ralka_levskarka написа:snakebite написа:ralka_levskarka написа:То тия са богопомазани. Срещу тях дузпа не се свири и не се дава червен картон. В три техни мача се даваше ЧК за другия отбор.
П.С. Лудогорец са слаби още от мача им с Литекс, ако някой не помни да му припомня, че още тогава можеха да изгубят точки. (5 кръг)
Ralke, изказваш се неподготвена ? Този сезон имахме червен картон - точно срещу ЦСКА. Минлата година пак имахме два - червени картона - с Берое и ЦСКА пак ...
И в коя минута го имахте? 80? Вие като Манчестър Юнайтед в три мача играят срещу по- малко от 11 души.
О не ми казвай за червени картони защото вашия вратар трябваше да почива точно за нашия мач. И трите картона срещу нас си бяха заслужени, в два от мачовете ( С Черно море и Берое) бях на стадиона и видях за какво става на въпрос. Вие като не сте били - не коментирайте. Картона на Миньор е безспорен - избиване от голлинията с ръка, ако не е червен картон, какво е ..
Стягайте се здрава битка и това е, ЦСКА много търчаха и използваха две грешки, и затова биха , а смея да твърдя че в момента са по-добър отбор от вас..
Дано има феърплей в тоя мач, че ме глождят едни съмнения по повод сътрудничеството Батков - Домусчиев за ТВ правата, да не би да се осребри и в нещо друго...