Илиан Илиев подава оставка! ЧЕСТИТО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев подава оставка! ЧЕСТИТО!
Днес бях на стадиона още от началото на мача се видя подценяване на съперника каквото казаха че няма да има но винаги е така играха уж пропуснаха куп положения и дори монтана можеха да победят като нищо. Но както се казва не играе треньора .. така че съм твърдо против илиян да се махне от Левски .
Левски София 1914
Подава оставка ама Тонев нещо се излага и не я приема .
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:BadBoy написа:Тонев: Обещавам ви че ще станеме шампиони!
Грънчаров: Как точно с тази игра?
Тонев: С тая игра не, но си има други начини, които трябва да бъдат използвани максимално
БРАВО и РЕСПЕКТ
На кое викаш браво?
Ако е това което си мисля, вероятно догодина няма да има съдии за А група.
-
Вероятно Тонев е имал предвид "глоби и санкции под "други начини", но то е ясно че няма да мине и без някой и друг уреден мач. Но при положение че всички водещи отбори са слаби в момента, не виждам какво ще е толкова странно ако Левски стане шампион.Всички са слаби- все един трябва да вземе титлата 

- milenkorak
- Контакти:
Не знам кога Илиан Илиев казва истината. Дали вчера след мача с Монтана, когато каза - „Това, което се случи след мача, си бях казал, че като дойде такъв момент, ще си подам оставката. Не съм дошъл нито за пари, нито за слава. Бях си обещал, че в момента, в който тези хора, които преди са скандирали името ми, поискат оставката ми, ще я подам“, мотивира решението си наставникът. Или в началото на шампионата, когато се чувстваше доста уютно на "Герена" и ... " Накрая той разкри, че на "Герена" се чувства доста спокоен, дори повече, отколкото в Берое, където голяма част от феновете го боготворяха: "Учудващо тук се чувствам по-спокоен, отколкото бях в Стара Загора. Тук съм изкарал страхотни години като футболист и някак си ми е по-спокойно и преди, и по време на мачовете, не знам каква е причината". Явно за Илиан спокойствието свършва, така както и търпението на публиката.
Два дни го мислите това, което е казал Тонев. Имал е предвид, че ще стимулират други отбори срещу преките конкуренти за титлата. Simple as that.
ХЕРО, ХЕРО и ПАК ХЕРО !!!
- Син до гроб_
- Контакти:
Tony_CSKA написа:По-спокойно го давайте! Гответе се за следващия кръг, че тогава Гонзи ще ви вземе точки и ще настъпи истинският ФЪН!
Последно-ще ни ляга ли както грухтяхте 2 месеца или ще ни взима точки? Здраво ви е налегнала шизофренията.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Син до гроб_ написа:Tony_CSKA написа:По-спокойно го давайте! Гответе се за следващия кръг, че тогава Гонзи ще ви вземе точки и ще настъпи истинският ФЪН!
Последно-ще ни ляга ли както грухтяхте 2 месеца или ще ни взима точки? Здраво ви е налегнала шизофренията.
Има да си ви отмъщава той, няма да ви ляга. Много е слаб, но ще направи всичко възможно, за да ви се докаже. Аз никога не съм твърдял, че ще ви ляга, а за други ЦСКА-ри не знам, а и не мога да отговарям за мененията на всеки.
Какво се случва с решението за оставката на Илиан и глобите
Няма никакви официални новини за това какво се случва, което ме притеснява. В крайна сметка Илиев остава или си заминава, какви ще са глобите за играчите и кога Тонев ще излезе да обяви какво е решил?