ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 11:28

AnalBreaker написа:Победа за ЦСКА с 1 гол ралика над левски. Когато едните са зле, оставят другите да бият. Нищо чудно на пролет, когато левски изпаднат в няква криза ЦСКА да им даде 3-те точки

Е затва говорим . Нашия президент е с червени пристрастия , така че аз лично ще се въздържа от прогноза , защото мача пак ще се изиграе в ложите , а не на терена .

ПП: Ние с Гарата нямахме дори опит за удар при онова надупване (1-3) на "герена" , кво остава сега ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 окт 2012 11:42

Чета тука разни коментари за по - добра форма, по- класен и се чудя да плача ли да се смея ли?
Ако играта на Левски в последните два мача ви се вижда класна и смятяте ,че отбора на Левски играе добре значи,че сте сложили не сини ,ами тъмно лилави очила.Дано така да разсъждава и Илиян Илиев!

Потребителски аватар
Синя Зона
Контакти:

Мнениеот Синя Зона » 07 окт 2012 11:43

onegavon написа:Чета тука разни коментари за по - добра форма, по- класен и се чудя да плача ли да се смея ли?
Ако играта на Левски в последните два мача ви се вижда класна и смятяте ,че отбора на Левски играе добре значи,че сте сложили не сини ,ами тъмно лилави очила.Дано така да разсъждава и Илиян Илиев!

A ти как я определяш играта на Левски ,след като не дават мачовете по телевизията? :? Да не би да ходиш на всички мачове на Сините?
[center][wrapimg=]http://img28.imageshack.us/img28/7301/122no5k.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2012 11:44

onegavon написа:Чета тука разни коментари за по - добра форма, по- класен и се чудя да плача ли да се смея ли?

А ИлиЯн Илиев кой трябва да е :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 окт 2012 13:13

zlobul написа:Колкото и кощунствено да звучи за някои , според мен Илиан трябва да пусне Старокин като ляво крило . ако не друго е борбен и добре ще се захапят с онзи предател бандаловски .Нашия е по бърз , може да центрира топката добре , а и със сигурност ще е по ефективен от тва пенсионерче Марсиньо. В тази връзка според мен състава трябва да изглежда така :
Илиев (вратар) , Везалов и Ели (ЦЗ) , Мюлдер (десен бек), Пинто (ляв бек) , Пелето и Гаджев(евентуално като деф.халфове),Райков(дясно крило), Старокин(ляво крило) , Йовов (зад нападателя , докъм 60 -ата мин), Карвальо (ЦН).

ПП : Ако Везалов не се е възстановил , Пелето пак ще е принуден да се мъчи като ЦЗ , а в дефанза влиза Д.Димов .

Старокин е доста борбен, да, но за центриранията не съм много съгласен. От Марсиньо е по-вероятно да играе по-добре, но от Илиян Йорданов се съмнявам.

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 07 окт 2012 13:36

hrclspr12 написа:
Ibrik4iq написа:аз съм по-умерен, мисля че мача ще е Х

Значи си цесекар ясно. Няма левскар, който да не иска победа, да не вярва в това.
Кой вярваше в онова 3:0 през 1982 година?

Едно е да искаш и вярваш, друго е да можеш и да го направиш. Той и Томето Русев си вярваше срещу Барса през 2006 г. и разиграваше някакви въобръжаеми сценарии час-два преди мача по радиото, в които Барса повежда с един гол, а второто полувреме с невероятни смени и брилянтна игра сините обръщат мача до 1:2 с гол в 90-тата минута на Гонзо...... истината се оказа съвсем друга и горчива. Интуицията ми подсказва че мача с ЦСКА ще е Х, що трябва да си кривя предчувствието само за да угодя на някакъв форумен плъх? Аз и срещу Сараево имах такава мрачна интуиция, пък после надъханите и ентусиазираните ходеха да псуват и да ритат Пелето на тренировката

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 14:51

Бе този мач е "равен" , ако за критерии се приемат събитията около клубовете .Какво имам предвид:
1: панчаревци тъкмо тръгнаха да се наддигат след кошмарния за тях старт на първенството и някак си не върви да ги върнем пак в тази дупка в която бяха изпаднали .Да , можем да ги върнем , но не и с този президент , който имаме в момента . Аз поне не си спомням случай , откакто мустакатия е президент , те да са зле и ние да сме ги били .
2:Левски се бори за шампионска титла ,а Тоньо по всякакъв начин се опитва да втълпи на малката останала част наивници , че градели отбор и евентуална загуба от панчаревци сериозно ще разклати настроенията на левскарите спрямо него и треньора .Като сложим и неотминалите спомени от Сараево ,които несъмнено ще натежат в една такава подобна ситуация, току виж има още някой наритан и псуван и нищо чудно този "някой" да е именно той .

ПП: И не збравяйте : Не може да се вярва на нито една думичка излязла от устата на доносника , ОСОБЕНО когато става въпрос за мачове между Левски и ЛЮБИЦИТЕ му от панчарево .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2012 15:11

Идва ред на тра-ла-ла-ла и отново тра-ла-ла-ла 8-) Ей така ведричко, викам да разклатим едно хубаво алените приятелки, напук на всички критици чакащи загуба и поводи за мрън.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 07 окт 2012 17:42

1:1,максимум 15 000 на стадиона,и много изцепки след мача на тройчовци,гърнета,ганьовци и прочее сган за замазване очите на хората след поредната пародия на вечно дерби !
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 17:56

Забивам им един "хикс" в спортингбет и даже през акъла ми няма да мине да отида на стадиона точно на Левски-панчарево . Току виж този път може да пратят ченгетата да подгонят левскарите , само и само да замажат "ганьовия" цирк . И в "А" сектор не става човек да отиде , защото ще се наложи да гледа мутрата на тоя бездарник тоньо , и пак ше избие на нерви и псувни . Това от една страна , от друга : след "казан" и онова 1-3 , за какво дерби може да се говори ?

ПП:След всичко казано , изобщо нямам намерение да се превръщам в жертва на "ганьовите" номера .
Няколко бири канал 1 и добра компания е по добро решение .

Върни се в “Архив”