Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед
3:0
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Двата отбора са с еднакви шансове. Юнайтед няма да излезе да се надиграва, а ще играе по-защитно. Реал пък изпитва доста трудности при добре организирана защита. Реал ще упражни начален домакински натиск и ако успее да вкара ранен гол, мачът ще стане много тежък за Юнайтед. Ако Мадрид победи, нещата за Манчестър стават много сложни, защото на Олд Трафорд Реал ще играе на контраатака, а той може да бъде унищожителен в този компонент от играта.
LaRgO написа:Двата отбора са с еднакви шансове. Юнайтед няма да излезе да се надиграва, а ще играе по-защитно. Реал пък изпитва доста трудности при добре организирана защита. Реал ще упражни начален домакински натиск и ако успее да вкара ранен гол, мачът ще стане много тежък за Юнайтед. Ако Мадрид победи, нещата за Манчестър стават много сложни, защото на Олд Трафорд Реал ще играе на контраатака, а той може да бъде унищожителен в този компонент от играта.
Остана само да фиксираш и крайния резултат

пп:Ако пък Юнайтед победи,какви стават нещата за Реал?
Сложни или невъзможни

smoothc написа:Остана само да фиксираш и крайния резултат![]()
пп:Ако пък Юнайтед победи,какви стават нещата за Реал?
Сложни или невъзможни
Не мога да дам краен резултат. Написах, че са с равни шансове.
Колкото до двете подчертани изречения, ами ти да не мислиш, че Юнайтед ще излезе да се надиграва с Реал на Бернабеу ?
Аз не вярвам да го направи, няма и смисъл да го прави. Освен това, напълно нормално е Реал да упражни начален домакински натиск. Сега дали ще се получи или не, не мога да кажа.
За въпроса ти, нещата за Реал стават почти невъзможни.
-
- Контакти:
Hahaha1 написа:AnalBreaker написа:Бием ги тия бе ! То те не мога да победят Гранада камо ли най-великият англиийски клуб !
Glory Glory Man United !
Мислех,че Юнайтед играе с Реал,защо намесваш Ливърпул?
Май нещо не ти се отдава мисленето много много

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
от smoothc на 20 Дек 2012 20:14
MuFc1878 написа:
Оправим ли си защитата няма да имаме ядове срещу Реал... само, че не съм сигурен дали ще се случи за 2 месеца
Ако всички са здрави,мисля че със сигурност ще имаме подобрение....Да,за два месеца наистина ще е трудно,но ако успеем да намалим допускането на голове на средно 1(вместо сегашните над 1,5)..мисля,че нещата ще си дойдат на мястото.
Образно казано на всеки 5 мача,поне 2-3 сухи мрежи..дай Боже и повече,но мисля че и това би било страхотно!
Случи се!

В последните 10 двубоя сме допуснали 8 гола,което прави 0,8г/мач.
Разликата в сравнение с предходните(10-1,5г/мач) е цели 0.7 пункта,което е едно сравнително добро постижение,което ясно подчертава,че има подобряване на защитата.
Отбелязаните голове в последните 10 мача са 22,което прави 2,2г/мач.
Отбелязаните голове в предходните 10 мача са 26,което прави 2,6г/мач.
Или образно казано-се наблюдава лек спад в това отношение с цели 0,4 пункта,което реално погледнато,изобщо не влияе пряко,върху представянето на отбора.
В най-важният етап от сезона-синхронът между защитата и нападение е факт!
Юнайтед печели своите мачове икономично и със стил,ротациите и широчината на състава са основните фактори,които пряко оказват влияние върху целия този процес,и не на последно място-промяната в нагласата и анализирането на всеки един детайл от играта,от страна на сър Алекс Фъргюсън.
Просто в това отношение е перфектен!
Последна промяна от smoothc на 11 фев 2013 02:01, променено общо 2 пъти.
Страхотна тема, баджанак, браво. 
Мача както и да го гледаме е троен. МЮ има сили да изхвърлят РМ от ШЛ, но точно на Бернабеу не смятам, че ще ги биете. Въпреки проблемите на испанците и най-вече липсата на Касиас мача в Испания не виждам как Реал ще го загуби. Ако имате късмет ще постигнете голов Х, ако нямате ще паднете с 2 гола разлика. Вече реванша е друга бира, но сега става въпрос за първият мач в Мадрид. Като цяло МЮ не играе много успешно с испански отбори и статистиката ви срещу тях не е много цветуща. Надявам се да излезете крайни победители от този дуел и да попарите мечтите за десетата на меренгетата, пък да видим. Определено ни чакат два много интересни мача, които чакам с нетърпение.
Оптимистичната ми прогноза е 2:2, реалната е 3:1.
Успех!

Мача както и да го гледаме е троен. МЮ има сили да изхвърлят РМ от ШЛ, но точно на Бернабеу не смятам, че ще ги биете. Въпреки проблемите на испанците и най-вече липсата на Касиас мача в Испания не виждам как Реал ще го загуби. Ако имате късмет ще постигнете голов Х, ако нямате ще паднете с 2 гола разлика. Вече реванша е друга бира, но сега става въпрос за първият мач в Мадрид. Като цяло МЮ не играе много успешно с испански отбори и статистиката ви срещу тях не е много цветуща. Надявам се да излезете крайни победители от този дуел и да попарите мечтите за десетата на меренгетата, пък да видим. Определено ни чакат два много интересни мача, които чакам с нетърпение.
Оптимистичната ми прогноза е 2:2, реалната е 3:1.
Успех!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
smoothc написа:от smoothc на 20 Дек 2012 20:14
MuFc1878 написа:
Оправим ли си защитата няма да имаме ядове срещу Реал... само, че не съм сигурен дали ще се случи за 2 месеца
Ако всички са здрави,мисля че със сигурност ще имаме подобрение....Да,за два месеца наистина ще е трудно,но ако успеем да намалим допускането на голове на средно 1(вместо сегашните над 1,5)..мисля,че нещата ще си дойдат на мястото.
Образно казано на всеки 5 мача,поне 2-3 сухи мрежи..дай Боже и повече,но мисля че и това би било страхотно!
Случи се!![]()
В последните 10 двубоя сме допуснали 8 гола,което прави 0,8г/мач.
Разликата в сравнение с предходните(10-1,5г/мач) е цели 0.7 пункта,което е едно сравнително добро постижение,което ясно подчертава,че има подобряване на защитата.
Отбелязаните голове в последните 10 мача са 22,което прави 2,2г/мач.
Отбелязаните голове в предходните 10 мача са 26,което прави 2,6г/мач.
Или образно казано-се наблюдава лек спад в това отношение с цели 0,4 пункта,което реално погледнато,изобщо не влияе пряко,върху представянето на отбора.
В най-важният етап от сезона-синхронът между защитата и нападение е факт!
Юнайтед печели своите мачове икономично и със стил,ротациите и широчината на състава са основните фактори,които пряко оказват влияние върху целия този процес,и не на последно място-промяната в нагласата и селектирането на всеки един детайл,от страна на сър Алекс.
Интересни сметки, но не забравяйте, че съперниците, срещу които сте се изправяли в тези 10 мача са доста по-слаби от РМ и най-вече качествата и класата на нападателите на тези отбори са доста по-назад от класата и качествата на нападението на испанците.

Ще бъде интересно да се види на кой вратар ще заложи Съра. Дано да не е Де Хеа, че той хич да не е знае как да поема доста голове от РМ от престоя му в Атлетико Мадрид...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Ще бъде интересно да се види на кой вратар ще заложи Съра.
Да,за мен лично това е една от горещите въпросителни и въпреки подобрението на Де Хея,аз не съм докрай убеден,че ще бъде максимално концентриран и спокоен за дерби от такъв ранг....Нищо лично,напротив уважавам го изключително много и напълно осъзнавам,че след няколко години Давид ще се превърне в един от най-добрите вратари в Европа,дори още след жребия коментирах,че като бивш играч на Атлетико ще бъде и един от най-мотивираните играчи и решен да покаже най-доброто от себе си,но след време като се размислих,достигнах до извода,че има някои фактора,които са меко казано против него(без да ги изброявам),така че един Линдегаард,който за разлика от Де Хея не притежава този уникален рефлекс,но пък не е толкова рисков(най-вече при центрирания),а и реално погледнато е доста по-опитен,по-уверен,вдъхва испокойствие в защитата-все фактори,които особено в ШЛ изобщо не трябва да се подценяват....Но в крайна сметка,решението ще вземе сър Алекс и каквото и да е то,най-важно е да се окаже правилното!
smoothc написа:riak4 написа:Нямам търпение да дойде тоя мач. Мисля, че Реал ще победят поради две причини.
1. Домакини са.
2. Реал във важните мачове този сезон играе много добре и на макс. На скоро срещу Барса, когато липсваха доста от важните играчи на Реал те играха много добре и пропуските ги лишиха от победата.
Много ще е важно Реал да не допусне гол или ако допусне поне да бие с минимум 2 гола разлика. За Реал ШЛ е спасението на сезона им за това няма да жалят сили. Прогнозата ми е 2:1 с красив футбол и много емоции.
А Юнайтед във важните мачове само се разхожда,нали?
Да съм казвал такова нещо?!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]