Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот siniq_fen » 16 мар 2013 22:05

Teo написа:Сигурна 1-ница е това! Съдията и БФС няма кой ги спре!

Така е, иначе Монтана ще ни пометат като вихрушка, но какво да се прави...
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 мар 2013 22:30

W84me написа:Резила на Лудогорец-Пирин прави този мач най-важния за сезона!

така е .Победим ли утре в което съм 100 % сигурен , Лудогорец ще напълнят гащите .

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 16 мар 2013 22:33

tevez написа:Всеки играч като каже така "Няма значение къде ме слага треньора, важно е да играя" и направо побеснявам. Как ще няма значение? Не е целта да играе и само да се мятка по терена, а да е полезен и да се справя добре. Дай като няма място за Мишо Иванов на вратата и да го сложим нападател :?

Ако се окажат верни едни слухове, че някои имат клауза, че при еди колко си изиграни мача ще вземат повече $$$ в края на месеца, ясно защо им е все тая на коя позиция ще ги сложат.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 16 мар 2013 23:05

Дано най-накрая направим силна серия мачове и да покажем поне малко постоянство все пак постоянството е класа...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 мар 2013 23:46

4:0 за Отбора на народа ! Хеттрик на Стъридж и един гол на Гаджев.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 мар 2013 04:59

0:0, 1:1

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 мар 2013 09:47

eelche написа:Много се радвам,че има трезвомислещи и интелигентни пичове,ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ във нашия форум! ;)

С оглед на развитието на мачовете през есента,ранното отпадане от абсолютния анонимник ФК Сараево,ключовите загуби срещу преките конкуренти за титлата и тотално страхливия стил на игра срещу почти всички отбори от А група съм наясно,че този отбор е достигнал максимума си,тавана си на развитие :roll:

Като се има предвид и ТОТАЛНО сбърканата селекция-да изгониш Сьорд Арс в Китай,Иван Цветков да бъде обявен като застаряващ,както и юношата на Барселона Тони Калво,а на тяхно място да бъдат привлечени Жоао Силва(дрво),Марсиньо(футболен пенсионер),Опоку(изгонен от Лудогорец,като нашите са били предупредени предварително за него) + ментетата от Перник и Стара Загора,които бяха привлечени тази зима,просто лъсва футболното невежество на Ил.Ил,Дончо,Тонев,Вуцата и ко.

След показаното срещу Ботев в Пловдив(направиха ни за смях) и особено срещу децата на Литекс(можехме и да загубим,ако не беше Дюран Дюран),съм напълно убеден,че трябва да се дава шанс на младите футболисти от НАШАТА школа!Със този очевидно липсващ стил на игра,страхлив и плах футбол без идея,без владеене на топката,без фантазия няма да стане нищо и пак ще падаме от посредствени отбори с добра тактическа дисциплина.Както и да е,явно на хората по високите етажи не им пука,та ние ли ще оправим ситуацията?!

Очаквам да смачкаме и без това нагъзения отбор на Северозападнала България с поне 5 гола разлика ! САМО ЛЕВСКИ!

Уважавам мнението ти, но катгорично не съм съгласен с него. Трябва ли да ти напомням че с Арш, Цветков, Калво и Жуниор така мачкахме че 3-4 кръга преди края бяхме на 5-6 място и накрая с родилни мъки и щур късмет се добрахме до 3-то мястото, както и по това време на годината вече бяхме приключили с участието си за Купата след като бяхме размазани от Локо(Пд) записаахме цифром и словом 9 загуби от български отбори- явно всичките са били големи трансферни попадения.
Със сегашната тотално объркана селекция сме на 2-ро място с всички шансове днес да се изравним по точки с лидера при положение ,че имаме и домакински мач срещу лидера- според моето скромно мнение имаме все още всички шансове за титлата, същата е и ситуацията за Купата. Едно таково трансферно недоразумение до момента е вкарало 16 гола за отбора ни. Писал съм и преди че Жоао Силва за мен е много качествен футболист , сигурен съм че след време този футболист ще играе на много по-високо ниво от Левски, както и съм сигурен че след като напусне Левски клуба ще бъде на печалба от него.. Бих споменал и за едно друго голямо трансферно недоразумение- Гари Родригез явно много невжи са били тези ,които са го взели в Левски. при една селекция от типа на тази ,която прави Левски ако от 5 привлечени футболиста един се окаже попадение е напълно достатъчно.
Не знам дали ти прави впечатление че през последния трансферен прозорец бяха привлелечени само млади момчета,които спокойно могат да останат в Левски поне 3-4 години. По този начин може да се изгради един отбор ,който да се обиграе и само така могат да се постигнат трайни успехи.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 мар 2013 11:13

honda написа:3-4 кръга преди края бяхме на 5-6 място и накрая с родилни мъки и щур късмет се добрахме до 3-то място

:lol: Ако това го прочете някой неутрален ще си помисли, че всичко е било в рамките на феърплея и Левски заслужено са се добрали до поредната година класирани за Европа, но не е така, приятели на българския футбол. Не е така! И Хонда много добре го знае!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 17 мар 2013 11:36

Тва е състава!
------------------------Илиев-------------
-----Мюлдер---Д.Димов---Везалов---Пинто
---Рамос------Ангелов---Велев---Стъридж
------------------цар Леонид------------
------------------- Перчема------------

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 11:40

1. Браво за темата, много добре е направена.
2. Колко смях има в тая тема, Левски няма как да победи колоса Монтана без БФС, тва е! Тео, колко пъти да ти кажа да се прегледаш? Шизофренията не те пуска :(
3. Едно 2/3:0 ме устройва.
4. Ето моя състав.

Това, че Мишо ще е нападател, Гари минава в Централен Защитник, Мюлдер на вратата, Ангелов като плеймекър, Гаджев крило. 6 точки! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”