EDIT: Сбъркал съм -би трябвало да се пада в началото или средата на септември някъде

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
джони написа:перфектен жребий,първите 4 мача 3 домакинства
sokkoban написа:Искам да отправя специална покана на единствения фен на славия "slavia_forever" да заповяда на мача и биричка можем след това да пийнем![]()
slavia_forever написа:sokkoban написа:Искам да отправя специална покана на единствения фен на славия "slavia_forever" да заповяда на мача и биричка можем след това да пийнем![]()
Можеш ли да докажеш твърдението си, че съм единствен, или така се говори от поколение на поколение, както някои други твърдения?!
Благодаря за поканата, която явно за да се чувстваш значим си отправил публично.
Invader написа:Програмата е перфектнаКато гледам 9, 10 и 11 кръг ще има малко "жега", но да се надяваме дотогава отбора да е избистрен и обигран
![]()
Познах първото гостуване
slavia_forever написа:sokkoban написа:Искам да отправя специална покана на единствения фен на славия "slavia_forever" да заповяда на мача и биричка можем след това да пийнем![]()
Можеш ли да докажеш твърдението си, че съм единствен, или така се говори от поколение на поколение, както някои други твърдения?!
Благодаря за поканата, която явно за да се чувстваш значим си отправил публично.
Месершмит написа:Invader написа:Програмата е перфектнаКато гледам 9, 10 и 11 кръг ще има малко "жега", но да се надяваме дотогава отбора да е избистрен и обигран
![]()
Познах първото гостуване
Кажи сега какъв ще е и резултата.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 6 госта