Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 23:39

Bartolomej написа:а ако са фаниш от варна, русе , бургас да ходиш на мач до шопско ... колко дена по раничко да тръгнем

Хората се вдигат от Гърция и отиват в Полша на европейско за седмица, ти ми хленчиш, че от КраВарна не можеш да дойдеш.

Който има желание, намира си начин. Който няма желание, си намира оправдание.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2012 23:39

Bartolomej написа:
magga написа:Понеже аз бях на мача с Германия, а сега не бях, защото хората у градо работим ще ви кажа, че атмосферата е много яка, а това какво виждате по ТВ не го бърка никой, както и не усещам атмосферата на Алианц Арена и на който и да е стадион, така е нормално и да не настръхваш като гледаш волейбол по ТВ + че ние имаме точно две скандирания за национален отбор за какъвто и да е спорт :roll: как искате да се получи нещо уникално ?! няма как ... а тука избиване на комплекси по оста София и останалия свят не е уместна, защото ако искате да видите как играят момчетата палите колите и след работа идвате е къде е Пловдив час и половина път е, а може и по-малко и мача е от 9 ! проблем ? Няма ... останалото са оправдания

а ако са фаниш от варна, русе , бургас да ходиш на мач до шопско ... колко дена по раничко да тръгнем

Оти ми говоуиш мноо разбираимо шти кажа ей тъй ти може и да не идваш, както аз не съм доаждал до Варната да гледам :roll: ама ние не сме дигнали вой до небето, че не може да видим националите нали ? и тогава нямаше проблеми, а защо сега има ?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:40

S1914 написа:На заблудените хейтъри на софия трябва да им се обяснат някои неща
1. В София са най-запалените спортни фенове у нас. Единсвено и само Пловдив представлява удачна алтернатива за домакинство на какъвто и да е спорт и не зареди големината, а поради наличието на истинската фенска маса на локо и ботев, които са способни да създадат атмосфера.
2. В София има повече варненци отколкото в самата варна. В софия е една трета от населението на страната.
3. Атмосфера като на тази България:Франция няма как да се създаде извън софия или пловдив именно защото само в тези 2 града има достатъчно на брой запалени спортни фенове.
4. Запалените по спорта им е много болно, че ни се разпадна отбора и изпуснаха безценна възможност да спечелим лигата и ядрото на феновете бойкотират турнира. Подобна мега глупост не може да се преглътне лесно и е нормално да помрачи атмосферата в залата. Затова и в момента повечето зрители са нередовни любители.
5. Комплексарски варненци броят празни седалки в залата при положение, че имаше 10000 зрители, колкото не е събирал черно море на мач в А група за последните 20 години.

1 В София почти няма Варненци . И знаеш ли защо . Морско чадо на село не вирее ! Ако някой ти е казал ,че е от Варна най-вероятно е от някое селце на 30-40 км от там .
2. 10 000 зрители за смешните '' грандове '' на България не са се сабирали незнам от кога . Посещаемост от порядъка на 200-300 човека на мачовете е съвсем нормална напоследък.
3 . Какво означава достатъчно на брой запалени фенове. Тук говорим за Волейбол а не за гамените на :Левски и Цска . Няма как да има фенска маса на Националният отбор по Волейбол при условие ,че не е стъпвал в Пловдив и до скоро го нямаше от 10 години и в София
4 Да ти припомня причината за преместването на националният отбот от София във Варна през 2000 год. В зимния дворец на мачове с Италия и Холандия имаше по 1000 човека

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 06 юли 2012 23:41

Eminem написа:
S1914 написа:На заблудените хейтъри на софия трябва да им се обяснат някои неща
1. В София са най-запалените спортни фенове у нас. Единсвено и само Пловдив представлява удачна алтернатива за домакинство на какъвто и да е спорт и не зареди големината, а поради наличието на истинската фенска маса на локо и ботев, които са способни да създадат атмосфера.
2. В София има повече варненци отколкото в самата варна. В софия е една трета от населението на страната.
3. Атмосфера като на тази България:Франция няма как да се създаде извън софия или пловдив именно защото само в тези 2 града има достатъчно на брой запалени спортни фенове.
4. Запалените по спорта им е много болно, че ни се разпадна отбора и изпуснаха безценна възможност да спечелим лигата и ядрото на феновете бойкотират турнира. Подобна мега глупост не може да се преглътне лесно и е нормално да помрачи атмосферата в залата. Затова и в момента повечето зрители са нередовни любители.
5. Комплексарски варненци броят празни седалки в залата при положение, че имаше 10000 зрители, колкото не е събирал черно море на мач в А група за последните 20 години.

Как свърши сериалът, докато си течеше волейбола ?

Не съм пропуснал и 1 мач на волейболистите ни в новата зала, както и на Левски на герена и националния. А ти сигурно още незнаеш къде се намира самата зала, защото си от скоро в столицата и ти се струва много шумна и голяма и не можеш да се оправиш сам да стигнеш до залата и обратно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 23:42

fraport написа:4 Да ти припомня причината за преместването на националният отбот от София във Варна през 2000 год. В зимния дворец на мачове с Италия и Холандия имаше по 1000 човека

Престани да лъжеш бе, 2000-ата въобще ни нямаше в световната лига. От 1998-а до 2003-а въобще не участвахме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 06 юли 2012 23:43

Абе, кви са тия глупости, залата си беше чук, това че нашите изиграха един от най-слабите си мачове въобще не беше по вина на публиката. Злобейте си.
Само Левски!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:43

magga написа:
Bartolomej написа:
magga написа:Понеже аз бях на мача с Германия, а сега не бях, защото хората у градо работим ще ви кажа, че атмосферата е много яка, а това какво виждате по ТВ не го бърка никой, както и не усещам атмосферата на Алианц Арена и на който и да е стадион, така е нормално и да не настръхваш като гледаш волейбол по ТВ + че ние имаме точно две скандирания за национален отбор за какъвто и да е спорт :roll: как искате да се получи нещо уникално ?! няма как ... а тука избиване на комплекси по оста София и останалия свят не е уместна, защото ако искате да видите как играят момчетата палите колите и след работа идвате е къде е Пловдив час и половина път е, а може и по-малко и мача е от 9 ! проблем ? Няма ... останалото са оправдания

а ако са фаниш от варна, русе , бургас да ходиш на мач до шопско ... колко дена по раничко да тръгнем

Оти ми говоуиш мноо разбираимо шти кажа ей тъй ти може и да не идваш, както аз не съм доаждал до Варната да гледам :roll: ама ние не сме дигнали вой до небето, че не може да видим националите нали ? и тогава нямаше проблеми, а защо сега има ?

Ами да беше ходил като националите бяха при вас преди 10 години . Защо се събирахте тогава 1000 души . Затова преместиха отбора във Варна . Заради '' Софийската '' мощна подкрепа :)

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юли 2012 23:44

siniq_fen написа:Абе, кви са тия глупости, залата си беше чук, това че нашите изиграха един от най-слабите си мачове въобще не беше по вина на публиката. Злобейте си.

Изиграли те друг път нарочно паднаха да си починат и да махнат Германия

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 юли 2012 23:45

magga написа:
Bartolomej написа:

Щот Ви направиха зала специално по случая с пари на цяла България и се тупнахте в гърдите ,че сте най-великите.
А сега сичко ви е в краката и една зала не може да напълните , та стана 1 година безплатно Ви карат насила едва ли не .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:46

1982 написа:
fraport написа:4 Да ти припомня причината за преместването на националният отбот от София във Варна през 2000 год. В зимния дворец на мачове с Италия и Холандия имаше по 1000 човека

Престани да лъжеш бе, 2000-ата въобще ни нямаше в световната лига. От 1998-а до 2003-а въобще не участвахме.

Кой ти говори за лигата бе . Говоряти за всякакви кфалификации- европейско, олимпияда . Кой лъже я провери . искаш ли да ти изкарам архивни кадри от Зимния дворец на мач с Италия пред 500 човека . Половината роднини на националите. Цялата атмосфера около Волейболистите се създаде във Варна . От там тръгна всичко

Върни се в “Архив”