен нещата се преекспонираха и се раздуха прекалено, най-вече за грешката на Лудогорец и шанса да се изравним с тях, което всички смятаха за сигурно.
Илиян трябва да остане не само до края на сезона, а и през следващия. Стига с тия смени през половин сезон, до сега това не е дало резултат, макар и да сме го правили многократно. Единствен Херо е по-добър вариант, но всички знаем каква е ситуацията с него.
Понеже се спомена и Жоао Силва, ще кажа няколко думи и за него. Според мен той е много качествен играч и в неделя беше единствения освен Гари, който гореше в мача - при всеки пропуск или провалена атака подскачаше от яд по терена, нахъсваше съотборниците си и пресираше противника. Липсва му обаче игрова практика - ако му се даде шанс, лесно ще влезе в час и ще вкарва. Точно такива като него ни трябват - играчи с желание и хъс!
И в завършек - оставете на мира треньора, застанете зад гърба му и не го плюйте! Илиян е кадърен и му е нужно спокойствие поне от страна на феновете, защото нали се сещате колко е трудно да балансираш с мераците и щенията на хора като Батков и Тонев и едновременно с това да си гледаш тренировките и мачовете? :?: :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Sleepwalker

Абе пич ти наистина ли мислиш това което пишеш.Илиев да останел и следващия сезон.Абе него трябва да го разстрелят за назидание като вреден за футбола човек.Този некадърник не разбира от футбол и съврененна тактика.Този гном кара на принципа играйте и каквото стане пък после ще мислим.Батков изхвърли веднага от клуба буфера и гнома защото ще страдаш още сумати години напред.Махай буфета око ще и да не направим този пуст стадион.Искам ЛЕВСКИ да играе както през 2005-2007 година,да ги гледам с кеф и гордост как мачкат всеки който хванат и как половината отбори в европа треперят от тях.А не като сега да треперам от всеки селски отбор.И ти ще ми обесняваш че този гном щял да се справи.Илиев сто години да стои в отбора сто години ще си стоим така посредствен и слаб отбор бит от всеки когото ни хване и всеки на наш гръб да си гради авторитета.БОЖЕ ГОСПОДИ ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ЕДИН ДОБЪР ТРЕНЬОР НА ТОЗИ СВЯТ ДА ДОЙДЕ ДА НИ НАУЧИ НА ФУТБОЛ.И прав е Ангелов с такъв гном и мишок като илиев трябва да се държат с него точно така като с ку..а на околовръсното,даже трябваше да го изнасилят в съблекалнята.Той само за това става но не и за футбол.Батков ако не искаш да съсипеш отбора гони веднага гнома и буфера от ЛЕВСКИ и връщай моментално НАСКО СИРАКОВ В НЕГО Е ИСТИНАТА И БЪДЕЩЕТО НАОТБОРА.САМО ТОЙ МОЖЕ И РАЗБИРА ТАЗИ ИГРА ФУТБОЛА ВСИЧКО ДРУГО Е ВЪЗДУХ И ПЛЯВА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 мар 2013 17:31

No Pyro No Fun написа:[offtopic]Като става въпрос за черно тото защо миналия мач на Лудогорец го нямаше във Еврофутбол?[/offtopic]

То и Миньор - Литекс го блокираха в ЕФУ, това какво трябва да значи, като коефициента за двойка беше доста нисък?
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 мар 2013 10:46

Чакат ни още три години мъка и простотии.Така ще е докато не върнат Наско Сираков в Левски.Разберете го това веднъж завинаги.Няма го Наско няма футбол в Левски.ТОВА Е ИСТИНАТА.Затова аз съм дотук.След три години когато на всички им просветне че без Сираков няма Левски и го върнат тогава с кеф ще гледам отбора.Защото ми се гледа европейски футбол а не селски кеч какъвто в момента играе отбора на Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Архив”