Реал Мадрид: Трансферно лято 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Трансферно лято 2012

Мнениеот paceto » 12 юли 2012 22:07

tornadoto_96 написа:
paceto написа:Така като го дръпнем в А отбора няма да има право да играе и за Б отбора нали?

Е то по тази логика да пускаме Роналдо, Бензема, Рамос и т.н. :mrgreen:

Не е така.
Казах го най-вече заради възрастта, защото за да играем в Б отбора си има таван на годините, а Мората мисля още не ги е стигнал и затова попитах дали може да ги съчетава.
Съмнява ме да му се дава кой знае колко шанс след като е така млад играч и ще е нещо като Кайехон през миналият сезон, а ако е като него ще е добре.
Смисъл да играе толкова колкото него и да бележи, а за сметка на това пък искам Кайехон тази година да му се дава много повече шанс и да не влиза почти винаги като резерва.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 юли 2012 20:51

Последно Модрич ще го бъде ли в Реал :?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 юли 2012 22:17

AnalBreaker написа:Последно Модрич ще го бъде ли в Реал :?

Тайно се надяваш накраят да се озове в Манчестър Юнайтед :twisted:
Последните новини от "Марка" са ,че е само на 2 милиона от Реал Мадрид и би трябвало скоро да си стиснат ръцете.Наистина този трансфер се проточва,но все пак Реал Мадрид все още не е започнал подготовка ,ще го направи утре и би трябвало след като Жозе Моуриньо се е завърнал в МАДРИД ,да задвижат нещата и да приключат сделката,още повече че и се очаква КАКА да бъде продаден скоро ,тъй като няма да разчитат на него.
От Италия пък идват новини,че МАЙКОН е много близо до трансфер в РЕАЛ МАДРИД
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 юли 2012 22:44

С тази разлика, че Жозе не е напускал Мадрид и цялата почивка си изкара там в подготовка на всичко около новият сезон.
Имаше малки паузи когато пътуваше за някои мачове от Еврото, но като цяло изобщо не е почивал. :)
Даже всеки ден е ходел на стадиона в офиса си да мъдри нещата :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 юли 2012 22:52

paceto написа:С тази разлика, че Жозе не е напускал Мадрид и цялата почивка си изкара там в подготовка на всичко около новият сезон.
Имаше малки паузи когато пътуваше за някои мачове от Еврото, но като цяло изобщо не е почивал. :)
Даже всеки ден е ходел на стадиона в офиса си да мъдри нещата :)

Той е "специален"! Ще почива, когато се наслаждава на прекрасната ни игра ! 8-)
Иначе - Майкон е добър защитник, но вече е малко стар. Надявам се Моу да измисли по-добро решение за защитник.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юли 2012 18:08

Реал Мадрид все по-близо до Майкон

Изображение

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо съвсем скоро ще получи желания десен бек.

Италианските медии все по-усилено говорят, че бразилският десен бек Дъглас Майкон ще премини съвсем скоро в Кралския клуб. Нещо повече, твърди се, че има договорка между Интер и „кралете“.

По непотвърдена информация на Corriere Dello Sport Реал е предложил на Интер сума от 8 милиона евро за футболиста, което е с 2 милиона повече от това, което предложи Челси.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 юли 2012 19:14

И днес май Лука Модрич няма да бъде обявен за футболист на РЕАЛ МАДРИД,ако не се лъжа след 1/2 дена трябва да започне подготовка с ТОТНЪМ,така че сагата може да достигне нови висини
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юли 2012 20:44

Сагата май сам ти си я създаваш, защото аз не виждам такава :)
Когато дойде, дойде, а ако не дойде здраве да е :)

Не е някой супер играч за милиони от който се предполага, че трябва да разчитаме на него да бележи голове като Роналдо или Бензема да речем, така че не е фатално :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 юли 2012 21:09

Не е някой супер играч за милиони от който се предполага, че трябва да разчитаме на него да бележи голове като Роналдо или Бензема да речем, така че не е фатално

Така е,просто гледам че в Youtube на неговите видеа с играта му е пълно със страници от коментари като "Welcome to Madrid" , "Йозил и Модрич ще мачкат " и т.н + има доста видеа със заглавие "Luka Modrich welcome to Madrid" ,а и в интернет феновете серизоно обсъждат - на кой на мястото ще играе,каква схеми може да изпозва отборът с него и т.н.Определено ми се струва ,че има ентусиазъм от феновете за евентуалното му преминаване и ако в крайна сметка трансферът му не стане,ще има доста хора разочаровани,тъй като изглежда от това което чета го харесват и го броят за нов ,а той все още не е
Иначе според мен в момента,Лука Модрич е по-добър футболист от КАКА ...може да играе добре и като плеймейкър и като халф в центъра-на позицията на АЛОНСО който според мен няма равностоен заместник

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 юли 2012 10:25

Не съм съгласен !
Според мен ще минем и без Модрич. Не знам защо толкова много го искате... Пък и не си заслужава за толкова пари.
[center]1914[/center]

Върни се в “Архив”