Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 21:53

Изпревари ме!! Ама нищо, честито да ни е :lol: Някои наши приятели се радваха, че Йовов щял да играе на реванша :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 22 юли 2012 22:00

ralka_levskarka написа:Изпревари ме!! Ама нищо, честито да ни е :lol: Някои наши приятели се радваха, че Йовов щял да играе на реванша :lol: :lol:

Нищо, ти се реваншира в спам - а. ;)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юли 2012 22:30

Дано Илиян пусне Опоку, че момчето е много бързо и борбено и Сараево ако тръгнат да атакуват в началото и оставят пространства, може да отнесат някое друго голче. Марсиньо първият мач хич не ми хареса. Беше по-зле от Йовов. При получаване на топката тръгва обикновено назад и или му я взимат или дава неточен пас. Нещо не му се получаваше хич играта.Така че Опоку на негово място заедно с Каравальо в атака може да поддържат напрежението пред противниковата врата, че и да вкарат.
Само нашите да не се поддават на паника и да ритат безразборно топката напред или пък хаотично да центрират, както първия мач, че това ще ни изяде главата. В края на краищата мисля ,че едно равенство ще е справедливо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 22:32

Марсиньо си е много добър. Дайте да им дадем малко време на тия играчи, искате от първия мач с такова напрежение и такъв заряд да са, като Роналдо и Меси мамка му :evil:

П.С. и на мен ми се иска Опоку, защото момчето се връща и много назад, но и Мони да влезе е по- добре от Йовов.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юли 2012 22:58

ralka_levskarka написа:Марсиньо си е много добър. Дайте да им дадем малко време на тия играчи, искате от първия мач с такова напрежение и такъв заряд да са, като Роналдо и Меси мамка му :evil:

П.С. и на мен ми се иска Опоку, защото момчето се връща и много назад, но и Мони да влезе е по- добре от Йовов.

Марсиньо е класа, но трябва да има с кой да си я подава тая пущина, наречена футболна топка. Все си мисля, че един Прохазка трябва да е титуляр. Отляво- Опоку. Задължително. Мони Райков може да влезе като смяна. Но ганаеца има невероятен спринт и се бори "като лъв" за всяка топка. Има доста трески за дялане, но си мисля, че специално за този мач ще ни е от много голяма полза. Постоянно ще държи под напрежение поне един противников играч и ще внесе острота в атаката ни... Йовов, дори и да се оправи от контузията, в никакъв случай не бива да влиза в този двубой. Само ще пречи. Като цяло съставът го виждам по следния начин:
Илиев

Мулдер - Иванов - Ангелов - Ели

Рамос - Гаджев - Прохазка

Марсиньо - Опоку

де Карвальо
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 23:01

Обаче Гаджев въобще не ми харесва :cry:
Иначе да Прохазка трябва да бъде титуляр, много черна работа върши той.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юли 2012 23:10

ralka_levskarka написа:Обаче Гаджев въобще не ми харесва :cry:

Гаджев е биткаджия, а в този мач ще имаме нужда от такива. Да, и аз имам претенции към играта му, но на този етап няма кой да бъде на неговото място. А и да не забравяме, че именно той подаде головия пас в първия мач...Винаги ще измисли нещо. ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2012 23:11

santiliana написа:

Гаджев е биткаджия, а в този мач ще имаме нужда от такива. Да, и аз имам претенции към играта му, но на този етап няма кой да бъде на неговото място. А и да не забравяме, че именно той подаде головия пас в първия мач...Винаги ще измисли нещо. ;)

Да, цял мач нищо не игра, но направи феноменална асистенция. Точно затова мисля, че може да му се гласува доверие.
Само Левски!

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 22 юли 2012 23:12

Като гледам как върват нещата ,Силва пак ще бъде резерва.До колкото знам момчето е подготвено и съвсем спокойно може да бъде титуляр ,или Илиян чака да стигнем финала и чак тогава да го пусне в игра.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 23:14

santiliana написа:

Да ще измисли нещо за части от секундата и през другото време ще си върти дупенцето :| :lol: И вместо резултата да е 3:0 ще е 1:0 (за нас).

Върни се в “Архив”