Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Re: Стоичков е способен да убие ЦСКА и Левски с лекота
Отдавна не се бях смял така ,както след пресконференцията на Стоичков и Литекс.Когато каза че е осъществил детската мечта на Гриша Ганчев-да поеме Литекс.Гриша Ганчев е 62-и набор,Стоичков-66-ти,но явно Гришата се чувства все още дете. 

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
С умствен потенциал не ще ние убие ,ами ще ни размаже даже, за другото не съм сигурен 

Единственото , което си мисля че освен рекламата и продаването на коли от завода . Бай Гришон и оризовците да вземат да му купят 15 мача и да го направят тренер на хилядолетието
Сега сериозно ... тази статия не ми се вярва да е реална
Ако е реална статията , то ни очаква доста интересен полу-сезон

Сега сериозно ... тази статия не ми се вярва да е реална

Ако е реална статията , то ни очаква доста интересен полу-сезон

На доктор кауза пердута Стоичков му давам 3-4 кръга в Литекс!
Blagoy написа:terata написа:Blagoy написа:А на Николай Костов какви са успехите?
Да де, ама да си ме видял некъде да тръбя как ще унищожим другите отбори начело с Николай Костов
А аз тръбя ли? Виж ми предното мнение! А и статия в някакъв смешен сайт (аз даже за първи път го виждам) означава ли, че от Литекс тръбят, че щели да мачкат всичко по пътя си?
А то ясно за тоя сайт, въпреки че се учудвам че за пръв път го виждаш, щот "автора" редовно спами с него у форума:) А иначе за треньорските умения на Стоичков... ми засега нямам никакво мнение. Тепърва ще се види дали става или не става (същото важи и за наш Костов). Вярно, престоя му в национала беше по-скоро провал, ама то там и Мауриньо да дойде все тая

Тоя доктор може да убие само някое прасе и то диво! 

- vrajdebec
- Контакти:
Ама още ли има хора които си мислят че титла се печели с игра на терена...?!
- ToT_TheBlue
- Контакти:
vrajdebec написа:Ама още ли има хора които си мислят че титла се печели с игра на терена...?!
Ха ха

Re: Стоичков е способен да "убие" ЦСКА и Левски с лекота
Не мога да разбера, що се е*авате така със Стоичков. Иначе статията и темата са въздух под налягане. След като става дума за действащия шампион, едва ли някой ги подценява.
Последна промяна от Vincenzo на 10 яну 2012 14:03, променено общо 1 път.

- Артилериста
- Контакти:
Re: Стоичков е способен да "убие" ЦСКА и Левски с лекота
Има много истини в това което каза за Ицо и за Литекс,но каквото и да стане на вашето селско отборче му трябват поне още 2-3 години силна игра и най-накрая добро представяне в евротурнирите за да може да отмиете поне малко селския си манталитет! 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"