Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Саид Хюсеинович-фен тема

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 16:49

cska - maina написа:
rsk написа:
Teo написа:Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци :lol: :lol: ... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко. :twisted:

Ти не говори за деца бе, малолетния :lol:

Все ни е заръгал. То и присо щеше да ни ръга, пък даже ни го отмъкнахте под носа :lol:

Е, има разлика, тоя вече ви разчекна в два мача. Дори и грозноватото ренде- Гаджев, дето си ви псува феновете на Подуене, не можа да го спре, макар и да има сходни задни части с новото ни попълнение, което говори за мощ. Техниката му се видя, както и завършващия удар, при който лилипута можеше да бъде убит или поне тежко ранен....Общо взето е комплексен футболист!

2 мача? Аз мисля, че е само 1.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2012 16:50

:lol: Ти май за Коледа си получил кутия с остроумия :lol: Лапенце, даже не знам каква ви е селекцията и кои са тия екзекутори. Ако ще и Меси да вземете, пак ще ви закрият рано или късно. Просто ми е много смешно как се надъхвате а после падате от високо. То и платини като дойдеше, щеше не знам си кво да стане, пък не видях да се случва :roll: 9 точки от първия, толкоз.
cska - maina, освен тия 2 мача, колко още му гледа? Присо на клиповете също беше добър. :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 16:53

rsk написа:Много яко чешате като гледам класирането :lol:
Тео, малчугане, то вие и за Гонзо говорехте, че за нищо не ставал. А там не е ръгане, направо е анален сондаж :lol: 15... Ти си седнал с некъв Садам Хюсеин да ме плашиш, хаха...

че от Гонзо наистина нищо не стана, като изключим няколко сравнително добри мача на поста дефанзивен халф в посредствения тим.Риека! Саииииде има техника, има и скорост, мощ, удар, все неща, които Гонзо си поръчваше на Дядо Коледа, но явно е бил дълбоко непослушен :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 дек 2012 16:55

Човека си замина, вие фен-тема му правите... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 16:56

рск, Нищо друго не съм му гледал, освен двата мача с вас! Но аз и Мораес не бях гледал, изобщо дори, ама познах , че е машина!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2012 16:58

Нищо не стана, ама вкара 100+ гола. Кво ме интересува, че не направи нищо извън България. Нали докато играеше в Левски ви съсипваше. Сънувахте кошмари от него :idea: И сега да го пуснат да играе, пак ще ви вкара.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 дек 2012 17:01

rsk написа:Нищо не стана, ама вкара 100+ гола. Кво ме интересува, че не направи нищо извън България. Нали докато играеше в Левски ви съсипваше. Сънувахте кошмари от него :idea: И сега да го пуснат да играе, пак ще ви вкара.

Така е,с лакти и ритници извън България не му разрешаваха,както и на Дембелето де. ;)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 17:04

rsk написа:Нищо не стана, ама вкара 100+ гола. Кво ме интересува, че не направи нищо извън България. Нали докато играеше в Левски ви съсипваше. Сънувахте кошмари от него :idea: И сега да го пуснат да играе, пак ще ви вкара.

Ами въпрос на критерий, за което ви разбирам. Мен ме радва футболист като Бербатов, хем в Бг нижеше, хем направи кариера в Европа! В този ред на мисли, имаше едно селяндурче навремето в отбора ни, което имаше някакви качества, но му беше криво, че не е вече номер1, както е бил на село и си замина на царевицата! Пак повтарям: Въпрос на критерий!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 27 дек 2012 17:07

Teo написа:
rsk написа:Много яко чешате като гледам класирането :lol:
Тео, малчугане, то вие и за Гонзо говорехте, че за нищо не ставал. А там не е ръгане, направо е анален сондаж :lol: 15... Ти си седнал с некъв Садам Хюсеин да ме плашиш, хаха...

Страх и паника тресе подуяне през Коледа, селекция се прави само от екзекутори на Левски, как да не се плашите е :lol:

Мега Голяма селекция..... :) Един подарен "талант" Чочев....Невероятния защитник Венцислав Василев; Футболиста с кола за 200 000 лв - пред пенсия.......и евентуално Саид Юсеинович дето през цялата професионална си кариера има 9 гола.... :) :) До тук изхарчени о лв...........И около два тона скраб :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2012 17:09

гражданин от село написа:

Така е,с лакти и ритници извън България не му разрешаваха,както и на Дембелето де. ;)

Аааа, значи и това е плод на конспирацията срещу ЦСКА :lol: Отвори ми очите! Деееба заради това синьо БФС колко време съм се заблуждавал...
cska - maina, не знам бил ли си от ЦСКА, когато Бербатов играеше. Тогава НЕ ви кефеше. Не ви кефеше, щото ви съсипа спечелената титла. И майка му го прибра ревящ от стадиона, щото искаха да го линчуват разни, дето не му се кефеха. Ама ти сигурно не си бил от тях :lol: всеки така вика
Червени_шампиони, ние поне си имаме стадион и база :lol: Вие ползвате чужди

Върни се в “Архив”