Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот ros » 13 май 2012 22:09

Carpy написа:Матей няма да се маха, спокойно. А относно Пранди - ревете на умряло все едно че назначават бай Страхил от Драгалевци за треньор, а не световно доказан специалист.

Абе вие сериозно ли не виждате за какво говорим? Лично аз съм безразличен по отношение на това кой ще е треньор. Начиът по който ръководните фактори работят с треньори, волийлолисти и общественост е стряскащ, шокиращ и меко казано неадекватен. Настройват публично хора от отбора едни срещу други!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:10

Данчо Лазаров: "100% ще спечелим квалификацията и ще се класираме! Ако не го направим не виждам защо да си подам оставката"

:o :o :o :o :o :o

НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ! МАЛОУМНИК! :evil:

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 22:11

TodorT написа:Ужас.... на какво ставам свидетел :o Владо Николов нападна Тошко Алексиев за онази прословута контра атака срещу Куба.... вчера се изказа срещу Жоро Братоев, а днес говори срещу Радостин Стойчев! За съжаление и Владо ще излезе ...... преди време беше против Пл. Константинов.... имаше момент, в който дори не си говореха.... Сега Николов лиже г*за на федерацията и се мазни по най-долния начин :evil: За капак на всичко Матей мисли за отказване.... :( Най-добрият играч в света на този пост ще се откаже от националния ?! Да.... явно и на него му е писнало от хора като Д.Л., Л.Г. и останалите, които се наричат шефове ....

Владо винаги е бил мъжкар и човек с мнение и чест. Браво на Владо! И Владо вижда че Радко е некадърен и България е голям залък за него, не случайно е и капитан ;)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 22:11

Carpy написа:Матей няма да се маха, спокойно. А относно Пранди - ревете на умряло все едно че назначават бай Страхил от Драгалевци за треньор, а не световно доказан специалист.

Аз лоша дума за Пранди не съм казал . С него играехме добре , но Пранди беше махнат по изключително долен начин . Сега Радо го махат още по - долно . Никой не е незаменим , ама ми писна да плюем и очерняме хора , които работят и постигат резултати навън , хора които не са казали една лоша дума за България , абсолютни професионалисти в своята област . Аз също си мисля , че Матей няма да се откаже , ама не отива на Владо Николов , да плюе по човека , който му подаде ръка за да направи кариера в Италия .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 май 2012 22:12

ако махнат владо николов отбора може и да тръгне нагоре. никога няма да забравя как се нахвърли върху тодор алексиев за отпадането на световното в италия заради една наистина лесна точка.. само че цял гейм преди тази точка владо правеше аут след аут.. после си изми ръцете с алексиев, а и винаги е арогантен с журналистите. все едно гледам любо пенев :x преди години боян йорданов беше по-добър от него, сега цецо соколов го превъзхожда по всички показатели но владо упорито драпа да е на полето винаги колкото и да е трагична формата му :evil:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2012 22:12

fen na batmanlevski написа:
TodorT написа:Ужас.... на какво ставам свидетел :o Владо Николов нападна Тошко Алексиев за онази прословута контра атака срещу Куба.... вчера се изказа срещу Жоро Братоев, а днес говори срещу Радостин Стойчев! За съжаление и Владо ще излезе ...... преди време беше против Пл. Константинов.... имаше момент, в който дори не си говореха.... Сега Николов лиже г*за на федерацията и се мазни по най-долния начин :evil: За капак на всичко Матей мисли за отказване.... :( Най-добрият играч в света на този пост ще се откаже от националния ?! Да.... явно и на него му е писнало от хора като Д.Л., Л.Г. и останалите, които се наричат шефове ....

Владо винаги е бил мъжкар и човек с мнение и чест. Браво на Владо! И Владо вижда че Радко е некадърен и България е голям залък за него, не случайно е и капитан ;)

Радо бил некадърен?!?!? :shock: :shock: :lol: Ти от коя платена падаш? То го видяхме и големият капитан Владко. Пълна дупка беше вчера...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 13 май 2012 22:14

Мисля,че единственият начин да се оправи спортът ни е да се назначават кадърни хора до 40-45 години в тези федерации,че щом минат 50 всички гледат да си уредят старините. Тоя Лазаров не знам от кога е на този пост,дори не знам дали изобщо има избори в тази федерация и как се избират при положение ще има 15 отбора на кръст. Доста странна ситуация.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 22:15

турбожена какво постигна радо на чело на България ?
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:16

fen na batmanlevski написа:

Kакво е Владо ?! Владо е един комплексар! Владо никога няма да приеме факта, че никога не е бил звездата на отбора! Преди беше в сянката на Пл. Константинов, а сега 7-8 години по-младият Казийски е ЗВЕЗДАТА, а не Николов!!! Това е ! А мнението ти, че Радо не е добър треньор го оставам без коментар!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2012 22:16

fen na batmanlevski написа:турбожена какво постигна радо на чело на България ?

Какво е постигнал Пранди начело на България ,комуняго? Един нормален бг треньор да имаме ,който е всепризнат в света на волейбола и тука ще се гаврят с него...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”