Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 юли 2011 12:20

petrof написа:Тия от булсата са такива гадни копелета, че въобще някой тука да не се опитват да ги оправдават. То бива лакомия за пари, ама тяхното е нещо уникално. За да спечелат малко повече кинти лишават 90% от хората от мачове. И защитниците им да не ми разправят, че е законно и нормално, защото това си е чист монопол, подобен на Топлофикация, ЧЕЗ и т.н.

Това е истината!!! Много правилно си го казва човека :evil:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 24 юли 2011 12:22

petrof написа:
4akala написа:Проблемът ти идва от кабелния ти оператор на от Булсатком.

Не мисля, че Булкатком е склонен да продава сигнала за някой от програмите си на кабелните оператори.

И по-горе писах,ако не си прочел ще го кажа пак за неразбралите.Абонат съм на СКАТ и си плащам отделно за ТВ+.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 24 юли 2011 12:26

petrof написа:
gld_84 написа:Аз наистина не ви разбирам... за какъв монопол говорите, за какви 5 лв.? Аз съм на БСК от година и нещо, преди това бях 7-8 г. на Евроком (Сегашните Близу) - имах по-малко програми, нямах Нова спорт, нямах Бтв синема, Евроспорт2 и т.н. и плащах 24лв за 1 приемник. Сега имам всички тези канали, имам и прословутата ТВ+ и плащам за 2 приемника 18,80лв.. Е, питам аз, луд ли съм, че искам да имам повече програми, на повече приемници, за по-малко пари ?!? Пазарната икономика и личните интереси ръководят всеки при избора на кабелен, мобилен и т.н оператор. Монопол са Топлофикация, ЧЕЗ и Софийска вода (примерно) ето там нямаш избор...

Добре примерно ТВ+ е купил правата, но поне трябва да можеш да гледаш този канал /може и срещу заплащане/ дори да си абонат на друга телевизия. Трябва да се намери такъв вариант. Сега например ако Близу вземе мачовете на ЦСКА, Булсата на Левски, ITV Partner или някай друг на Литекс какво правиме? Трябва да се абонираме за всички възможни ТВ оператори?

Доста хора вече писаха, че гледат ТВ+ срещу заплащане, без да са абонати на БУЛСАТ, но са си направили труда да отидат и да говорят с оператора си за тази опция, никой няма да дойде у вас на вратата, да те моли да ти пусне ТВ+... Освен това другите кабелни оператори не са си създали свои канали, които да излъчват само те, така че който и друг да купи правата за някой мач, ще бъде сред програмите, които вече гледаш... Всеки се стреми да привлича абонати и потребители, вложили са в създаването на ТВ+ и в закупуването на мачове и т.н., тяхно право е да очакват възвръщаемост...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 12:26

petrof написа:Не мисля, че Булкатком е склонен да продава сигнала за някой от програмите си на кабелните оператори.

Което си е тяхно право. Миналата година, преди да започне излъчването на Уимбълдън, единствения оператор, който имаше интерес към този турнир беше БСК. Изведнъж Пиронкова отива на полуфинал и се започва мрънкане защо само те го излъчвали и не пускали сигнал към другите :roll: Не искам да съм им адвокат, но в случая не виждам каква вина имат - има конкурс, те предлагат най-добрата оферта и взимат правата. Пазарен принцип. Това, че другите искат да вземат правата за без пари или за жълти стотинки е техен проблем, а не на БСК. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 24 юли 2011 12:32

Информацията не е вярна!
ТВ+ ще излъчва със сигурност само домакинския мач на Левски!За гостуването се водят преговори със словашки телевизии,но няма нищо решено все още!
БНТ ще излъчи домакинския мач на Литекс!
А, това,което е написано за първия мач на ЦСКА е най-грешно.Той жребия не е изтеглен и не се знае първият мач къде ще е!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 24 юли 2011 12:33

Допреди 1 месец плащах 20лв интернет кьм Люлин Нет и 18лв кабелна на СКК.Преди 2седмици си пуснах Булсатком те закупиха Люлин Нет.Сега гледам 1 месец безплатно,после 2 месеца сьм интернет+цифрова=13.80 и после си плащам по 22.80 това е за цифровата с един приемник без НБО и Синемакс и интернет.Е кое е по удобно допреди 1 месец 38лв или сега 22.80 а аз сьм още на промоция
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 24 юли 2011 12:39

gld_84 написа:
petrof написа:Освен това другите кабелни оператори не са си създали свои канали, които да излъчват само те, така че който и друг да купи правата за някой мач, ще бъде сред програмите, които вече гледаш...

Бъркаш се, Близу си имат канал. Провери в сайта им ако искаш.

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 24 юли 2011 13:10

На булсат съм ама това не ме интересува защото ще има мощно в СЕКТОР Б , И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕЕ ;)
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 24 юли 2011 13:15

Това е пазарна икономика...
най-добрата оферта печели!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 24 юли 2011 13:28

Като каже някой "лишава 90% от хората да гледат мачове" направо не знам. Та в нашия ход има 31 обитаеми апартамента и току що броих 26 чинии Булсат.
Пък и по изгодно от тях аз не знам има си националните тв , има си Ринг, Сашо Диков, Диемите плюс Тв7 ( за любители на Ф1 ) и Евроспорт 1и2 , както и споменатите ТВ+ и Филм. Всякакъв възможен спорт на едно място за около 24-25лв с интернета. Много ясно, че е най добре българските мачове да се предават по тв, която се хваща със стайна антена ама тва е положението.

Върни се в “Архив”