Илиан Илиев подава оставка! ЧЕСТИТО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Re: Илиан Илиев подава оставка! ЧЕСТИТО!

Мнениеот vlad442 » 18 мар 2013 01:17

Днес бях на стадиона още от началото на мача се видя подценяване на съперника каквото казаха че няма да има но винаги е така играха уж пропуснаха куп положения и дори монтана можеха да победят като нищо. Но както се казва не играе треньора .. така че съм твърдо против илиян да се махне от Левски .
Левски София 1914

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 мар 2013 02:55

Подава оставка ама Тонев нещо се излага и не я приема .

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 18 мар 2013 08:24

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
BadBoy написа:Тонев: Обещавам ви че ще станеме шампиони!
Грънчаров: Как точно с тази игра?
Тонев: С тая игра не, но си има други начини, които трябва да бъдат използвани максимално

БРАВО и РЕСПЕКТ

На кое викаш браво?

Ако е това което си мисля, вероятно догодина няма да има съдии за А група.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 18 мар 2013 09:10

Вероятно Тонев е имал предвид "глоби и санкции под "други начини", но то е ясно че няма да мине и без някой и друг уреден мач. Но при положение че всички водещи отбори са слаби в момента, не виждам какво ще е толкова странно ако Левски стане шампион.Всички са слаби- все един трябва да вземе титлата ;)

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 18 мар 2013 09:45

Не знам кога Илиан Илиев казва истината. Дали вчера след мача с Монтана, когато каза - „Това, което се случи след мача, си бях казал, че като дойде такъв момент, ще си подам оставката. Не съм дошъл нито за пари, нито за слава. Бях си обещал, че в момента, в който тези хора, които преди са скандирали името ми, поискат оставката ми, ще я подам“, мотивира решението си наставникът. Или в началото на шампионата, когато се чувстваше доста уютно на "Герена" и ... " Накрая той разкри, че на "Герена" се чувства доста спокоен, дори повече, отколкото в Берое, където голяма част от феновете го боготворяха: "Учудващо тук се чувствам по-спокоен, отколкото бях в Стара Загора. Тук съм изкарал страхотни години като футболист и някак си ми е по-спокойно и преди, и по време на мачовете, не знам каква е причината". Явно за Илиан спокойствието свършва, така както и търпението на публиката.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 мар 2013 10:30

Два дни го мислите това, което е казал Тонев. Имал е предвид, че ще стимулират други отбори срещу преките конкуренти за титлата. Simple as that.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 18 мар 2013 11:41

ХЕРО, ХЕРО и ПАК ХЕРО !!!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 18 мар 2013 14:48

Tony_CSKA написа:По-спокойно го давайте! Гответе се за следващия кръг, че тогава Гонзи ще ви вземе точки и ще настъпи истинският ФЪН! :lol:

Последно-ще ни ляга ли както грухтяхте 2 месеца или ще ни взима точки? Здраво ви е налегнала шизофренията.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 мар 2013 16:28

Син до гроб_ написа:
Tony_CSKA написа:По-спокойно го давайте! Гответе се за следващия кръг, че тогава Гонзи ще ви вземе точки и ще настъпи истинският ФЪН! :lol:

Последно-ще ни ляга ли както грухтяхте 2 месеца или ще ни взима точки? Здраво ви е налегнала шизофренията.

Има да си ви отмъщава той, няма да ви ляга. Много е слаб, но ще направи всичко възможно, за да ви се докаже. Аз никога не съм твърдял, че ще ви ляга, а за други ЦСКА-ри не знам, а и не мога да отговарям за мененията на всеки.

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Какво се случва с решението за оставката на Илиан и глобите

Мнениеот bardon_27 » 18 мар 2013 16:55

Няма никакви официални новини за това какво се случва, което ме притеснява. В крайна сметка Илиев остава или си заминава, какви ще са глобите за играчите и кога Тонев ще излезе да обяви какво е решил?

Върни се в “Архив”