Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Искам Камазола във Левски,много добър деф.халф
-
lazio1997
- Контакти:
Обичам Левски написа:Искам Камазола във Левски,много добър деф.халф
Според мен не са ни нужни толкова много чужденци....
- santiliana
трябва баланс да има... А в момента си "клопаме" пръстите излишно, защото първо да видим кой си заминава...Но то, в това кофти време какво друго да прави човек, лаф да става...
blue avalanche написа:"Здравко Здравков пред завръщане на "Герена"
Това вече и интересно. Изглежда че и в треньорския щаб ще има плевене и прекопаване
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Това вече и интересно. Изглежда че и в треньорския щаб ще има плевене и прекопаване
Tонев си го каза, че някои хора от щаба са предупредени, че не е доволен от работата им. Надявам се да бъде назначен и свестен кондиционен треньор.
Гледах пресконференцията с Пелето видя ми се много състарен за тодините си .Това не е критериъ за възможностите му , ама все пак. Хареса ми , като каза , че добре си е починал.Дали не идва да се пенсионира в Левски поради други алтернативи?
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Гледах пресконференцията с Пелето видя ми се много състарен за тодините си .Това не е критериъ за възможностите му , ама все пак. Хареса ми , като каза , че добре си е починал.Дали не идва да се пенсионира в Левски поради други алтернативи?
От Т.Янчев е ПОНЕ 2 пъти по-добър!!!
- Adramelech
- Контакти:
TristaNNN написа:blue avalanche написа:"Здравко Здравков пред завръщане на "Герена"
Това вече и интересно. Изглежда че и в треньорския щаб ще има плевене и прекопаване
Което (а дано) трябва да означава, че най на края ще махнат недоразумението Руслан Михайлов...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Adramelech написа:Което (а дано) трябва да означава, че най на края ще махнат недоразумението Руслан Михайлов...
Трябва много да черпим ако това стане ...
blue avalanche написа:onegavon написа:Гледах пресконференцията с Пелето видя ми се много състарен за тодините си .Това не е критериъ за възможностите му , ама все пак. Хареса ми , като каза , че добре си е починал.Дали не идва да се пенсионира в Левски поради други алтернативи?
От Т.Янчев е ПОНЕ 2 пъти по-добър!!!
Той винаги е бил по- добър от Янчев.Въпросът е ,че такива като него Янчев и Йовов е време да се пенсионират.Такива ,като тях взимат доста пари ,а в един момент повече пречат отколкото помагат.